Şimdi Ara

Mount & Blade II: Bannerlord (2022) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.063
Cevap
89
Favori
260.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • modlarin kazandirdiklari bile yok sadece warband makyaji ama olsun gerisini mod ekiplerine birakacaz gene heh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myronides

    6 milyon sattı bu oyun ki bu da en kötü 40-50 milyon dolar gelir demek. bu da yeni proje için ciddi bir kaynak. ancak warband'ı makyajlamışlar sadece

    hahahah :D kafayımı yedin sen yav
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myronides

    6 milyon sattı bu oyun ki bu da en kötü 40-50 milyon dolar gelir demek. bu da yeni proje için ciddi bir kaynak. ancak warband'ı makyajlamışlar sadece

    kabaca bi hesap yapalım. kesin değil sayılar tabi yaklaşık olduğunu varsayarak.

    6 milyon satan oyun. bu oyunun hiç abartmıyorum 5 milyonu sadece indirim dönemlerinde(%75) satılmıştır. 1 milyonu normal 5 milyonu indirim vs olsa. ortalama getirisi = 20m $ + 25 m $

    hadi düz hesap 50m $ getirisi oldu diyelim oyunun. bunun kafadan %30 unu steam kesiyor. kaldımı 35m $ (kutulu satışlar diyebilirsiniz ama ben sanmıyorumki nu oyunun kutulu sürümü 10-20k dan fazla satmış olsun yani hesapta yoksayılabilir bence)

    steam harici mutlaka vergiler vardır. şirket vergisi, gelir vergisi, zart zurt bi sürü vergi oldupunu düşünelim. tam miktarı elbetteki bilmiyorum ama kabaca %20 üzerinden hesaplasak. kalır geriye 28m $

    paradox u nerdeyse unutuyordum. eminim paradox talewolrds un kanını emmiştir. yayıncı ayağına kesmedik yüzde bırakmamşılardır. en iyimser rakamlar benim aklımdan düz hesap diyelim 5m $ almışlardır.

    sonra bu oyun ilk 2008 de çıkmış yani bugüne kadar 7 yıl geçmiş. çalışan maaşları, şirket giderleri, geliştirme masrafları,(dikkat henüz bu adamlar ek paket vs geliştiriyor daha bannerlord değil) mutlaka borçlanmalar olmuştur onların giderleri derken bu adamla yemektemi yemesin. 7 yıllık sürecin maliyeti hiç yoksa 5-7m $ arasındadır.

    kaldı 15m $. bu adamlar yeni oyun için 2012 itibariyle yeni çalışanlar yeni yatırımlar yapmaya başladıkları anda ellerinden yüklü bi miktar illaki çıkmıştır. motion capture flan derken ilk etapta 2-m $ rahat gitmiştir.

    bu adamlar herkesin yapacağı gibi kazançlarını ve kendilerini sağlama almak için bu parayı olduğu gibi oyuna yatırmayacaklardır. mutlaka kenara yeterli miktarda bi para ayırıp (batma iflas gibi) yola öyle çıkacaklardır. ayrılan parada kesinlikle 8-10 milyondan aşşa değldir çünkü kendinizi o insanların yerine koyarsanız yıllarca çalışıp didindiğiniz emeklerinizin puff diye havaya karışmasını sizde istemez ve kendinizi sağlama alırsınız.

    bu açıdan bakınca benim görüşüm bu bannerlord un geliştirmesine ayrılabilecek parayı en fazla max max olarak 7-8m $ olduğunu düşünüyorum. tabi ayrıca destek almıştır firma, devletten veya yatırımcılardan onu bilemem ancak direk olarak ceplerinde bu adamların 40-50m $ var demekte baya baya cahillik olur.




  • Yeni video hakkında; Grafikler güzel görünüyor ancak yılların verdiği farkla o kadar olmalı yine de çok çok güzel değil, 5 yıl geçmiş hala aynı vuruş animasyonunu yapmışlar, ve vuruş hissiyatı da hiç yok bu hiç iyi olmamış. Warband'daki hız yavaşlığını biraz artırmışlar savaş sahnesinde gördüğüm kadarı ile. Harita sistemi aynı güzel ben beğeniyorum o şekildeki harita sistemini ancak FPS olarak at ile seyahat etme tarzı bir şey de koyabilirlerdi biraz kolaya mı kaçmışlar sanki? Yalnız ben dövüş olayını hiç beğenmedim ya farklı bir hareket koy, animasyonlar gelsin farklı farklı, hatta quick time event olabilir arada sırada. Tabi şu anlık bilmiyoruz bakalım ilerde ne yaparlar orası muamma.
  • taleworlds Türklerin gururu deniliyor ama oyunlarda türkçe olacak mı onu düşünüyoruz viking conquest hala daha türkçe olmadı gerçekten gururluyuz he derseniz m&b yi sevmiyomusun hastasıyım ama asla bir Türk oyunu olarak görmedim görmeyeceğim
  • Daha önce sorulup cevaplandıysa kusura bakmayın da fiyat ile ilgili bir haber var mı? Türkiye ye özel bir fiyatlandırma olacağını duymuştum sadece. 60$ yerine 60₺ mi demek bu sizce?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fukox kullanıcısına yanıt
    Fiyatı tam olarak bilmiyoruz tek bildiğimiz Türkiye ye özel bir fiyatı olucağı.
    Bu arada oyunu Türk oyunu olarak kabul etmeyen arkadaş daha güzel sebeplerle gelsin.Viking Conquest bizim Taleworldsün yaptığı bir dlc değil . Bilgine... Oyunun kendisi Türkçe , oyun Türkiye'de Türkler tarafından 0 dan geliştirildi daha ne lazım oyunun Türk oyunu olması için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myronides

    6 milyon sattı bu oyun ki bu da en kötü 40-50 milyon dolar gelir demek. bu da yeni proje için ciddi bir kaynak. ancak warband'ı makyajlamışlar sadece

    40-50 milyon mu?

    O kadar kar yaptıklarını asla sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 milyon olsun abi az paramı geliştirdikleri oyun gta 5 değil ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myronides

    10 milyon olsun abi az paramı geliştirdikleri oyun gta 5 değil ki.

    Oyun geliştiremiyorum hocam az mı çok mu bilemem ben. Görmeden ne desem yalan olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Software Fountain

    Türkçe desteğinden neden emin değilsiniz Türkler yapmıyor muydu bu oyunu?

    Son gelen DLC Türkçe olmadığı için bir sorayım dedim, oyunu Türkler geliştiriyor orası doğru ama yine de emin olmak istedim. Türkiye'ye özel fiyatlandırma olması da gayet güzel merakla bekliyoruz
  • Çok büyük beklentim yoktu açıkçası sonuçta geliştirenlerin bütçesi imkanları belliydi bence fena durmuyor daha bir renkli ve canlı geldi oyun bana sağlam diplomasi ve görevler eklemişlerse tadından yinmez .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nepennthe

    Çok büyük beklentim yoktu açıkçası sonuçta geliştirenlerin bütçesi imkanları belliydi bence fena durmuyor daha bir renkli ve canlı geldi oyun bana sağlam diplomasi ve görevler eklemişlerse tadından yinmez .

    Aynen
  • Hadi iyisiniz çıkış tarihinin 2016 olduğu açıklandı :D
  • Ben bu oyuna rahat 50 TL'ye kadar para ödeyebilirim. Warband çok güzeldi oynanış olarak. Tabi gelişmiş diploması ve karakter ilişkileri de artık bekliyoruz. Bu kadar görsel yenilemeden sonra oyun içeriğine de muhakkak el almışlardır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibartan -- 11 Ağustos 2015; 18:18:54 >

  • https://www.youtube.com/watch?t=12&v=NB3jQHjEkCg




  • blog 11 gelmis ve izlenimlerime gore oyun warband gibi deyil cidden guzel bi fedual oyun olcak tarla ciftlik kale kurma projeleri var galiba
  • TeknoSeyir'den Levent abini yorumları

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • CO-OP desteği varmı arkadaşlar?, bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Oyun 2016 da cikacak daha bitmedi.Kingdom come,delivery nasil olacak acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.