Şimdi Ara

Microsoft .NET Framework 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.NET Framework Sürüm 3.0 , .NET Framework'ü kullanarak geliştirilen uygulamaları çalıştırmanız için gereksinim duyacağınız her şeyi içerir.

.NET Framework sürüm 3.0, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve performans, ASP.NET mobil denetimleriyle (önceki adıyla Microsoft Mobil Internet Araç Kiti) taşınabilir aygıt geliştirme desteği, Internet Protokolü sürüm 6 desteği ve Açık Veritabanı Bağlanabilirliği (ODBC) ve Oracle veritabanları ile ana dilde iletişim için ADO.NET sınıfları sağlar. Ayrıca, ASP.NET uygulamalarının güvenliğini pekiştirmek ve ayrı tutmak için kod erişim güvenliğinin kullanılmasını da sağlar.

official site
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8D09697E-4868-4D8D-A4CF-9B82A2AE542D&displaylang=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 18 Kasım 2006; 1:25:28 >

• Güzel oldu bu
    Sağol Technics
  • paylasım icin tesekkurler.

EMEGE SAYGI!!!
  • Vay demek versiyon 3 çıktı.En son 2'si vardı.Artık yazılımlar bununla hazırlanır.O yüzden hemen indirelim.

Sağol bu arada.

• 2. versiyon 20 MB'tı bu 2 küsür MB
  • @Technics sağolasın, Frontpage'in son versiyonunu indirebileceğim bir yer var mı bana acil lazım da şu anda?
  • program hala daha windows update sitesine eklenmedi ilginç
    teşekkürler @Technics
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Microsoft.NET Framework Hata !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fp ms tabanlı ve dolayısıylada ücretli bir uygulama olduğundan burada paylaşmak mümkün değil fakat sana
    fp nin türkçe yamasını atarımki sanırım buda hoşuna gidecektir..

>> YAMA ÇEK<<
    >> Kısa Kullanım Klavuzu ÇEK<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 21 Temmuz 2006; 12:27:32 >
  • eyvallah sağolun arkadaşlar bu iyi oldu
  • http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8D09697E-4868-4D8D-A4CF-9B82A2AE542D&displaylang=en
    buradan takip edebilirsin şuanda oradada hazır

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

program hala daha windows update sitesine eklenmedi ilginç
    teşekkürler @Technics

• nedense alıntı yapamıyorum, izniniz yok diyor

tekrar teşekkürler @Technics
  • yapılması gereken bir güncelleştirme daha çok teşekkürler dostum eline sağlık

bu arada 2 mb'lık çalıştır öğesi gibi gözüküyor ama 60 mb'lık bir kısayolmuş. Tıkladığınız da karşıdan yükleme çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er_dem -- 20 Temmuz 2006; 11:50:18 >
  • paylaşım için tşk
  • @Technics, çok teşekkür ederim Türkçe yama için. Ancak rapid linki değil ve sansürle geliyor, dolayısıyla indiremedim. Bu linki sana zahmet bir başka şekilde yazarsan sevinirim
  • Teşekkürler paylaşım için :)
  • sıkıldım bu telekomdan.. Önlerine gelen urlyi banladılar, internette sansur zihniyete bakyaaaa..all dostum

http://www.t amindir-depo.com/dosyalar/editor/speedy/FrontPage2003TR.zip

quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

@Technics, çok teşekkür ederim Türkçe yama için. Ancak rapid linki değil ve sansürle geliyor, dolayısıyla indiremedim. Bu linki sana zahmet bir başka şekilde yazarsan sevinirim

• Sağol @Technics, Frontpage'i de kurdum mu tamamdır
  • arkadaslar bu .net 1 surumunden beri yuklu de ne ise yarıyor bu? bazı programların calısması icin gerekli olması dısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 21 Temmuz 2006; 17:40:25 >
  • çok teşekkürler programlar artık bunla yapılıyor.Tekrar teşekkür ederim
  •  Microsoft .NET Framework 3.0

MS .Net FrameWork 3.0 Final Çıktı

Final sürümü çıktı.Alttaki linkten indirebilirsiniz.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 17 Kasım 2006; 15:36:31 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.