Şimdi Ara

Hyundai ix35 mi Ford Kuga mı? [İx35 Alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
20.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Daha önce SUV için öneri istemiştim sizlerden. Gelen önerileri inceledim, biraz araba bloglarını sitelerini inceledim. şu 2 model öne çıkıyor benm için. Ford Kuga ve Hyundai ix35. İkisinin de 1.6 için otomatik vites opsiyonu var. Geniş güzel araçlar özellkle ix35’in bagaj hacmi daha iyi gibi. Birde belki Sportage’ı düşünebilirim. Ama onun fiyat biraz fazla gibi. Fonksiyonellk, tasarım felan iyi güzel işlerde bir de servis olayı önemli tabi, sen dikkat etsen başkası dikkat etmiyor trafkte  Anlayanlar biraz yorum yapsa çok işime yarar. Saolun şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris_Mccandles -- 1 Mart 2014; 23:17:15 >



  • Bence ix35'in iç hacmi ve koltukları falan güzel olmuş. ben olsam onu alırım.
  • Kuga 1.6 ecoboost AT 180 bg ve 4x4, ix35 AT 135 bg ve 4x2. Yakıt tüketimleri yakın. Ne istediğinize karar verirseniz seçim çok kolay. Performans ve yol tutuş önemliyse kuga, daha az fiyata daha çok donanım önemliyse ix35. Servis ikisindede aynı ve yaygın. Ayrıca test sürüşü yapın içine binin ve ne alacağınıza daha kolay karar verin. Saygılar.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisine de lpg uyumsuz sanırım. Kuga'yı test ettiğimde son derece beğendim. Hyundai ix35'i test etmedim ama Qashqai, Tiguan test ettim. Kesinlikle yeni Kuga çok çok iyi. Yarım sınıf üstte sanki. Ama bahsedilen arabalarda yakıt hep problem. Ford Ecoboost, Hyundai Kia GDI, Tiguan TSI. Bunlar lpg ile uyumsuz. 1600cc altında olan dizel motor da bir tek Qashqai'de var galiba.

    Bu arada Kuga'nın en ucuz versiyonunda dahi donanım bayağı iyi. Dijital klima, hız sabitleyici vs. Bundan bir iki ay önce 60000TL'den başlıyordu. Şimdi tamı tamına 67000TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 1 Ekim 2013; 18:23:16 >
  • ikiside güzel araçlar acaba sıfır mı yoksa ikinci el mi düşünüyorsunuz
    sıfır olarak yeni kuga gerçekten çok hoş bence ford olur şahsi fikrim
  • Bu segmentteki araçlar kadar gereksiz araçlar yok bence :)
  • 4 çeker olması, sürüş dinamikleri, motoru ile öne kuga net şekilde çıkıyor.

    ix35 ise biraz daha geniş hacim ve lpg takılabilmesiyle.

    Lpg taktırmayı düşünülmüyorsa ix35'i kuga karşısında düşünmem bile ama lpg de önemli bir avantaj tabii.
  • Kuga.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris_Mccandles

    Merhaba. Daha önce SUV için öneri istemiştim sizlerden. Gelen önerileri inceledim, biraz araba bloglarını sitelerini inceledim. şu 2 model öne çıkıyor benm için. Ford Kuga ve Hyundai ix35. İkisinin de 1.6 için otomatik vites opsiyonu var. Geniş güzel araçlar özellkle ix35’in bagaj hacmi daha iyi gibi. Birde belki Sportage’ı düşünebilirim. Ama onun fiyat biraz fazla gibi. Fonksiyonellk, tasarım felan iyi güzel işlerde bir de servis olayı önemli tabi, sen dikkat etsen başkası dikkat etmiyor trafkte  Anlayanlar biraz yorum yapsa çok işime yarar. Saolun şimdiden

    ix35'in hacmi ve koltukları bir hayli rahat ve yeterli. Araç ağırlığına rağmen çok sportif ve sen bastıkça gidiyor. Fiyat performans açısından ix35 daha önde bence. Kuga pahalı kaçıyor.




  • Ben fordu alırdım, hyundai forddan kalite olarak çok aşağıda bence.
  • İkisi arasında tabii ki Kuga. Sportage'yi düşünmeyin bile. Çok dar bir iç hacmi var. Binince daraldım içerde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyden önce kuganın dinamik tasarımı yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuga ezer geçer.
  • Gencim.Benim için tasarım herşeydir.Ayrıca focus kullanıcısıyım.Tartışmasız Kuga.
  • İx35 in dipgaz 80 le çıktığı yokuşu, kuga ile 160 la çıkar, aynı yakarsınız.
    Donanım olarak kesin ix35.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rbatasoy

    İkisine de lpg uyumsuz sanırım. Kuga'yı test ettiğimde son derece beğendim. Hyundai ix35'i test etmedim ama Qashqai, Tiguan test ettim. Kesinlikle yeni Kuga çok çok iyi. Yarım sınıf üstte sanki. Ama bahsedilen arabalarda yakıt hep problem. Ford Ecoboost, Hyundai Kia GDI, Tiguan TSI. Bunlar lpg ile uyumsuz. 1600cc altında olan dizel motor da bir tek Qashqai'de var galiba.


    Tsi, Gdi, Ecoboost bunların hepsinde lpg soru işareti. Diğer taraftan bu cüssedeki araçların dizel yada benzinli ayrımı yapmadan kesinlikle turbo destekli , yüksek torklu motorlar ile alınması gerektiğini düşünüyorum. 1.6 Sportage ı 3 ay kullandım, daha önceden de Kuga 2.0 dizel powershift test etmiştim. Kuga kesinlikle 1 gömlek daha üstün, ancak otomatik vites tercihinin yakıt yönünden sizi üzeceğini de unutmayın.




  • Kuga 2 gömlek üstün.
  • bence rahat kullanamadığın araç senin değildir. dizel motor sadece qq da var. benzinlisine de 1000-2000 tl lik lpg kitleri takılabiliyor. keşke bir rakip çıksa da seçenek olsa.
  • Iki aracıda kullandım. Ikiside güzel arabalar ama sedan konforu yok bu arabalarda. Arkada oturanlar çok rahatsız, yapısı gereği bozuk yollarda çok zıplatıyor ve yol tutuş zaafları var. Kısaca çakma jeep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zapi

    İx35 in dipgaz 80 le çıktığı yokuşu, kuga ile 160 la çıkar, aynı yakarsınız.
    Donanım olarak kesin ix35.

    Full donanım olarak Kuga'nın fiyatı çok yüksek oluyor. ayrıca SUV dediğim araç yokuşu hızlı çıkıp çıkmaması değil torku önemli ki zaten motorları aynı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.