Şimdi Ara

Teamwork OP videosu ile olmuyor bu işler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Troll'leneceğini biliyorum fakat yinede yazayım; mümkünse troll'lemeden, beyin yaşınıza uygun yorumlar yapın

    Forumda beni bilenler vardır elbet, buradaki eski abilerimiz kadar olmasa da az çok tanıyanlar vardır; 1 yıldır yazıyorum oyuna ilk başladığımdan beri, kimseyi troll'lemedim, QQ konularından uzak durdum ve herkese yardımcı olmaya çalıştım. Oyuna başladığım, en cahil zamanlarımdan beri bildiğim tek bir şey vardı; bu oyunda eğer takım olmayı bilirseniz kazanırsınız; ne kadar kötü durumda olursanız olun. Belki çok geç kalmış bir şeydi fakat Teamwork OP videosu ile Riot beni oldukça mutlu etti, belki artık benim gibi düşünen daha çok kişi olacaktı. Fakat böyle güzel bir fikri barındıran videoyu hazırlayıp ortaya atmak yetmiyor işte, bunu insanların gözüne sokması lazımdı tabiri caizse Riot'un. Bronze gibi kötü bir yerde olduğumun farkındayım (bunun üzerinden aşağılamaya çalışanlar olacaktır) fakat üst liglerde de durumun çok farklı olmadığını biliyorum, Gold'ta bile şikayetçi olan birçok kişi var. Yani yukarı çıksam bile bir şey değişmeyeceğini biliyorum; ha, daha yukarılarda olmayı isterim herkes gibi.

    Bence Riot'un geciktiği her gün kendi alehinde, resmen kendi topuğuna sıkıyorlar. Sadece tek videoyla olmuyor çünkü. İnsanlar şuan oynuyor, para yatırıyor, stream'leri deli gibi takip ediyor ama ya şikayetçi olanlar? Mutsuz kişiler elbet olacak fakat çoğunluk mutsuz olduğu zaman, ilk fırsatta teker teker gidecekler buradan ve gün gelecek bu devasa kitlenin yerinde Fiddlesticks'in kargaları dolaşıyor olacak sadece Riot önlem almazsa. Uzun süre Türkiye'nin en büyük sitelerinden birisinde yazarlık yaptım, oyuncu kitlesini az çok tanıyorum bu sayede; çok fanatik, sevdiği oyunlara bağlı bit kitleyiz fakat en iyi yapım bile ne zaman olumsuz eleştiriler alır o gün biter işte. Riot eğer troll, feeder, afker ve no communication'a çözüm bulamazsa bu oyunun ömrü sandığımız kadar uzun sürmeyecek; elbet planladıkları şeyler vardır fakat bu oyunu seven insanlar olarak bizlerin de yardımcı olması lazım diye düşünüyorum. Konunun ana fikri de bu işte. Buraya yapılabilecek şeyleri yazalım; support'a mail atarız, Reddit'e konu açarız, official foruma başvururuz ve belkide oyunun çok daha güzel olmasını sağlarız beraber.

    Şahsi fikirlerime gelince:

    1- Matchmaking sistemi kesinlikle değişmeli, tek kriter W/L ve MMR olmamalı. Kim ne derse desin adaletsiz dağıttığı kesin oyuncuları. Şahsi fikrim MMR yanında KDA oranını da hesaba katmalı (başka unsurlar da olabilir). Biliyorum, biraz daha bekleyeceğiz oyun aranırken fakat 20 saniye bekleyip çöp olmuş 20 - 30 dakika mı yoksa 1 dakika bekleyip kaliteli bir oyun mu geçirmek istiyorsunuz siz karar verin. Neden KDA? Çünkü birinin oyun içi performansını ölçmenin en kolay yolu KDA. Support'lara yazık olmaz mı diyeceksiniz fakat assist'in de olmasının sebebi bu zaten KDA'sı 2 altında olan adamla 5 küsür olan adam eşleşmezse başkalarına ne yaşattığını anlayıp (10 - 10 gitmek feed'lemediği anlamına gelmez birinin) herkes daha az ölmeye çalışacaktır.

    2- Tribunal ve ceza sistemi geliştirilmeli. Ben henüz unskilled yüzünden ceza alanı görmedim ki bence kimse kötü oynadığı için cezalandırılmayı hakketmiyor zaten. En basitinden, troll'lük de report sistemine dahil edilmeli. Ayrıca 1 kişi birden fazla sebeple report edilebilmeli; mesela adam hem flame yapmış hem feed'lemiş, hangisinden report edeceğiz? Tribunal'de oyun geçmişi daha detaylı görüntülenmeli keza, kim ne item aldı (sattığı item'lar, kullandığı ward'lar vs. görüntülenmiyor) bakabilmeliyiz mesela.

    3- Teamwork OP tarzı videolar artmalı fakat bence bunları izleme zorunluluğu konsa yeridir. Çok kızan olacaktır bu duruma eminim fakat yararı da görülecektir. Videonun "skip" edilmemesi için gösterimden sonra mesela video hakkında rastgele 5 soru sorulursa hatta harika olur (Youtube'da hesabınız ceza alırsa herhangi bir sebepten, benzer yöntem uygulanıyor). Biraz daha abartayım, loading ekranında yayınlanan videoları rastgele gösterebilir Riot; en azından bomboş saçma bir ekrana bakmayız.

    4- "First match hedehödö" olaylarının önüne geçmek için yeni alınan bir champ'la unranked olanlar için (sayıyı rastgele söylüyorum) 10 tane botlara karşı win, ranked olanlar için ise 10 tane normal win şartı konulmalı. Oyun değil, win olmalı. Böylece herkes az çok oynadığı karakteri tanımış olur, başkalarının oyun zevkinin içine etmez hiç bilmediği bir karakterle.

    5- Herhangi bir sebeple ceza alan bir kişiye daha sert uygulamalar olmalı. Mesela yukarıdaki gibi botlara karşı oynamadan PvP açılmamalı sanki 3 level altındaymış gibi. Zaten 1 hafta ban yese bile kimse uzak kalmıyor oyundan, gidip smurf ile oynuyor; eğer maç atmadan birinin banı açılmazsa oyundan tamamen uzaklaşmamış olur fakat alacağı ceza ile daha düzgün davranmaya özen gösterir. Mesela azılı bir flamer'ın 25 bot maçı cezası aldığını düşünün, bir daha küfür etmeye yeltenir mi dersiniz?

    Çok uzun ve okunmayası bir yazı oldu fakat en azından ben görüşlerimi belirttim. Umarım birileri okumaya üşenmeyip ciddi cevaplar verir çünkü cidden bilmek istiyorum başkalarının fikirlerini ve yapılabilecekleri







  • ticket at sen bunu.
  • Dediklerin biraz mantikli ama matchmaking sistemi degismez bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matchmaking haricine katılıyorum.
  • Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum hatta ekleyecek bir şey dahi göremiyorum.
  • Dediklerin gerçekten mantıklı, çok hoşuma giden bir yazı oldu o kadar güzel yazmışsın ki ekleyecek bir şey bulamadım.
  • Fikirlerini tek tek yorumlamak istedim:

    1) KDA'nın hiç bir önemi yok, bana kalırsa bunun yazmaması lazım. 10/0 giden biri 40. dakikadan sonra yakalanıp ölüyorsa ve takım onun yüzünden oyunu kaybediyorsa bunun Mmr'ın düşmesinden başka bir etkisi olmamalı. Kda hesaba katılsa bu adam müthiş oynamış sayılacak. Matchmaking gayet iyi (tr'de durum ne bilmiyorum) ama benim tavsiyem dengesizlik istiyorsan bunu kendin yarat, rakip takımdan çok daha üstün oyna onlar ağlasın dengesiz geliyor maçlar diye. Herkes her maç müthiş oynamak zorunda değil ben 1 maç 0/7 oynayıp sonraki maç 7/0 gidip taşıyabiliyorum, bu eşleştirmenin dengesiz olduğu anlamına gelmez.

    2) Tribunal'de senin yazdığın report görünüyor, ben genelde offensive language'den reportlayıp başka neler yaptıysa altına ekliyorum. Çok bir önemi yok bence 2-3 sebepten report etmenin, ceza yiyen yiyor zaten. Çok sinir olduysam pick ekranında Afrikalı olduğumu belirttiğim için ırkçı tacize maruz kaldım diyorum

    3) Katılıyorum ama soru sistemi değil de clientte falan login screen tarzı insanların kendi açmasa bile izleyebileceği şekilde yapılsa iyi olur. Aynı şekilde patch notelarının da daha göze batırılması lazım. Düşük elolar az gelişmiş ülkeler gibi, bilgiler geç gidiyor oraya. Hala s2'de kalmış buildleri yapanlar falan oluyor mesela.

    4) Kesinlikle katılmıyorum. Ranked girmek için de 500 win sınırı falan öneriler oluyordu mesela ben Tr'de smurf kasıyorum neden 500 win almak zorunda olayım ki ? Caitlyn ile 5 maç oynamamışımdır ben (custom gameler hariç), ama gel gör ki Gold liginde oynadım 2 maçımı da 2'si de win. Kda ise 9/1,5/7. Malphite ile 2 winim bile yoktur ama rankedda yine %100 win 3 maçta da, 4/3/8 kda ortalaması. Bunun tam tersi durum da var en az 30-40 kere oynadığım şampiyonla feedlemişim mesela. Yani hiç bir mantığı yok dediğinin. Sonuçta free şampiyonlar açık değil rankedda, adam para ya da ip verip almış ille ki biraz bilgisi vardır hiç oynamamış olsa bile.

    5) Bot derken Co-op'tan bahsediyorsan küfreden adam orada da eder bir şey değişmez Ama custom game falan olursa fena fikir değil aslında, daha iyi fikirler de olabilir tabi ben beğendim yaptırım cezası olayını. Zira chat banı çok kötü bir sistem, takım oyununda iletişimin engellenmesi yanlış. Oyunu etkileyecek cezalar verilmemeli. Zaten Lol beleş olduğu için iyi bir oyuncu kitlesi yok. Yaptırım cezaları da riskli bence, adam üşenip oyunu bırakabilir. Bu da para kaybı demek Riot için.




  • Bence de bunu ticket olarak at

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah sabah yazılır mı bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes kendi oynadığı oyuna ( özellikle de çoklu oyunculu ) bir bağlılık duyması normal. ancak oyunları cezalarla adam etmek için daha kolay delil yollama ve daha fazla bu işle hakkıyla ilgilenen sorumlular gerekiyor.

    ben afk, küfürbaz, feeder ya da her ne ise onu delilleriyle birlikte daha kolay şikayet edebilmeliyim.

    dereceli oyun muhabbetine daha tam anlamıyla girmediğimden tam net konuşmak istemiyorum ama k-d-a büyük ihtimalle bir kill için zıvanadan çıkan tipleri fazlalaştıracak ya da bunu yapmaları için neden sunacaktır.

    şu haliyle iyi oyun atmak isteyen olabildiğince arkadaş ortamıyla girsin derim.

    yoksa; noobun önde gideni ukala ukala laf atar, aynı noobun önde gideni hata üstüne hata yapıp küfrü basar, kimi gelir gır gır şamata yapmaya kalkar, kimi oyuna girer afk kalıp 4 kişi debelensin der falan filan. ben buraya tek tek kalıplaşmış noob tiplemelerini ve icraatlarını da yazardım ama onlar hakkında ilerde belki rehber yaparım.

    gireyim 2-3 oyun atayım diyen bunlara katlansın. yoksa en az 3-4 kişi toplayıp oyuna girin derim.

    öyle oyna tuşuna basıp turnuva tadında maç atmak biraz hayalperestlik bana göre. insan sinir oluyor ama kabullenmek lazım bu durumu. lol e ne gözle bakıyorsan o ölçüde bir oyun serüvenin oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 30 Eylül 2013; 7:11:51 >




  • Valla sabah sabah uykumu açtın bu yazıyla
    Şaka bir yana gerçekten doğru yazmışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

    Troll'leneceğini biliyorum fakat yinede yazayım; mümkünse troll'lemeden, beyin yaşınıza uygun yorumlar yapın

    Forumda beni bilenler vardır elbet, buradaki eski abilerimiz kadar olmasa da az çok tanıyanlar vardır; 1 yıldır yazıyorum oyuna ilk başladığımdan beri, kimseyi troll'lemedim, QQ konularından uzak durdum ve herkese yardımcı olmaya çalıştım. Oyuna başladığım, en cahil zamanlarımdan beri bildiğim tek bir şey vardı; bu oyunda eğer takım olmayı bilirseniz kazanırsınız; ne kadar kötü durumda olursanız olun. Belki çok geç kalmış bir şeydi fakat Teamwork OP videosu ile Riot beni oldukça mutlu etti, belki artık benim gibi düşünen daha çok kişi olacaktı. Fakat böyle güzel bir fikri barındıran videoyu hazırlayıp ortaya atmak yetmiyor işte, bunu insanların gözüne sokması lazımdı tabiri caizse Riot'un. Bronze gibi kötü bir yerde olduğumun farkındayım (bunun üzerinden aşağılamaya çalışanlar olacaktır) fakat üst liglerde de durumun çok farklı olmadığını biliyorum, Gold'ta bile şikayetçi olan birçok kişi var. Yani yukarı çıksam bile bir şey değişmeyeceğini biliyorum; ha, daha yukarılarda olmayı isterim herkes gibi.

    Bence Riot'un geciktiği her gün kendi alehinde, resmen kendi topuğuna sıkıyorlar. Sadece tek videoyla olmuyor çünkü. İnsanlar şuan oynuyor, para yatırıyor, stream'leri deli gibi takip ediyor ama ya şikayetçi olanlar? Mutsuz kişiler elbet olacak fakat çoğunluk mutsuz olduğu zaman, ilk fırsatta teker teker gidecekler buradan ve gün gelecek bu devasa kitlenin yerinde Fiddlesticks'in kargaları dolaşıyor olacak sadece Riot önlem almazsa. Uzun süre Türkiye'nin en büyük sitelerinden birisinde yazarlık yaptım, oyuncu kitlesini az çok tanıyorum bu sayede; çok fanatik, sevdiği oyunlara bağlı bit kitleyiz fakat en iyi yapım bile ne zaman olumsuz eleştiriler alır o gün biter işte. Riot eğer troll, feeder, afker ve no communication'a çözüm bulamazsa bu oyunun ömrü sandığımız kadar uzun sürmeyecek; elbet planladıkları şeyler vardır fakat bu oyunu seven insanlar olarak bizlerin de yardımcı olması lazım diye düşünüyorum. Konunun ana fikri de bu işte. Buraya yapılabilecek şeyleri yazalım; support'a mail atarız, Reddit'e konu açarız, official foruma başvururuz ve belkide oyunun çok daha güzel olmasını sağlarız beraber.

    Şahsi fikirlerime gelince:

    1- Matchmaking sistemi kesinlikle değişmeli, tek kriter W/L ve MMR olmamalı. Kim ne derse desin adaletsiz dağıttığı kesin oyuncuları. Şahsi fikrim MMR yanında KDA oranını da hesaba katmalı (başka unsurlar da olabilir). Biliyorum, biraz daha bekleyeceğiz oyun aranırken fakat 20 saniye bekleyip çöp olmuş 20 - 30 dakika mı yoksa 1 dakika bekleyip kaliteli bir oyun mu geçirmek istiyorsunuz siz karar verin. Neden KDA? Çünkü birinin oyun içi performansını ölçmenin en kolay yolu KDA. Support'lara yazık olmaz mı diyeceksiniz fakat assist'in de olmasının sebebi bu zaten KDA'sı 2 altında olan adamla 5 küsür olan adam eşleşmezse başkalarına ne yaşattığını anlayıp (10 - 10 gitmek feed'lemediği anlamına gelmez birinin) herkes daha az ölmeye çalışacaktır.

    2- Tribunal ve ceza sistemi geliştirilmeli. Ben henüz unskilled yüzünden ceza alanı görmedim ki bence kimse kötü oynadığı için cezalandırılmayı hakketmiyor zaten. En basitinden, troll'lük de report sistemine dahil edilmeli. Ayrıca 1 kişi birden fazla sebeple report edilebilmeli; mesela adam hem flame yapmış hem feed'lemiş, hangisinden report edeceğiz? Tribunal'de oyun geçmişi daha detaylı görüntülenmeli keza, kim ne item aldı (sattığı item'lar, kullandığı ward'lar vs. görüntülenmiyor) bakabilmeliyiz mesela.

    3- Teamwork OP tarzı videolar artmalı fakat bence bunları izleme zorunluluğu konsa yeridir. Çok kızan olacaktır bu duruma eminim fakat yararı da görülecektir. Videonun "skip" edilmemesi için gösterimden sonra mesela video hakkında rastgele 5 soru sorulursa hatta harika olur (Youtube'da hesabınız ceza alırsa herhangi bir sebepten, benzer yöntem uygulanıyor). Biraz daha abartayım, loading ekranında yayınlanan videoları rastgele gösterebilir Riot; en azından bomboş saçma bir ekrana bakmayız.

    4- "First match hedehödö" olaylarının önüne geçmek için yeni alınan bir champ'la unranked olanlar için (sayıyı rastgele söylüyorum) 10 tane botlara karşı win, ranked olanlar için ise 10 tane normal win şartı konulmalı. Oyun değil, win olmalı. Böylece herkes az çok oynadığı karakteri tanımış olur, başkalarının oyun zevkinin içine etmez hiç bilmediği bir karakterle.

    5- Herhangi bir sebeple ceza alan bir kişiye daha sert uygulamalar olmalı. Mesela yukarıdaki gibi botlara karşı oynamadan PvP açılmamalı sanki 3 level altındaymış gibi. Zaten 1 hafta ban yese bile kimse uzak kalmıyor oyundan, gidip smurf ile oynuyor; eğer maç atmadan birinin banı açılmazsa oyundan tamamen uzaklaşmamış olur fakat alacağı ceza ile daha düzgün davranmaya özen gösterir. Mesela azılı bir flamer'ın 25 bot maçı cezası aldığını düşünün, bir daha küfür etmeye yeltenir mi dersiniz?

    Çok uzun ve okunmayası bir yazı oldu fakat en azından ben görüşlerimi belirttim. Umarım birileri okumaya üşenmeyip ciddi cevaplar verir çünkü cidden bilmek istiyorum başkalarının fikirlerini ve yapılabilecekleri

    Çok uzun yazmışsın bu yüzden hll qnq.

    Not: Hepsini okudum. Bence OKUMAYIN.




  • 0RK kullanıcısına yanıt
    KDA sadece bir öneriydi, zaten söylediğimin community ile alakası yok; Riot'un sistemi geliştirmesi açısından bahsettim. Matchmaking'ten şikayetçi olan çok var, takımları eşit dağıttığına ben de inanmıyorum. KDA dememin sebebi oyuniçi performans açısından en iyi seçenek olması zira gold per min, creep score gibi şeylerle ölçemezsin (support ve jungler unsuru). 10/0 giden adam (assist'inin de iyi olduğunu varsayalım) iyi oynamıştır zaten, kimseden kusursuz performans beklemiyorum ben; gidip gereksiz 1 kill vermiştir ama 10/10 oynayan adamdan daha çok takıma faydası dokunmuştur. Yazımda "herkes mükemmel oynamak zorunda değil" diye demiştim, eğer bir maç 7/0 gidip diğer maç 0/7 gidiyorsan bu genel KDA'nı arttırır veya düşürür; sonuçta ortalama bir performansın var.

    Chat banına karşıyım aynı sebeple, günlük banların ise etkili olmadığına inanıyorum; o yüzden farklı yaptırımlar olması daha yararlı gibi geldi bana. Belki birileri üşenip oyunu bırakacaktır ve Riot para kaybı yaşayacaktır ama bir oyuncu olarak ben öncelikle kendi menfaatimi düşünürüm. Kaldı ki 1 toxic player oyundan uzaklaşmasın diye onun 4 takım arkadaşı oyundan soğuyabilir. Tüm takım gayet iyimser yaklaşıp ricada bulunduğun adam hala söylenenin tersini yapıyorsa oyunda bulunmasına zaten gerek yok öyle bir şahsın. Teamwork OP örneğinden gidersek, ben öyle birinin o videoyu izlemediğinden eminim; halbuki login ekranına koyulsa ve "İzlediğimizi anladık mı?" tadında 5 tane random soru sorsa (yanlış anlaşılmasın, sadece tek sefere mahsus) en azından 10 kişiden 1 tanesinin yaklaşımını değiştirse bile olumludur.






  • şaka okudum bence dediklerin uygulanamaz o şekilde riot para getiren üyeleri çok kısıtlamış olur daha rahat bi ortam sunuyor riot uyelere girin feedleyin çıkın tarzı.
  • Kda konusundaki tepkim aslında senin yazına değil, genel düşünceye karşı. Bir adam hatasız oynuyor mesela ama topta campleniyor, rakip hata yapmadığı sürece ne cs alabilir ne kill. Bir de towerdive yer üstüne 0/2, 0/3 başlar. Bu o kişinin kötü olduğu anlamına gelmiyor, takım arkadaşlarının rakip jungle'ın topta geçirdiği süreyi dragon veya diğer objektifleri alarak değerlendirmesi gerek. Eğer değerlendirilmiyorsa camplenen solotopun suçu değildir bu kdası diğer oyunculara göre kötü olsa bile. En basitinden proxy Singed örneği var 5-6 kere ölüyor ama kaybeden rakip takım oluyor doğru uygulanırsa. Yani oyunu iyi bilen adam daha çok kazanır, çok kill alan değil. Sadece kda veya farm anlamında da demiyorum, bunu oyunu kazanma ya da kaybetme şeklinde ölçmenin dışında herhangi bir yol yok. Oturup bütün maçların izlenmesi falan lazım o da imkansız tabi.

    "10/0 giden adam (assist'inin de iyi olduğunu varsayalım) iyi oynamıştır zaten." bu mantığın yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum. Kill ya da asist almak önemli değil oyunda, ondan gelen parayla ya da rakiplerin ölü olduğu sürede ne kadar objektif aldığın önemli. 10/0/10 oynayan adam rakipleri ölüyken kule almaya çalışmayıp jungle farmlıyorsa bu onun kötü oynadığı anlamına gelir. Ki belki 5 tanesini %5 hpli kişileri öldürerek aldı ya da asistleri son saniyede takım arkadaşına shield, buff vs. atarak aldı, bunu bilemeyiz işte. Çoğunlukla oyunları kazanılıyorsa bir şeylerin doğru yapıldığı anlamına gelir, kaybediyorsa da yanlış. Bu kadar basit sistem.

    Tabi ben demiyorum ki doğru şeyleri yapanlar her maç kazanır, elinizden hiç bir şey gelmediği maçlar da oluyor. Ki bu herkes için geçerli.

    Unutmadan bi de 0/7 - 7/0 olayını kda için söylemedim, matchmaking için söyledim. Feedlediğim oyun adam diyordur bu herifle nasıl aynı elodayız, diğer oyunda da tam tersi. Yani matchmaking olayının dengesizliği değil, benim dengesizliğim oluyor bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 30 Eylül 2013; 8:12:23 >




  • 1- matchmaking in nesini beğenmiyorsunuz oldukça iyi bence

    2- açıklamaya ekleyebilirsin. bazıları hayat hikayesini bile anlatıyor orda ama ceza sisteminin gelişmesi gerektiği doğru çoğu zaman 'toxic' player olarak görürüm kendimi daha uyarı almadım

    3- bu fikri direk unut. imkansız.

    4- bunuda unut

    5- bu olabilir de cezan çok ağırmış la

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KDA olanı hariç çoğu şeye katılıyorum. KDA ya gelirsek Adam kha zix almış zıplaya zıplaya asist kill alıyo. Hiç bir görev yapmamış farm apmamış lanede tokat yemiş Tf lerde 3-5 değişim oluyo ve 3 kilide bu alıyo ama savaşı biz kaybediyoruz. Bunun KDA sı yüksek bizim düşük . Bu iyi oyuncu mu oldu?
  • Genal olarak çoğuna katılıyorum ama özellikle videoların zorunlu izlettirilmesi ve şampiyonun önce botlarla zorunlu oynattırılmasına. Tamam 10 maç fazla olabilir ama en azından 3 maç olsun, gelip ''orianna first, bu lee sin ... gibiymiş, ben bu heroyu hiç sevmedim afk'yım'' deyip kimsenin zevkini bozmasın.
  • KDA olayindan kurtulsan bronzdan rahatca cikabilirsin bence. KDA kimin dsha iyi oynadigini gostermiyor sonucta. 1 kill alip oyunda afk kalan bir kisinin KDA butun takimindan daha fazla olur ornegin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak 2 şey var başlamak için.
    1)3 ligden fazla fark olan adamlar duo giremesin. Yani gold 3 adamla silver 1 girebilsin en son. Silver 2 giremesin.
    2)Rank oyunlara başlamak için gereken champion sayısı artsın. Çok artsın ama 70 falan yapsalar, Rank a daha az insan girer değeri artar rank oyunların. Millet normal oyunlara daha çok asılır.

    Ayriyetten bi rank oyunları değil, normal oyunlarda rezalet TR'de. Support ben zor görüyorum w/l 870/800.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.