kısmetse bugün yeni bir projeye başlıyorum cmstacker içine günlük bir gaz soğutma çalışması. sizlerle paylaşıp yaparken de bi aksilik olmaz ise beraber görerek yapacağız kaynak işlemlerinden montelemeye kadar. ilk bazı önemli olmaz sa olmaz paraçaların resimlerini vererek başlıyalım daha sonra extra parçalar eklenirse onları koymayı ihmal etmemeye çalışıcam. komprasör olarak son waterboxlarda kullandığım lg nsa43laeg 1/6hiç gaz soğutmada kullanmadım fakat çift kondanser kullanacağımdan problem çıkaracağını sanmam waterbox da yük çokdaha fazla olmasına rağmen çok güzel bir şekilde çalışmıştı gazda yük daha az ama 7/24 çalışması gerekiyor artık bakalım neler olacak. BİSMİLLAH deyip fotoları veriyorum ve start vermiş oluyoruz hergün yaptıklarımızı topik de resimli olarak açıklamaya çalışıcam topik de konu çerçevesinden çıkmadan atış serbesttir uygun yapılabilir görüşlere açığız
lg 1/6 lg nsa43laeg 1/6 komprasör. 70ytl tt su soğutma radyatörü, o artık kondanser 70ytl dönüş için teflon tabanlı çelik sarmallı boru 60cm 25ytl 1 drayer(filtre) 1.5-2ytl 1/6 kılcal 1.5-2ytl 1 servis için sibop 2ytl servis boruları ve bar basıncını okuyacağımız ve ayar yaparken kullanacağımız manometre 50ytl gaz için gramaj ayarlı tüp 2lt 140ytl 1lt 34a veya 22 gaz 16/8 ytl bakır blok + aparat malzemeleri 70ytl izole borular 2 adet 4ytl Prometeia Sealstring (izole macun) tr maliyeti 32ytl arkadaşa ısmarlatmış idim elden geldi. diğer masraflar girmedi işin işçine. http://www.frozencpu.com/cas-337.html
404 power mix 7-8ytl epoxy(ismini ayrıyetten vericem) 5ytl
şimdilik bunlar, ama eski fiyatlar dolar kur dalgalanmasından sonra ne oldu bilmiyorum güncellemeye çalışıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 29 Temmuz 2006; 12:22:50 >
abi kolay gelsin..merak ve zevk ile takip edeceğim...senin açtığın bu konu ve anlatacakların kaçmaz...
konu başlığını ve konuyu açanı görünce direk heyecanlandım zaten.şu an işteyim resimleri göremiyorum...sistem izin vermiyor...
başarılar...
edit: evdeyim abi harika ya o sistemi sığdıracaksın ya helal olsun abi tebrik ederim..bizlere çok güzel örnek oluyorsun..bu yaptığın dünyada bir ilk mi???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTerCeptor -- 19 Temmuz 2006; 0:41:35 >
ali abi yine harika bir proje. inşallah sorun çıkmaz. kolay gelsin
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
ali abi hayırlı olsun yav sonunda başladın yani kapalı kasa gaz soğutma bir çok kişinin hayali güzel olacak inşallah bitsin bakalım belki siparişte veririz sana