Şimdi Ara

FIFA 14 Ban Yiyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ban yiyenler buradan yardımlaşabiliriz.Gelişme olursa burdan yazarsak daha iyi olur başka konularda kirlenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justhax -- 27 Eylül 2013; 23:11:15 >

• origin'den görüşüp cevap alanlar oldu mu?
  • Ben live helpden baglandım destegin dedigi tek şey mail atınız bizim bu konu hakkında yetkimiz yok.
  • Origin live help bu konuda yardımcı olamayız diyip ea e mail gönderin diyor -.-
  • EA Forumundan alıntı :http://forum.ea.com/uk/posts/list/300/2577535.page

quote:

EA ARE banning cheaters. Mistakes may happen. If I was a 'mistake that happened' I would be peed off in the short term - but when things got resolved I would have a better game to come back to.

So those people who have actually got banned unfairly - contact EA support. And wait for it to be resolved. Because if you have done nothing wrong, it will be resolved. And you will probably get some compensation in return.

Haksız banlandığını düşünenler EA support ile bağlantı kursun diyor.

• Gerçekten ban yiyen arkadaşlara çok üzüldüm çok büyük haksızlık bu ne zaman sıra bize gelecek diye oturduk bekliyoruz üç kuruşluk oyun zevkimiz vardı onunda içine ettiler doğrusu.
  • Adam durduk yere banlamaz banlarsa selamın aleyküm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XANTARES O.W. Ban Yedi.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar, bu markette aldığımız oyuncu, kart vs itemler bir türlü okeylenmiyor? ne yapmamız lazım bakım falan mı var? (ps3)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

arkadaşlar, bu markette aldığımız oyuncu, kart vs itemler bir türlü okeylenmiyor? ne yapmamız lazım bakım falan mı var? (ps3)

aynı sorun pc de bende de var. beklemekten başka çare yok sanırım.
  • eyes-on-you kullanıcısına yanıt
    valla takım kurudu kaldı ne contrat basabiliyorum ne fitness ne de transfer :) çabuk halletseler bari
  • Venduss kullanıcısına yanıt
    Bekleyeceksiniz başka çaresi yok geçen senede aynı sorun vardı kendi kendine düzeliyor ama 1 ay beklediğimi bilirim.
  • yapma ya... 1 ay dehşet bir süre o zamana kadar kimse fut oynayamaz :)
  • Venduss kullanıcısına yanıt
    valla aynen öyle 1 ay beklediğimi bilirim oyuncuyu aldım sanırım benzema idi trade'den çıktığında emekleyen yeğenim yürümeyi öğrenmişti
  • Merhaba beni de banlamışlar bugun mail gönderdim beklemedeyiz gelişme olanlar paylaşsın lütfen
  • nıye banlıyorlarkı ben durumu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.lardo -- 28 Eylül 2013; 1:13:43 >
  • Sanırım ban yiyen herkes vpn ile giriş yapanlar.Ama öyle bi açıklama da yok fifa 13 hesabını banlamışlar bunu da etkilemiş.Geçici bi durum bence.Geçen yıl cheaterlarla uğraştık o kadar hiç ban göremedik bu yıl bize patladı
  • '' kimse durduk yere banlanmaz yapmışsınızdır bişeyler '' diyenler... Belanızı bizden bulmayın ve ortamın gerilmesine neden olmayın lütfen. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Tek bir illegal durumum yok. Fut 13'ü toplam bir ay oynadım ne hile bilirim ne birşey. Heyecanla ön sipariş verdim oyuna başlayamadan ban yedim. Sebep olarak tek nokta vpn gibi duruyor. Ama birçok kişi de geçen senelerde de bf3 dahil birçok oyunun vpn ile oynandığını ve kimsenin banlanmadığını söylüyor.

İşin komik tarafı ise, kafasına göre banlayan bu ea nın maile '' banlanma sebebiniz '' diye ufak bir bilgi bile koymaması!

O yüzden gelip de burada bize suçlu muamelesi yapmayın!
  • vpn nedir ? bilmediğimden soruyorum.
    brezilya vs. dışarıdan alınan keylerde mi böyle sorun çıkıyor ?
    ayrıca bu oyun region free değil mi ?
  • ben sebebi vpn sanmıyorum.
    1.bu sene oyunda ve sistemde büyük hatalar var,mesela 2 gündür oyun içinde menüler geçerken veya maça girerken oyun kitlenip kalıyor
    2.bu sene hilecilere anında ban uygulandı,ea forumda şikayet edilen hemen ban yedi, bu işler sırasında hatalı banlar olmuş gibime geliyor
  • Dostum playstoreden gayet yasal bir şekilde aldı çoğu kişi oyunu.. oyun amerikada 2 gün önce oynanmaya başladı biz de madem böyle bir durum var internet dünyası bu çözüm bol diyerek vpn yolu ile erkenden oyuna girdik hepsi bu.

İnternette oyun oynayan birçok kişi bilir ki bu tür durumlar gayet legaldir sonuçta bulunduğumuz konumun pek bir önemi yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.