Şimdi Ara

APPLE iPad ME392TU/A 128GB WiFi (4.Nesil) yardım lütfen???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • APPLE iPad ME392TU/A 128GB WiFi (4.Nesil)http://www.kliksa.com/urun/apple-ipad-me392tu-a-128gb-wifi-4-nesil-/901761362 bu ürün hakkında yorum alabilirmiyim lütfen bundan almayı düşünüyorum??



  • güzel ürün
  • tablet konusunda en iyisi ipad dir. fiyat konusunda da kliksa.com gayet başarılıdır. bende bu siteden 16 gb beyaz almıştım sorunsuz kullanıyorum. zaten bilkom garantili geliyor daha ne olsun. hiçbir konuda sıkıntı yaşamazsın.
  • hem ipad hem 128 gb. ipad bana pcyi unutturdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaeli_777 K kullanıcısına yanıt
    15 Gün sonra yeni ipad lasmanı yapılıcak, hem fiyatlar düşecek hemde bu saatten sonra o kadar para vermişken biraz daha bekleyip A7' li ipad alırdım.
  • öncelikle hepinize cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.. beni asıl düşündüren laptop mu almalıyım yoksa bu ipad dan mi almamın daha mantıklı olacağı? çok fazla oyun oynamıyorum işim gereği ingilizcemi ilerletmem lazım daha çok çeviri yapmakda, film izlemek, ve seyehatta kullanacağım..yeni fotoğraf makinesi aldım, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum çektiğim resimleri bakmak birde..
  • Bence buna vereceğin para ile ipad mini ve bir de laptor alırsın ikisini de kullanırsın :)Buna para verilmez demiyorum ha sakın yanlış anlama,hem ipadin hem de laptobun olur
  • dediğin doğru onuda düşündüm ama sık seyehat ettiğim için ipad de simli olsun istiyorum bu sefer her ikisini aldıgımda da 2000i geçecek limit 2000 oldugu için işte böyle. çok şey mi istiyorum ya :)
  • Hiç bilgisayarın yoksa ipad kısmen bilgisayara bağlı bir cihazdır.
    İpad 128 gb 4. nesil genel fiyatı 1700 - 1800 tl arası bimekste sürekli fiyatları oynuyor.Bimekse bakarsanız 1 hafta takip edin 1700 - 1750 tl ye alabilirsiniz fakat önümüzdeki günlerde 5. Nesil ipad tanıtımları yapılacağı söyleniyor beklemekte fayda var.
    Hiç bilgisayarınız yoksa ucuz yollu 1000-1500 tl lik bir bilgisayar almanızda fayda var.
  • kısmen pc ye bağlı bir cihaz derken biraz daha ayrıntılı açıklarmısın dostum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iboocum

    hem ipad hem 128 gb. ipad bana pcyi unutturdu

    Hocam bende işim olmadığı günlerde15 saat bilgisayarda vakit geçiren biri olarak size katılıyorum 3 ay önce iPad aldım 1 hafta oldu bilgisayarı açmadım.Kesinlikle iPad bilgisayarı unutturdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iPad 5 bekle derim paran varsa tabii. iPad 5 çok daha farklı olacakmış A7X işlemci filan.
  • 128gb tı ne ile dolduruyorsunuz ? film felan atmadan dolar mı bu hafıza ?

    belki yeni ipadte 16gb kalkar.
    bence beklemek en iyisi.
  • 128GB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen üstad film müzik fotoğraf vs vs:)) pc'im yok şuan ve almayıda düşünmüyorum yakın zamanda o yüzden hafızasıda yüksek olsun diye düşündüm zira bi defa alınıo.. bu arda ipad a fotoğraf müzik felan atmak için yani veri atmak için dönüştürücü varmıs sanırım oişekilde kullanabiliyormuyuz_? ve en önemlisi ipad5 ne zamn cıkacak ya yakın zamnda cıkmayacaksa bunu alacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kocaeli_777

    aynen üstad film müzik fotoğraf vs vs:)) pc'im yok şuan ve almayıda düşünmüyorum yakın zamanda o yüzden hafızasıda yüksek olsun diye düşündüm zira bi defa alınıo.. bu arda ipad a fotoğraf müzik felan atmak için yani veri atmak için dönüştürücü varmıs sanırım oişekilde kullanabiliyormuyuz_? ve en önemlisi ipad5 ne zamn cıkacak ya yakın zamnda cıkmayacaksa bunu alacağım

    2 hafta sonra tanıtılcak .bence bekle .dönüştürü jb yapınca kullanılabiliyor sanırım(hdd takılabiliyor.).jb yapmazsan sadece fotoğraf ve video atılıyor olabilir.

    hdd takılan router lar var onlar ile ipad ten film izlenebiliyor mu?
    2 senedir ios kullanmıyorum. ip4 kullanıyordum en sonra .video player larda ağ bağlantısı desteği vardı ama kullanamamıştım.




  • bugün ayırttım yarın gidip alacağım :))
  • kocaeli_777 K kullanıcısına yanıt
    Eğer alırsan hayatını hatasını yaparsın.
    Bİr kaç hafta içinde İpad 5 tanıtılacak ve çok üst özellikler olucak.Türkiye ye girdiğinde İpad 4 fiyatıarı 100 - 200 tl kadar düşer İpad 5 çıktıktan bir kaç ay sonra suanki ipad fiyatlarına düşer.Yani İpad 5 çıktıktan 1-2 ay sorna Şuan ki 4. Nesil ipad alabildiğiniz fiyata İpad 5 alacaksınız.Ben Geçen sene ocak ayından beri ipad 5 almayı bekliyorum.Sabır bir erdemdir herkezde olmaz ama sabırlı olmanızı tavsiye ederim.
  • Bu dediğin lansmanı yapılacak peki türkiyeye gelmesi ne kadar sürecek? Elektronik aletlerin hergeçen gün yenisi çıkıyor bence 1 2 hafta içinde çıkmayacaksa beklemek saçmalık. Bu arada aldım şuan tabletten yazıyorum ve gayet memnunum iyiki almışım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaeli_777 K kullanıcısına yanıt
    Lansman önümüzdeki 2-3 hafta içinde yapılması bekleniyor.Lansman yapıldıktan sonra muhtemelen Apple Store de açılır.Lansmandan sonra en geç Kasım - Aralık da Apple Store getirir.
    İnanın çıkmasına az kaldı ilerde pişman olabilirsiniz aceleniz yoksa bekleyin derim ben bekleyemem diyorsanız ipad mini falan alın ipad 5 çıkınca direk ipad 5 128 gb alırsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.