Şimdi Ara

Ubisoft: Watch Dogs'un Grafiklerinde Gerileme Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Son dönemlerde bazı oyunların ilk gösterilen videoları ve piyasaya çıkan hallerinin aynı görsel kalitede olmadığı ile ilgili şikayetlerle sık sık karşılaşıyoruz. Özellikle Alien Colonial Marines bu konuda tam anlamıyla çığır açmıştı.
     
        Watch Dogs'un yaratıcı yönetmeni Jonathan Morin'in açıklamalarına göre ise kendi oyunlarının grafiklerinde gerileme değil, aksine ilerleme var.

        "Kalitede herhangi bir düşüş yok; özellikle de yeni nesil sürümlerde. Aslında tam tersi bir durum mevcut. E3 2012'de gösterdiğimiz çok sayıda beğenilen şey aslında oyunun şuanki halinden daha iyi değil. Bu durumu özellikle detaylarda görebilirsiniz. Yani hayır, kalitede herhangi bir düşüş yok"

         Son günlerde Ryse: Son of Rome'daki düşüşler konuşulurken, GTA V'in de ilk tanıtım videolarıyla aynı kalitede olmadığını belirtenler de var. Bakalım Watch Dogs gerçekten de aynı kalitede karşımıza çıkacak mı?
     








  • PC'de hakkını vererek oynayacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Eylül 2013; 10:19:47 >
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogs_Yeni_Nesilde_30_FPS_Olacak-41897.htm

    Ubi adama nasıl ayar verdiyse bu açıklamanın ardından böyle bi açıklama yapma gereği duymuş. İlginç.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • pcde hakkını vererek oynayacaklarmış sanki hepsinin pcsinde i7 işlemci ve titan var
  • Daha yeni xbox 360 aldim daha hic bir oyun oynama firsatim olmadi ama Allah in izniyle ilk alacagim ve belkide son olacak oyun GTA V. Baska bi oyuna gerek duyacagimi sanmiyorum.
  • UBİSOFT bu firmaya tapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    pcde hakkını vererek oynayacaklarmış sanki hepsinin pcsinde i7 işlemci ve titan var


    Katılıyorum sanki geforce titan var i7 var

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İşte bu çok güzel haber. PC kullanıcılarının akıllarındaki soru işaretini cevaplamış oluyor. GTA V gibi olmayacak yani :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcan102

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>pcde hakkını vererek oynayacaklarmış sanki hepsinin pcsinde i7 işlemci ve titan var</blockquote><br><br>Katılıyorum sanki geforce titan var i7 var


    arkadaş opsiyon olması lazım. sen i7 ye titana laf at at da haberin yok şimdiki sistemin geçmişteki i7 lerin titanların ucuzlamış versiyonları. yani zamanın da olmasaydı sen şimdi pentium 4 le 256MB GTX8600 le 720p low da oyunlara devam ediyordun. Şimdiki böyle bir opsiyon gelecekte sana faydalarından habersiz arkadaşim benim.
  • 1080p 60 FPS olsa iyiydi ama herhalde olayı tam kavrayamadıklarından 1080p 30 FPS olacak. Detaylarda bir sorun olacağını sanmıyorum. Arada Frame düşüşleri olmasa tadından yenmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • herkesde i7 ve titan yok sende var mı? 8 yıl 1 fiil 720p tv'ye bakmış yeni konsollarda 720p/60fps beğenmez, sen oyunculuğu i7-titan'dan mı ibaret sanıyorsun eğer ööle sanıyorsan 1 8 sene daha 720p oyun oynarsın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun pcde oynanır

    2 ay sonra görsel şölen başlıyor
  • Ortamı germeye lüzum yok. 30 FPS olduğuna göre 1080p olacaktır. Zaten konsollarda ki 30 fps ile pc ler deki 30 fps bir değil, konsol da 30 fps kitlenir, kasma hissedilmez yada fps düşüşleri. 1080p olacaksa buna değer bence 30 fps olması. Sonuçta kasıp rahatsız edecek mi ? Hayır. O zaman görüntü de güzel olsun, görsellik yeter. Ayrıca bu oyun neredeyse her plartforma çıkıyor yeni nesil oyunu değil. Asıl olay killzone, infamous, driveclup, the vision, nba live 14 vs ile göreceğiz. Zaman geçtikçe güç kullanımı artar ve 1080p + FPS ayarlanır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bende var diye bişey demedim az okuda bişeyler yaz buraya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • madem atıyorum gta v sadece ps3 e çıktı buda yüksek sistem istesin herkes oynamasın oynamak istiyosan ps yada adam gibi bi pc alırsın sistem yüksek olsun oynayamayan oynamasın alla alla
  • ultralisan
    Senin gibileri en iyi anlatan karikatür.
    http://galeri7.uludagsozluk.com/229/geldi-yine-tipini-sikti%C4%9Fimin_351943.jpg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    herkesde i7 ve titan yok sende var mı? 8 yıl 1 fiil 720p tv'ye bakmış yeni konsollarda 720p/60fps beğenmez, sen oyunculuğu i7-titan'dan mı ibaret sanıyorsun eğer ööle sanıyorsan 1 8 sene daha 720p oyun oynarsın

    Titan fos çıkmadı mu yahu? Crysis 3'te öldü diye biliyorum ben o kartı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BlackBeasT<br> <br> herkesde i7 ve titan yok sende var mı? 8 yıl 1 fiil 720p tv'ye bakmış yeni konsollarda 720p/60fps beğenmez, sen oyunculuğu i7-titan'dan mı ibaret sanıyorsun eğer ööle sanıyorsan 1 8 sene daha 720p oyun oynarsın<br> </blockquote><br> Titan fos çıkmadı mu yahu? Crysis 3'te öldü diye biliyorum ben o kartı <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/uhohu.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Hayır yanlış biliyorsun dostum. Şuanda en yüksek performansı veren kart Titan. Ve en son hatırladığım kadarıyla Crysis 3'de 40 küsür fps veriyordu. Ben bile hd7970 ile tam ayarlarda 20-30 alabiliyorsam Titan Crysis 3'ün altında kalmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • bu kalite düşürmede moda oldu.
  • grafiklerde gerileme yokta 2 yıl oldu, teknoloji gelişti grafikler eskidi, eski heyecanı vermiyor artık trailerlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.