Şimdi Ara

Akıllı cihazların ekranlarını korumak için hazırlanan Rhino Shield'in satışına başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Akıllı cihazların ekranlarını korumak için hazırlanan Rhino Shield'in satışına başlandı




     

    Geçtiğimiz Şubat ayında Kickstarter üzerinde Evolutive Labs (Cambridge Üniversitesi yan şirketi) tarafından başlatılan ve bu projede koyduğu 50,000 pound hedefi, 3,674 bağış ile 73,716 pound seviyesine taşıyarak başarıya ulaşana ekran koruma filmi Rhino Shield, farklı cihazlar için firmanın resmi sitesi üzerinde satılmaya başlandı.

     

    Klasik ekran koruyucuları akıllı cihazların ekranlarını çiziklere karşı korumada yeterli olsalar da, kuvvetli darbelere karşı koruma görevlerini yerine getiremiyorlar. Bu noktada devreye giren Rhino Shield, altı farklı katmandan oluşan 0.29 mm kalığı ile Gorilla Glass 2 cam kullanan cihazlara gelen darbelerin enerjilerini özel polimer teknolojisiyle 5 kata kadar emebiliyor ve sonuç olarak üst seviye bir koruma sağlayabiliyor. Oldukça şeffaf, parmak izi bırakmayan ve kolay temizlenebilen bir yapıya sahip olduğu belirtilen ürün, Apple iPhone 4, 5, 5C, 5S, Samsung Galaxy S4, Nexus 4, Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, HTC One gibi akıllı cep telefonları için ön ya da arka koruma filmi olarak, Apple iPad, iPad Mini, Google Nexus 10, Nexus 7, Samsung Galaxy Tab 10.1 ve Amazon Kindle Fire gibi tablet modelleri içinse ekran filmi olarak tercih edilebiliyor.

     

    Seçilen akıllı cihaza göre minimum 17,99 Pound (29$) fiyat etiketiyle elde edilebilen Rhino Shield hakkında hazırlanmış test videolarını direkt olarak aşağıda izleyerek, ürünün gösterdiği performansı ve standart ekran koruyuculara göre ortaya koyduğu farkı rahatlıkla görebilirsiniz. Satın almak isteyenler ise burayı ziyaret edebilirler.

     


     

    Akıllı cihazların ekranlarını korumak için hazırlanan Rhino Shield'in satışına başlandı

     













  • Elma 5C icin birebir))

  • Bu işe en çok telefonun yarı fiyatına ekran satan servisler üzülecektir.
    4 inçlik iphone ekranında gerçektende muazzam bir sağlamlık sağlıyor ancak ekran boyutları arttıkça camın dayanıklılığı azalır aynı performansı vermeyebilir.
  • kenarlar asıl darbe alıyor cihaz düştüğünde, ekranın çizilmesi engelleyecek bir koruyucu yeter bu kadarına gerek yok..

  • özellikle büyük ekranlı telefonların darbelerde hemen ekran camları kırılıyor eğer bunu engelleyebiliyorlarsa Tebrik etmek lazım

  • İyide bu videodaki yalanmı şimdi ? Gerçek Gorilla glass 2 1.8 metreden atılan , 535 gramlık demir topta dahi kırılmazken , haberdeki gorilla glass 2 255 gramlık demir top , 48 cm yükseklikten atıldığında camı kırıyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=wT8xI4PEU8c

  • telefon üreticilerinin yanında mutlaka bunu vermeli

    ama neden versinlerki

  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    Videolardan birisinde hic darbe cizik almazken digerinde ufak catlaklat beliriyor

    Biraz celiskili durum var sanki ama genel olarak kullanisli
  • 22 pound gibi bir fiyata satiyorlar kargo dahil... birazcik tuzlu sanki, ama gercekten de bu kadar fark ettiriyorsa deger gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07

    İyide bu videodaki yalanmı şimdi ? Gerçek Gorilla glass 2 1.8 metreden atılan , 535 gramlık demir topta dahi kırılmazken , haberdeki gorilla glass 2 255 gramlık demir top , 48 cm yükseklikten atıldığında camı kırıyor.


    http://www.youtube.com/watch?v=wT8xI4PEU8c

    Doğru söylüyorsun aslında bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi olmuş.
  • iyi haber
  • Fava aldım. Param olursa bi' ara belki sipariş ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 üm 1 kere düştü ve kırıldı yerim böyle gorilla glass 3 ü eğer ciddi koruma sağlarsa alınır

  • Türkiyeden alabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07

    İyide bu videodaki yalanmı şimdi ? Gerçek Gorilla glass 2 1.8 metreden atılan , 535 gramlık demir topta dahi kırılmazken , haberdeki gorilla glass 2 255 gramlık demir top , 48 cm yükseklikten atıldığında camı kırıyor.http://www.youtube.com/watch?v=wT8xI4PEU8c


    Gorilla'nın kendi videosunda, camın altında boşluk var ve ağırlık düştüğünde dikkat ederseniz cam esneme yapıyor ve demir top zıplıyor.

    Ama Rhino Shield videosundaki Gorilla camın (Gerçekten Gorilla mı tartışılır) altında boşluk yok. Bu nedenle esneme yapamadığı için kırıldığını tahmin ediyorum. Rhino Shield testindeki Gorilla camın altı boş olsaydı, cam kırılmayabilirdi. Tabi benimki sadece bir varsayım. Hangi testin gerçeği yansıttığını bilmemiz çok zor.





  • Cihazlar ekran üzerine düştüğünde kolay kolay bir şey olmuyor(benkimki düştü kırıldı diyen de olacaktır illa ki amacım oranları karşılaştırmak); ancak cihaz köşelerden biri üzerine düştüğünde sorun çıkarıyor. Doğal olarak köşede alan küçük olduğu için basınç fazla oluyor. Extra koruma için güzel; fakat köşeler için de bir çözüm olmalı.
  • http://www.youtube.com/watch?v=R7NJfktd1HA

    Türk malı kırılmayan cam Gorilla Glass 2 den daha sağlam. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali4444 -- 30 Eylül 2013; 13:38:07 >
  • Bodyguardz yerine alınabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pSy!

    s4 üm 1 kere düştü ve kırıldı yerim böyle gorilla glass 3 ü eğer ciddi koruma sağlarsa alınır


    benimde basima geldi 35-40 cm den sirt üstü düstü ve boydan boya catladi ne anladik gorilla glass dan

  • Ürünü Türkiye'den almak isteyenler için ;http://goo.gl/wmoUja

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.