Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER YENİ ÜYE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

süper online engelli indirimdinden başvuru yapmıştım taahhütsüz 20 mbps hızda / 25 GB AKK İLE / limitsiz aylık 39 tl üzerinden

bugün sabah süper online mesaj geldi müşteri numaram ve şifrem geldi ama eve intermetim bugün saat 3 de bağlanacak BENDE girdim süperonline online işlemlerden BAKTIM

25 mbps hızında 10 gb kotalı olarak görünüyor aradım sordum ilk ay böyle olacak dediler acaba 10 gb geçersem fazladanmı fatura ödeyeceğim yoksa 1 ay olduğu içinmidir birde süper online faturaları ne zaman kesiliyor son ödeme ne zaman

AY SONRA TAAHHÜTSÜZ LİMİTSİZ 39 DEN ÜCRETLENDİRİLECEKSİNİZ DEDİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 27 Eylül 2013; 11:31:12 >

• LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR
  • s.a arkadaşlar

süper online engelli indirimdinden başvuru yapmıştım taahhütsüz 20 mbps hızda / 25 GB AKK İLE / limitsiz aylık 39 tl üzerinden

bugün sabah süper online mesaj geldi müşteri numaram ve şifrem geldi ama eve intermetim bugün saat 3 de bağlanacak BENDE girdim süperonline online işlemlerden BAKTIM

25 mbps hızında 10 gb kotalı olarak görünüyor aradım sordum ilk ay böyle olacak dediler acaba 10 gb geçersem fazladanmı fatura ödeyeceğim yoksa 1 ayolduğu içinmidir birde süper online faturaları ne zaman kesiliyor son ödeme ne zaman

1 AY SONRA TAAHHÜTSÜZ LİMİTSİZ 39 DEN ÜCRETLENDİRİLECEKSİNİZ DEDİLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.