Şimdi Ara

Yerli: Ryse'daki Poligon Düşüşü Bir Seçim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bildiğiniz gibi Ryse: Son of Rome'da kullanılan poligon sayısı 150.000'den 85.000'e indirilmişti. Bu durum oyundaki karakterlerin detaylarında da büyük düşüşlerin yaşanmasına neden oluyor. Cevat Yerli'ye göre ise bu durum sadece bir seçimden ibaret. Yerli'nin Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kahramanımız Marius 85.000 poligon mu? Bu değişiklik bir seçimdi. 150.000 poligon ve detay seviyesinin yüksek olması ile 85.000 poligon ile daha iyi gölgelendirme ve sabit detay seviyesi arasında bir seçim. Yeni seçimimiz daha iyi kalite sunuyor."

Ryse: Son of Rome'un ilk videosundaki karakter detaylarının oyunda yer almaması grafiksel konuda çok sayıda oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmıştı. Bakalım Cevat Yerli'nin dediği gibi gerçekten de daha kaliteli görsellerle karşılaşacak mıyız?

• konsolun sıkıntısı bu işte. birini açarsan diğerini illaki kısman gerek. pc de seçenek var. sistemi yeten isteğe göre ikisini birden açabiliyor. bu ileride teknolojinin gelişmesini de sağlıyor. eskiden satılan 500$ kartlar şimdi bakıyorum 100$ altı kartlar ile ancak yarışabiliyor. Yani demek istediğim pc optimazson özürlü olabilir ama opsiyonel olması iyi bir şey. Kimi yüksek fps oynamak ister. kimi düşük fps yüksek detayda. Özgürlükçü yapısı sebebiyle pc yi daha çok seviyorum.
  • Ryse ta ne hikaye var adam gibi ne oynanabilirlik poligon düşse ne olur düşmese ne olur.Bu oyun eğer pc ye çıkarsa ilerde anca crysis 3 gibi benchmark olarak kullanılır o kadar.
  • yalan...
  • Koca şirketin sahibi neden bu kadar çenesi düşük biçimde her şeye atlıyor ya? İnsanın bir ağırlığı olur, bunları anlatması için para verdiğin adamların yok mu senin?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa daha 3-4 ay önce konsollar pcyle yarışamaz konsollara oyun çıkarmıyoruz bundan sonra diyen Cevat Yerli değilmiydi?Ne değişti de bi anda xbox one a exc oyun geliştirdi crytek ?Zaten yaptıkları oyunları millet oynamak için değil pcsini test etmek için kullanıyor.Crysis 3 ün 3dMark tan ne farkı var alan benchmark gibi kullanıyor.Girin multiplayer kısmında oyuncu bulamazsınız şimdi oyunun
  • PC'ciler gelmiş konsollara giydiriyor. Şimdi buradaki olay bu değil, PC iyi arkadaşlar evet çok daha güçlü evet kimse aksini iddia etmedi zaten :)
    Buradaki olay yine yeniden çok iyi grafiklerle sunumu yapılan bir oyunun çıkışına yaklaştıkça kalitenin düşürülmesi ve buna kılıf hazırlanması :/
    Baya baya konsol yetmemiş işte, Yerli'de tüy dikmiş zaten!
    Buradaki olay X1'da yaşandı diye PS4'cüler gelip trollemesin!

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

konsolun sıkıntısı bu işte. birini açarsan diğerini illaki kısman gerek. pc de seçenek var. sistemi yeten isteğe göre ikisini birden açabiliyor. bu ileride teknolojinin gelişmesini de sağlıyor. eskiden satılan 500$ kartlar şimdi bakıyorum 100$ altı kartlar ile ancak yarışabiliyor. Yani demek istediğim pc optimazson özürlü olabilir ama opsiyonel olması iyi bir şey. Kimi yüksek fps oynamak ister. kimi düşük fps yüksek detayda. Özgürlükçü yapısı sebebiyle pc yi daha çok seviyorum.

1-) PS4'e Xbox One'dan daha sıcak bakıyorum.

2-) PS4 ilk tercihim olacak olmasına rağmen, karakter poligon sayısında yapılan değişiklik yüzünden ne konsola ne de oyuna laf söyleyebilirim. Zira karakter en başından beri 85 bin poligon olsaydı, şu anda bu tartışmayı yapmıyor olacaktınız.

3-) PS3'te God of War 3'ün baş karakteri Kratos, toplamda 20.000 poligonluk bir karakterdi ve vücudundaki her bir kas kütlesinin üzerindeki girinti çıkıntıları bile görebiliyorduk. Bunlar mesh tabanlı detaylardı, texture gölgelendirmesi ile yapılmıyordu yani sahte değildi. 20.000 poligonluk bir karakterde bu derece çılgın detaylar görebildiysek, 85.000 poligonluk bir karakter ile 150.000 poligonluk karakterin detay farkını iki karakterin modellemesini yan yana koyup karşılaştırmadan fark edemezsin bile.

4-) PC' de hiç kimse düşük performans - yüksek kalite oyun oynamak istemez, isteyemez. Neden? Performans düşükse yüksek grafikten ne anlayacan? Saçma yani, grafikleri fulleyip oyunu 20 fps veya altında oynayabiliyorsan takdir ederim...

Yani kısaca diyorum ki düşürülen poligon sayısı üzerinden rant yapmayın. Komik oluyor. :) Bir diğer tartışmanızda 60 fps yerine 30 fps çalışacak olan konsol oyunları. Sanarsın ki gözleriniz her bir saniye içerisinde, her bir birim zamanda geçen kareleri sayabilecek yeteneğe ve reflekslere sahip. 30 fps'nin altına düşmedikten sonra (ki sabit 24 fps sınırdır aslında) oynadığın oyunun zevkini baltalamaz. Hayatınız boyunca bütün oyunları 60 fps'nin üzerinde oynamışsınız gibi tavırlar içerisindesiniz. Yani bunlar saçma.

Ben 1 defa 1500 tl verip, 10 sene boyunca tüm oyunları 30 FSP'de oynamaya razıyım. İnanın aradaki farkları gözlerimin seçemeyeceği poligon ve fps değerleri için 2 senede bir para yatırmaya ben razı değilim. Benim o kadar israf edecek param yok, 10 senede bir veririm ve her oyunu oynarım. Ben GTA5'i bitirdim konsolda 30 fps ortalamasıyla, ne oldu canım mı çıktı? Gene aynı GTA'yı bitirdim, elimde konsol olmasaydı şu an daha oynayamamıştım bile. Forumlarda imza peşinde koşardım artık PC'ye de çıksın diye. Zira çıkacak ama kim bilir ne zaman çıkacak. Ben GTA 5'i bitirdim GTA 6'yı bekliyorum. Bana bu imkanı 5-6 sene önce 1000 tl ödeyip aldığım PS3'üm sağladı. Her oyunu oynuyorum, var mı ötesi? Hatta pc'ye çıkmayacak olan exclusive oyunları da oynayan benim, hani aldığı notlar ve kalitesi ile oyun piyasasını sallayan exclusive oyunlar. Yani eksiğim yok fazlam var. PC mi ise çoklu amaçlarım için kullanıyorum, oyun dediğin zaman ne olursa olsun konsol karlı iş. Bizde eşşek değiliz boşu boşuna almıyoruz bu konsolları, 1 kere al rahatına bak. Bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 28 Eylül 2013; 13:40:13 >

• Çıkmadan su koyvermeye başladılar.Fiyasko.....
  • Hazır elleri değmişken Quick Time sistemine ve iki de bir slow motion'a giren dövüş dinamiklerini de düzeltseler iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> konsolun sıkıntısı bu işte. birini açarsan diğerini illaki kısman gerek. pc de seçenek var. sistemi yeten isteğe göre ikisini birden açabiliyor. bu ileride teknolojinin gelişmesini de sağlıyor. eskiden satılan 500$ kartlar şimdi bakıyorum 100$ altı kartlar ile ancak yarışabiliyor. Yani demek istediğim pc optimazson özürlü olabilir ama opsiyonel olması iyi bir şey. Kimi yüksek fps oynamak ister. kimi düşük fps yüksek detayda. Özgürlükçü yapısı sebebiyle pc yi daha çok seviyorum.</blockquote><br> <br> 1-) PS4'e Xbox One'dan daha sıcak bakıyorum.<br> <br> 2-) PS4 ilk tercihim olacak olmasına rağmen, karakter poligon sayısında yapılan değişiklik yüzünden ne konsola ne de oyuna laf söyleyebilirim. Zira karakter en başından beri 85 bin poligon olsaydı, şu anda bu tartışmayı yapmıyor olacaktınız.<br> <br> 3-) PS3'te God of War 3'ün baş karakteri Kratos, toplamda 20.000 poligonluk bir karakterdi ve vücudundaki her bir kas kütlesinin üzerindeki girinti çıkıntıları bile görebiliyorduk. Bunlar mesh tabanlı detaylardı, texture gölgelendirmesi ile yapılmıyordu yani sahte değildi. 20.000 poligonluk bir karakterde bu derece çılgın detaylar görebildiysek, 85.000 poligonluk bir karakter ile 150.000 poligonluk karakterin detay farkını iki karakterin modellemesini yan yana koyup karşılaştırmadan fark edemezsin bile. <br> <br> 4-) PC' de hiç kimse düşük performans - yüksek kalite oyun oynamak istemez, isteyemez. Neden? Performans düşükse yüksek grafikten ne anlayacan? Saçma yani, grafikleri fulleyip oyunu 20 fps veya altında oynayabiliyorsan takdir ederim...<br> <br> Yani kısaca diyorum ki düşürülen poligon sayısı üzerinden rant yapmayın. Komik oluyor. :) Bir diğer tartışmanızda 60 fps yerine 30 fps çalışacak olan konsol oyunları. Sanarsın ki gözleriniz her bir saniye içerisinde, her bir birim zamanda geçen kareleri sayabilecek yeteneğe ve reflekslere sahip. 30 fps'nin altına düşmedikten sonra (ki sabit 24 fps sınırdır aslında) oynadığın oyunun zevkini baltalamaz. Hayatınız boyunca bütün oyunları 60 fps'nin üzerinde oynamışsınız gibi tavırlar içerisindesiniz. Yani bunlar saçma.<br> <br> Ben 1 defa 1500 tl verip, 10 sene boyunca tüm oyunları 30 FSP'de oynamaya razıyım. İnanın aradaki farkları gözlerimin seçemeyeceği poligon ve fps değerleri için 2 senede bir para yatırmaya ben razı değilim. Benim o kadar israf edecek param yok, 10 senede bir veririm ve her oyunu oynarım. Ben GTA5'i bitirdim konsolda 30 fps ortalamasıyla, ne oldu canım mı çıktı? Gene aynı GTA'yı bitirdim, elimde konsol olmasaydı şu an daha oynayamamıştım bile. Forumlarda imza peşinde koşardım artık PC'ye de çıksın diye. Zira çıkacak ama kim bilir ne zaman çıkacak. Ben GTA 5'i bitirdim GTA 6'yı bekliyorum. Bana bu imkanı 5-6 sene önce 1000 tl ödeyip aldığım PS3'üm sağladı. Her oyunu oynuyorum, var mı ötesi? Hatta pc'ye çıkmayacak olan exclusive oyunları da oynayan benim, hani aldığı notlar ve kalitesi ile oyun piyasasını sallayan exclusive oyunlar. Yani eksiğim yok fazlam var. PC mi ise çoklu amaçlarım için kullanıyorum, oyun dediğin zaman ne olursa olsun konsol karlı iş. Bizde eşşek değiliz boşu boşuna almıyoruz bu konsolları, 1 kere al rahatına bak. Bitti.

Tamam dostum haklısın 1 kere 1.500 TL verip bitiyor diyorsun, pc gibi her sene parça değiştirip para harcamıyorum diyorsun ama oyun fiyatlarını ne yapıyorsun? ps3 oyun fiyatları belli misal gta 5 200 220 tl. ps4 oyunlarına da en az 180 tl ve üstü diyorlar 220 de olacaktır aral sağ olsun. yani aldığın 1 sene deki oyunlarla sen her sene yeni pc toplarsın. tabi sen ps3 yada ps4 oyunlarını bedava alıp oynuyorsan bilemem...

• Çok güzel özetlemişsin.
    Artık şu konsol haberlerinin, konsol bölümüne yansıtılması gerekir.Zira pc fanatikleri, doğru konuşanı bile eksileyip, kendi fikirlerini gerçekmiş gibi empoze etmeye çalışıyorlar.Çünkü burada pc fanatikleri daha fazla olduğu için, bu tür haberlerden konsol bölümü sakinlerinin haberi olmuyor.O yüzden bu haberlerin konsol bölümüne yansıtılması gerekir.
  • Yazık ya fanboyları görünce acıyorum. PC ciysen git bilgisayarınla oyna konsolcuysan git konsolunla oyna yani şu yaptıkları ego tatmin etmekten başka bir şey değil. Örnek vermek gerekirse pc fanı olan bir adam pcnin konsoldan üstün görüldüğü buna göre görüşlerin belirtildiği bir ortamda sadece ve sadece kendisini tatmin eder. Buradaki maksat ne yani? Heh tamam pc konsoldan konsol pcden üstün ne oldu? Aynı şey konsol fanı insanlar içinde geçerli. Bunların tüm sebebi ülkemizde alım gücünün düşük olması. Ne yapsın adam bi pc veya konsol alıyor tüm hayatını ona bağlıyor o alet onun göz bebeği oluyor. Yani geçelim bu işleri kim neye para verdiyse o onun için değerlidir arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

Yazık ya fanboyları görünce acıyorum. PC ciysen git bilgisayarınla oyna konsolcuysan git konsolunla oyna yani şu yaptıkları ego tatmin etmekten başka bir şey değil. Örnek vermek gerekirse pc fanı olan bir adam pcnin konsoldan üstün görüldüğü buna göre görüşlerin belirtildiği bir ortamda sadece ve sadece kendisini tatmin eder. Buradaki maksat ne yani? Heh tamam pc konsoldan konsol pcden üstün ne oldu? Aynı şey konsol fanı insanlar içinde geçerli. Bunların tüm sebebi ülkemizde alım gücünün düşük olması. Ne yapsın adam bi pc veya konsol alıyor tüm hayatını ona bağlıyor o alet onun göz bebeği oluyor. Yani geçelim bu işleri kim neye para verdiyse o onun için değerlidir arkadaş...

O zaman boşa acıyorsun. Forum burası. Elbette fanboyluk yapılcak. Ve saygı çerçevesinde olduğu sürece fanlık yapmalı. Savuncak farklı düşüncelerimiz olsunki 2 kişi olduğumuzu anlayalım

• Katılıyorum görüşler belirilmesinden daha güzel ne olabilir? Ama kendini kandırıyorsun biz yapamayız öyle şeyleri. Yok saygı çerçevesinde fanboyluk yapılmalı vs. gez bakalım tüm haberleri saygı çerçevesinin boyutunu görürsün. Sürekli bir saldırma bir sataşma üstünlük kabul ettirme çabaları..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayden_

Katılıyorum görüşler belirilmesinden daha güzel ne olabilir? Ama kendini kandırıyorsun biz yapamayız öyle şeyleri. Yok saygı çerçevesinde fanboyluk yapılmalı vs. gez bakalım tüm haberleri saygı çerçevesinin boyutunu görürsün. Sürekli bir saldırma bir sataşma üstünlük kabul ettirme çabaları..

Tabiki sango angelz xbox one ayrı mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Metal-Gear<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> konsolun sıkıntısı bu işte. birini açarsan diğerini illaki kısman gerek. pc de seçenek var. sistemi yeten isteğe göre ikisini birden açabiliyor. bu ileride teknolojinin gelişmesini de sağlıyor. eskiden satılan 500$ kartlar şimdi bakıyorum 100$ altı kartlar ile ancak yarışabiliyor. Yani demek istediğim pc optimazson özürlü olabilir ama opsiyonel olması iyi bir şey. Kimi yüksek fps oynamak ister. kimi düşük fps yüksek detayda. Özgürlükçü yapısı sebebiyle pc yi daha çok seviyorum.</blockquote><br> <br> 1-) PS4'e Xbox One'dan daha sıcak bakıyorum.<br> <br> 2-) PS4 ilk tercihim olacak olmasına rağmen, karakter poligon sayısında yapılan değişiklik yüzünden ne konsola ne de oyuna laf söyleyebilirim. Zira karakter en başından beri 85 bin poligon olsaydı, şu anda bu tartışmayı yapmıyor olacaktınız.<br> <br> 3-) PS3'te God of War 3'ün baş karakteri Kratos, toplamda 20.000 poligonluk bir karakterdi ve vücudundaki her bir kas kütlesinin üzerindeki girinti çıkıntıları bile görebiliyorduk. Bunlar mesh tabanlı detaylardı, texture gölgelendirmesi ile yapılmıyordu yani sahte değildi. 20.000 poligonluk bir karakterde bu derece çılgın detaylar görebildiysek, 85.000 poligonluk bir karakter ile 150.000 poligonluk karakterin detay farkını iki karakterin modellemesini yan yana koyup karşılaştırmadan fark edemezsin bile. <br> <br> 4-) PC' de hiç kimse düşük performans - yüksek kalite oyun oynamak istemez, isteyemez. Neden? Performans düşükse yüksek grafikten ne anlayacan? Saçma yani, grafikleri fulleyip oyunu 20 fps veya altında oynayabiliyorsan takdir ederim...<br> <br> Yani kısaca diyorum ki düşürülen poligon sayısı üzerinden rant yapmayın. Komik oluyor. :) Bir diğer tartışmanızda 60 fps yerine 30 fps çalışacak olan konsol oyunları. Sanarsın ki gözleriniz her bir saniye içerisinde, her bir birim zamanda geçen kareleri sayabilecek yeteneğe ve reflekslere sahip. 30 fps'nin altına düşmedikten sonra (ki sabit 24 fps sınırdır aslında) oynadığın oyunun zevkini baltalamaz. Hayatınız boyunca bütün oyunları 60 fps'nin üzerinde oynamışsınız gibi tavırlar içerisindesiniz. Yani bunlar saçma.<br> <br> Ben 1 defa 1500 tl verip, 10 sene boyunca tüm oyunları 30 FSP'de oynamaya razıyım. İnanın aradaki farkları gözlerimin seçemeyeceği poligon ve fps değerleri için 2 senede bir para yatırmaya ben razı değilim. Benim o kadar israf edecek param yok, 10 senede bir veririm ve her oyunu oynarım. Ben GTA5'i bitirdim konsolda 30 fps ortalamasıyla, ne oldu canım mı çıktı? Gene aynı GTA'yı bitirdim, elimde konsol olmasaydı şu an daha oynayamamıştım bile. Forumlarda imza peşinde koşardım artık PC'ye de çıksın diye. Zira çıkacak ama kim bilir ne zaman çıkacak. Ben GTA 5'i bitirdim GTA 6'yı bekliyorum. Bana bu imkanı 5-6 sene önce 1000 tl ödeyip aldığım PS3'üm sağladı. Her oyunu oynuyorum, var mı ötesi? Hatta pc'ye çıkmayacak olan exclusive oyunları da oynayan benim, hani aldığı notlar ve kalitesi ile oyun piyasasını sallayan exclusive oyunlar. Yani eksiğim yok fazlam var. PC mi ise çoklu amaçlarım için kullanıyorum, oyun dediğin zaman ne olursa olsun konsol karlı iş. Bizde eşşek değiliz boşu boşuna almıyoruz bu konsolları, 1 kere al rahatına bak. Bitti.</blockquote><br><br> Tamam dostum haklısın 1 kere 1.500 TL verip bitiyor diyorsun, pc gibi her sene parça değiştirip para harcamıyorum diyorsun ama oyun fiyatlarını ne yapıyorsun? ps3 oyun fiyatları belli misal gta 5 200 220 tl. ps4 oyunlarına da en az 180 tl ve üstü diyorlar 220 de olacaktır aral sağ olsun. yani aldığın 1 sene deki oyunlarla sen her sene yeni pc toplarsın. tabi sen ps3 yada ps4 oyunlarını bedava alıp oynuyorsan bilemem...

Kardeşim 1 senelik plusla olay biter. Şahsen ben alıyorum plusı keyfime bakıyorum. Sadece gta last of us gibi yapımları çıktığı gün kutulu alıyorum yetiyor.

• Tamam haklısın katılıyorum, plus güzel bir şey her ay bedava oyun veriliyor fakat sorun şu; mesela ac3 geçen ay fln verildi yani oyunun çıkış tarihinden tam 1 sene sonra hadi 9 10 ay olsun. sen ac4 çıkınca alma, herkes oynasın bitirsin 10 ay bekle bedava versinler diye, böyle zevk alcan mı? yani far cry 3 o da ona benzer taaa aylar sonra veriliyor oyunlar. bana oyun çıkıp yakın zamanda bedava verilen birkaç oyun sayar mısın plus bile? hemen çıkmasa da yakın zamanda çıkan? yani plus olayı da çok inandırıcı ve tatmin edici değil. şuan ilk ay ps4 için driveclup baya ilgi çekici fakat ilk ay diye. sonra onlarda yavaştan dandik oyunlar ile geçiştirecekler. zaten ne oyun çıktı ki ps4 için ne ücretsiz verecekler orası da farklı bir soru...

• quote:

Tamam haklısın katılıyorum, plus güzel bir şey her ay bedava oyun veriliyor fakat sorun şu; mesela ac3 geçen ay fln verildi yani oyunun çıkış tarihinden tam 1 sene sonra hadi 9 10 ay olsun. sen ac4 çıkınca alma, herkes oynasın bitirsin 10 ay bekle bedava versinler diye, böyle zevk alcan mı? yani far cry 3 o da ona benzer taaa aylar sonra veriliyor oyunlar. bana oyun çıkıp yakın zamanda bedava verilen birkaç oyun sayar mısın plus bile? hemen çıkmasa da yakın zamanda çıkan? yani plus olayı da çok inandırıcı ve tatmin edici değil. şuan ilk ay ps4 için driveclup baya ilgi çekici fakat ilk ay diye. sonra onlarda yavaştan dandik oyunlar ile geçiştirecekler. zaten ne oyun çıktı ki ps4 için ne ücretsiz verecekler orası da farklı bir soru...

Tamam da PC'de sanki oyunlar bedavaya mı veriliyor ki. Orijinal kullanan adam her platformda orijinal kullanır, her türlü o para cebinden çıkacak zaten. Ama pc olunca hem sık sık parça yenilemek gereçekcek hemde + orijinal oyuna para vereceksin. PlayStation'da öyle bir şey yok işte, 1 kere al donanım yenilemeden kullan. Pek çok oyun zaten plus'ta bedava, pc'de bedava oyun veren özel bir dijital platform var mı mesela? Yani her türlü gene konsol kârlı olmuş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 28 Eylül 2013; 17:33:25 >

• quote:

Tamam haklısın katılıyorum, plus güzel bir şey her ay bedava oyun veriliyor fakat sorun şu; mesela ac3 geçen ay fln verildi yani oyunun çıkış tarihinden tam 1 sene sonra hadi 9 10 ay olsun. sen ac4 çıkınca alma, herkes oynasın bitirsin 10 ay bekle bedava versinler diye, böyle zevk alcan mı? yani far cry 3 o da ona benzer taaa aylar sonra veriliyor oyunlar. bana oyun çıkıp yakın zamanda bedava verilen birkaç oyun sayar mısın plus bile? hemen çıkmasa da yakın zamanda çıkan? yani plus olayı da çok inandırıcı ve tatmin edici değil. şuan ilk ay ps4 için driveclup baya ilgi çekici fakat ilk ay diye. sonra onlarda yavaştan dandik oyunlar ile geçiştirecekler. zaten ne oyun çıktı ki ps4 için ne ücretsiz verecekler orası da farklı bir soru...

Dediğin kişiden kişiye göre değişir. ac beni bağlamıyor mesela. illa erken oynamak istiyen satın alır. zevk meselesi yani. Ben her ay forumlara bakıp "hmm bu ay bunu veriyorlar" diyip indirip oynuyorum. Bunların hepsi tersse birine pc platformunda devam edebilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.