Şimdi Ara

Samsung'un ChatOn mesajlaşma servisi 100 milyon kullanıcıya ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Samsung'un ChatOn mesajlaşma servisi 100 milyon kullanıcıya ulaştı



     

    Hazırladığı başarılı donanımlar yanında özel yazılımlar da geliştiren Samsung, bu alanda ChatOn isimli mesajlaşma servisi ile 100 milyon kullanıcı seviyesine ulaştığını duyurdu.

     

    Windows, Android, iOS, Windows Phone ve Blackberry gibi farklı platformlarda kullanılabilen ve 2011 yılının Ekim ayında başlatılan mesajlaşma servisi ChatOn, 2013 Mayıs ayında 50 milyon, 2013 Eylül ayı içerisinde ise 100 milyon kullanıcı sayısına ulaşmayı başardı. Bu kullanıcısı sayısına ulaşılması sürecinde en büyük katkıyı Galaxy S III, Note 2, S4, Galaxy Camera gibi popüler cihazlarının yaptığını belirten Samsung, ChatON servisinin Hindistan, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri içerisinde istikrarlı bir büyüme yaşadığını, Avrupa ve Orta Doğu'da da giderek daha popüler hale geldiğini belirtiliyor. Şuan için 63 farklı dile ve 237 farklı ülkeye destek veren ChatON yazılımı, standart klavye yanında S-Pen kalem kullanılarak da kontrol edilebiliyor.

     

    Konu hakkında Samsung tarafından hazırlanan sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. 

     








  • Kullanıcılar kullanıyor mu bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı telefonların çoğunda facebook uygulaması (facebook messenger dahil) var. üstüne bir de whatsapp gibi kullanımı çok yaygınlaşmış uygulamalar var. ben niye bu programa ihtiyaç duyayım? bir artısı var mı? hayır. bir de üstüne bu programı samsung cihazınızdan silemiyorsunuz ve program arkada gereksiz yere çalışıyor. halbuki ben bu programı kullanmayacağım. kullanan arkadaşlarım da varla yok arası. facetime gibi sadece apple ürünleri arasında da mesajlaşmıyorsam o zaman bu dayatma niye? samsung'un bazı şeyleri artık idrak etmesi lazım ama kime konuşuyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huan8

    akıllı telefonların çoğunda facebook uygulaması (facebook messenger dahil) var. üstüne bir de whatsapp gibi kullanımı çok yaygınlaşmış uygulamalar var. ben niye bu programa ihtiyaç duyayım? bir artısı var mı? hayır. bir de üstüne bu programı samsung cihazınızdan silemiyorsunuz ve program arkada gereksiz yere çalışıyor. halbuki ben bu programı kullanmayacağım. kullanan arkadaşlarım da varla yok arası. facetime gibi sadece apple ürünleri arasında da mesajlaşmıyorsam o zaman bu dayatma niye? samsung'un bazı şeyleri artık idrak etmesi lazım ama kime konuşuyorum.

    Sanırım chaton sadece akıllı tellerde değil samsungun alt seviye cihazlarında da var. Wp phonlarda bile var. Kurdum bende meraktan. Güzel sadece kullanıcı sayısı az . Tamam bende sevmiyorum hatta plastik leğenleri sattığını bile söylerim ama fanatik bişeyin düşmanlığını yapmak yanlış taraftar gibi. Seversiniz sevmezsiniz samsungun stratejisi iphonun tersine olabileceği her yerde olmak. Şu ana kadar bazı kazalar dışında oldukça iyi işledi. Yarın bigun firefox ciksa bunu ilk koyucak büyük şirket samsung olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cihaz ile birlikte neden sunuluyor?Samsung sadece kendi kullanıcılarının indirebilecegi yerde koysa bunu isteyen indirse hayir yani arkaplanda çalışmak zorundami?

  • Aktif olarak kaç kişi kullanıyor bir de onu açıklasınlar mümkünse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.