Şimdi Ara

Nissan, sürücüsüz araçlarını Japonya'da test etmeye başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • Nissan, sürücüsüz araçlarını Japonya'da test etmeye başlayacak



     

    Japonya merkezli önemli otomobil üreticisi Nissan, geliştirdiği sürücüsüz araçlarını Japonya yollarında teste edebilmek için gereken lisansı almayı başardı.

     

    Dünyanın birçok farklı yerinde farklı sektörlerden firmalar tarafından test süreçleri devam eden ve geleceğin en önemli teknolojileri arasında gösterilen sürücüye ihtiyaç duymadan yol alabilen araçların gerçek yol şartlarında gösterdikleri performansı görmek herkes için büyük önem taşıyor. Bu konuda sürücüsüz Leaf isimli otomobil modelini aktif olarak test edebilmek için Japonya'da gerekli lisansı aldığını duyuran Nissan CEO'su Carlos Ghosn, Japonya hükümetine verdikleri destek konusunda minnettar olduklarını ve yapılan testlerin firmanın ileriki liderlik pozisyonu için çok önemli olduğunu dile getiriyor. Nissan Leaf, otomatik şerit ortalama ve şerit değiştirme, kırmızı ışıkta durma, araç sollama ve otoyollardan çıkış yapabilme gibi işlevleri kendi başına yerine getirebiliyor.

     

    Nissan'ın aracını 2020 yılında satışa sunmayı düşündüğü için araca "20-20" rakamlarının yer aldığı özel bir plaka veren Japon hükümeti, sürücüsüz araçların gelişimine büyük önem ve destek veriyor.

     













  • Biz hala bjk-gs maçını konuşmaya devam edelim, elalem alıp başını gitsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: funnel

    Biz hala bjk-gs maçını konuşmaya devam edelim, elalem alıp başını gitsin.

    Bu ülke geriye gitmeye mahkum her zaman.Forumdan başlayıp toplumun çoğunluğuna bakarsan ne kadar yüzeysel olduklarını görürsün.Derin düşünenlerinde teknolojide ne kadar önde olduklarını.
  • Sürücüsüz araç kulağa ilginç geliyor.Arka koltuğa geçip rahat rahat oturmak ve aracı kendi haline bırakmanın konforu fazla olacaktır ama hiçbir şey araç kullanmanın keyfi yerine geçemez.:)

  • Arkadaşlara katılıyorum , bu bağnaz ve yobaz çoğunluktaki bir ülkede ,nefes aldıgımıza bile şükretmemiz gerek.Dinsiz dediğimiz kafir dediğimiz japonlara hayranım, insanlık yararına olabilecek her işin başında geliyorlar.Bizim ülkemize tatile gelip olimpiyatları onlar kazandı diye biz 2 japon vatandaşını öldürdük.Yaşasın müslümanlık yaşasın türkiye

  • Şoför koltuğunda olmanın tadı bir başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.