Bildirim
Galaxy s4 mini- galaxy s3 hangisini almalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amiral gemisi olan S3 ü almanizi tavsiye ederim. Ara telefonlara nedense pek yazilim destegi vermiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
S3
Merhaba arkadaşlar samsung S4 mini distribütör garantili 899 TL
https://brightmobil.com/product/search/s4+mini_____________________________ -
Sistemsel olarak s3 guncellik olarak s4 mini
Bence s4 mini al çok şık bi cihaz ve daha güncel
Araştırdım güzelce ara telefonlara çok bakmıyormuş samsung. Şu an ben tam bilmesemde galaxy s3 mini kötü olmuş hali ortada diyorlar. O yüzden s4 mini yerine note2 ve s3 karşılaştırdım note 2 almaya karar verdim. Özellikle büyük telefonlar hoşuma gidiyor fakat pixel s3 ten düşük ve adobe yok note 2 de. Bu yüzden hala daha kafam karışık... _____________________________ Kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya... -
ikisininde donanımı iyi fakat s3 kullanan Ç of fazla ve güncellemeler de geliyor s4 ara cihaz belki sıkıntı yaratabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Know Your Worth -
quote:
Orijinalden alıntı: sezer1578
ikisininde donanımı iyi fakat s3 kullanan Ç of fazla ve güncellemeler de geliyor s4 ara cihaz belki sıkıntı yaratabilir.
note 2 ve s3 diye düşünüyorum artık hocam siz ne dersiniz? note 2 çok aklıma yattı_____________________________ Kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya... -
quote:
Orijinalden alıntı: Pheus
quote:
Orijinalden alıntı: sezer1578
note 2 ve s3 diye düşünüyorum artık hocam siz ne dersiniz? note 2 çok aklıma yattı
Kesinlikle note2 derim gerek donanım Ekran s-pen vs. aklına gelen herşey.galaXy gear Note 2 destekli de olacakmış...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Know Your Worth -
quote:
Araştırdım güzelce ara telefonlara çok bakmıyormuş samsung. Şu an ben tam bilmesemde galaxy s3 mini kötü olmuş hali ortada diyorlar. O yüzden s4 mini yerine note2 ve s3 karşılaştırdım note 2 almaya karar verdim. Özellikle büyük telefonlar hoşuma gidiyor fakat pixel s3 ten düşük ve adobe yok note 2 de. Bu yüzden hala daha kafam karışık...
İki telefondada flash desteği var hocam. Boyut sıkıntı yaratmıyorsa NOTE 2 hem donanım hemde tasarım olarak 2-3 adım onde diyebilirim. S3 ve NOTE 2 arasında kalırsanız NOTE2 derim ama S3 ve S4 Mini derseniz, burada S3 derim. Arkadaşlarında dediği gibi ara telefonlar üvey evlat muamelesi görüyor._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bende çok düşündüm s4 mini ve s3 ama kafam çok karıştı karar veremedim . çok yüksek boyutta oyunlar fılan oynamam telefonda muzık ve ınternete gırmek için kullanıcam . ıkısıınınde ınternet çekim gücü aynı sanırım hangısıyle ınterneti daha kolay kullanabılırım _____________________________ -
bence Vatanda ki aşağıdaki linkte gönderdiğim Casper ürününü tavsiye ederim
core i5, GT630 ekran kartlı, 4GB ram + 500GB HDD sahip orta performansta bir ürün için çok iyi fiyat. 1199TL.
Ayrıca Casper üretimi ve teknik servisi Türkiye içinde olduğu için herhangi bir durumda hızlı cevap alabilrsin.
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/casper-cn-vky3230a-notebook-core-i5-260ghz-4gb-500gb-1gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66066#allImages_____________________________
-
Casper VIA A6108 modelini öneririm. Bimeks fiyatı 799tl kdv dahil. süperrr
Intel işlemcili ve paneli çok güzel. Süper hızlı bir telefon.
kesinlikle tavsiye ederim.
http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1103&kategoriadi=cep-telefonlari--smartphone&mid=656_____________________________ -
hızlı karar vermiş olmam di mi? çünkü bugün almayı düşünüyorum. _____________________________ Kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya... -
hocam s4 miniyi kesinlikle düşünmüyorum artık. dediğiniz gibi üvey evlat muamelesi görüyormuş. note 2 içime çok siniyor fakat note 3 çıktı. bende 3gs var ve artık 3gs hiçbir işe yaramıyor. acaba samsung da böyle yapar mı diye düşünüyorum. flash desteği ikisindede var mı gerçekten hocam hiçbir yerde yazmıyor note 2 de olduğu? _____________________________ Kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya... -
quote:
Orijinalden alıntı: brightmobil
https://brightmobil.com/product/search/s4+mini
quote:
Bu ürün SWAP’tır.
SWAP; Eski arızalı yada kusurlu cihaz yerine yetkili servis tarafından verilen yeni kullanılmamış cihazdır.
SWAP'i bilmesek yedireceksiniz, fiyatlarınız da SWAP cihazlar için hiç uygun değil açıkçası._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
quote:
quote:
Bu ürün SWAP’tır.
SWAP; Eski arızalı yada kusurlu cihaz yerine yetkili servis tarafından verilen yeni kullanılmamış cihazdır.
SWAP'i bilmesek yedireceksiniz, fiyatlarınız da SWAP cihazlar için hiç uygun değil açıkçası.
SWAP ne oluyor hocam?_____________________________ Kafama bir silah daya ve duvarları beynimle boya...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
quote:
quote:
Bu ürün SWAP’tır.
SWAP'i bilmesek yedireceksiniz, fiyatlarınız da SWAP cihazlar için hiç uygun değil açıkçası.
SWAP ne oluyor hocam?
İçi tamir edilmiş dışı yenilenmiş millete 0 diye ittirilen cihaz.
Siz cihazınızı sorunları nedeniyle veriyorsunuz, size başka sorunları nedeniyle verilmiş sorunları giderilmiş dış kısmı da yenilenmiş adı SWAP olan cihazlardan veriliyor._____________________________
-
Tabiki s3 bunun tartışmasına girmek bişe hata , daha az bi fiyata almak istiyorsanızda GM Discovery'i öneririm _____________________________ -
quote:
hızlı karar vermiş olmam di mi? çünkü bugün almayı düşünüyorum.
hocam içinizde hangi cihaz almak varsa onu alın derim. ben temmuzda note2 aldım ve çok memnunum çok istediğim bir cihazdı fiyatının düşmesini bekledim ve aldım. eğer note2 alırsanın iyi bir tercih olur. android 5.0 bu cihazada gelcek ondan sonra gelebilirde gelmeyebilirde 2gb ram olduğu için 1 güncelleme daha gelebilir sonrası zaten 2 yıl geçmiş olur sanırım .flash desteği var . intetnetteki çoğu sitedeki videoları açıyor şuan ben açmayan bir videoya rastlamadım.rastlayan varsa söyleyebilir._____________________________ - Know Your Worth
Benzer içerikler
- ziraat mobil root hatası
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- samsung s25 fe yorumlar
- samsung önerilen uygulamalar kapatma
- hepsi outlet güvenilir mi
- s27 ultra ne zaman çıkacak
- samsung w26 fiyat
- z fold 6 vs z fold 7
- samsung watch 8 özellikleri
- yeni ötv düzenlemesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt