Şimdi Ara

KIA CERATO 1.6 GSL CONCEPT yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
24.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KIA CERATO 1.6 GSL CONCEPT 2010 veya 2011 almayi dusunuyorum arac hakknda bilgi sahibi olan yardimci olursa sevinirm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozberk59 -- 25 Eylül 2013; 23:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Forumda diğer basliklarda araç hakkında iyi ve kötü yanları yazıldı. Bunlardan hariç başka aklına takılan soru varsa yazabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozberk59

    KIA CERATO 1.6 GSL CONCEPT 2010 veya 2011 almayi dusunuyorum arac hakknda bilgi sahibi olan yardimci olursa sevinirm
    valla iyi araba jetta gibi benim arkadaşımda var çok memnun.bende aurisi satıp bunun otomatiğini alacağım mükemmel yol tutuşu yol sesi harika motor sesi sıfır neredeyse(tabi 4.5 devire kadar sonra her arabanın motor sesi belli olur)
  • osmantkulu O kullanıcısına yanıt
    Insanlari kandirmayin ya motor sesi sifirmis kullanmasak inanicam dediginize 90 km sonra arac afedersin ama yirtiyo kendini 0 almisdim satana kadar canim cikti sakin bulasma git o paralara 2007 honda civic al kafan rahat olsun iyi formlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: garas

    Insanlari kandirmayin ya motor sesi sifirmis kullanmasak inanicam dediginize 90 km sonra arac afedersin ama yirtiyo kendini 0 almisdim satana kadar canim cikti sakin bulasma git o paralara 2007 honda civic al kafan rahat olsun iyi formlar.

    kardeş sana göre çok seslidir bana göre sessizdir.ben kimseyi kandırmıyorum merak etme 2007 model hondaya 35 vermektense çok ses yapan kıa ya binerim daha iyi oda sana göre cok sesli tamam mı
  • bende 2010 model CERATO 1.6 GSL CONCEPT var ,araç konforlu ,motor da cok sessiz çalışıp çalışmadığının farkına varmıyorsunuz.(120km hızın üzeine çıkıldığında duymaya başlıyorsun bu da güzel bir motor sesi) 126 beygir gücünde .iç malzemesi kaliteli,sürüşü keyifli, yol tutuşu güzel, ve bircok olumlu tarafı var. Tavsiye edilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 12 Mayıs 2014; 10:49:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmantkulu

    quote:

    Orijinalden alıntı: ozberk59

    KIA CERATO 1.6 GSL CONCEPT 2010 veya 2011 almayi dusunuyorum arac hakknda bilgi sahibi olan yardimci olursa sevinirm
    valla iyi araba jetta gibi benim arkadaşımda var çok memnun.bende aurisi satıp bunun otomatiğini alacağım mükemmel yol tutuşu yol sesi harika motor sesi sıfır neredeyse(tabi 4.5 devire kadar sonra her arabanın motor sesi belli olur)

    Kasım'da ekonomik nedenlerle 2013 model dizel Auris'imi sattım, 40 gün önce de 2012 model benzinli concept f1 vites otomatik sunrooflu Cerato'mu aldım. Araçtan oldukça memnunum. Ses konusunda da oldukça iyi.
  • Arkadaşlar bizde kia cerato 1.6 GSL Consept paketli bakıyoruz. yakıtı nasıldır ? Ortalama şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimlerinizi söylerseniz çok sevinirim , tüm consept paketlerde sunroof yok galiba ? bilginiz var mıdır ? otomatik vites geçişleri nasıldır ? sarsıntılı mı ? kia cerato ve ceed gibi modellerde fren sorunu varmış galiba sizdede oldu mu böyle bir sorun ? absnin erken devreye girmesi aracın uzun mesafede durması gibi sorun ? ford focus (sedan) ile karşılaştırmak gerekirse +ları ve -lerini söyleyebilir misiniz ? biliyorum çok soru sordum fakat mayıs ayından beri araba araştırıyoruz gerçekten kafamız çok karışık.

    2.eli sağlam elden çıkarmak kolay olsun
    uzun yolda ( köye gideriz yılda 1 2 kez adana'ya 1000 km yol) sorun cıkartmasın
    35-40 bin TL arası
    aile arabası düşünüyoruz
    aslında dizel istiyoduk fakat kia ceratonun dizeli malesef yok
    Otomatik önceliklidir fakat temiz sağlam hasarsız boyasız full donanımlı bir araç bulursak düz viteste olur (malum annem ve ablam)
    Açıkçası bizdeki mantık 35-40 bin lira verip boş donanımlı araba almaktansa dolu olsun daha iyi
    en az 2010 model düşünüyoruz.
    Honda civicler güzel aslında fakat çok alçak ve yakıtı biraz tedirgin ediyor.

    Vallahi Arkadaşın konusunu kirletmek gibi olmasın özür dilerim burdan.

    Yardımcı olursanız seviniriz




  • garas kullanıcısına yanıt
    Komiksin, sanırım honda fanatiğisin
  • Valla bu aracı bende düşünmeye başladım. Ancak kafama takılan bir kaç konu var. 4 ileri otomatik şanzuman bu araca yetiyor mu? Meganlar gibi yığılıp kalmıyordur umarım?

    Birde bagaj genişliği AStra sedana göre nasıldır?
  • herkese merhaba. konuyu hortlattım biraz ama dönüş olursa bir link(sahibinden. com) atıp size fikirlerinizi sorcam ( comfort donanım benim baktığım.. boşu mu oluyor acaba. cool core premium var tercih olarak hangisi full hangisi boş anlayamadım. consept full+full o tamam da )
  • 2011 Kia Cerato Araç Sahibiyim. 4 aydır bende.
    Araç motor sesi ve yol sesini içeri alıyor. BMW ve Mercedes yada AUDİ kullanan arkadaşlar bundan rahatsız olacaklardır. Ancak Toyota ve Civic ten pek farkı yok ses konusunda.
    Aracın bagaj hacmi 495 litre eğer smit tüp takılırsa ki bende simit tüp takılmış önceden bagajın tüm genişliğinden faydalanıyorsunuz.
    Aracın koltukları ve sürüşü zevki. Gaza bastığınızda koltuğa yaslatıyor. bunu özellikle denemişliğim vardır.
    Aldığımızın ikinci haftası 5 kişiyle istanbul gezisi yaptık. uzun yolda araç yormuyor ve 5 kişi ile 200 km gördük. Ancak 4 vites olduğu için 4. vites te motor sesini net duyuyorsunuz.
    Sakarya da dolduğumuz depo ile Ankara Pursaklara geldik. Uzun yolda yakıt konusunda sizi üzmez.

    Ama şehir içi hep 10 lt gösteriyor bunu çözemedim. Bu konuda araştırma yapıyorum. Çözemezsem ustaya götüreceğim.

    Sonuç olarak üst segment arabaya binenler için tavsiye etmem ama corolla yada civic düşünenlere rahatlıkla tavsiye ederim




  • Dün itibariyle yani (20.02.2016) aracıma bakım yaptırdım. Aslında bakım yaptırmayacaktım ancak araçta bobin ve buji sıkıntısı oldu. Nedeni çözemedim ama araştırıyorum. İvedik Organize Sanayi ne gittim. Maliyetleri aşağıda yazıyorum.
    Balata Spreyi : 10,00 TL
    Motor Yağı (Castrol 10/40 4lt) : 70,00 TL
    Yağ Filitresi : 15,00 TL
    Hava Filitresi : 15,00 TL
    Polen Filitresi : 15,00 TL
    1 Paket Buji Takımı : 80,00 TL
    1 Adet Bobin : 110,00 TL
    İşçilik :130,00 TL

    Yani 2011 model Cerato 10.000 Bakım toplam 445,00 tl tutuyor arkadaşlar

    Aracın başka herhangibir sorunu çıkmadı. Usta ilede muhabbet etme imkanımız oldu çocukluktan bu işe başlamış 17 senedir bu işi yapıyormuş.

    Aracın yedek parçalarını japon araçları yedek parçasından aldım ve genel olarak Hyundai Accent Blue nin yedek parçalarını kullandık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamın Aleyküm Arkadaşlar Bende Yeni aldıgım 2010 Model Otomatik Ceratomu Sizlere Tanıtayım Aldıgım araç CONCEPT modelidir Yani Ceratonun FULÜDÜR Comfortlarla veya premiumlarla Kesinlikle karıştırmayın Öncelikle araç Geniş Aileler İçin Kesinlikle ideal bir araçtır bagaj genişliği olsun iç mekan olsun beni gereginden fazla memnun etti sizleride kesinlikle menun edecektir Manuel kullanıcısıydım İyikide otomatik almışım dedim sonunda Manuel aracı eve sokmam bu saatten sonra araç ses konusunda her arabada oldugu gibi 150,160 geçtiğinde içeri inceden tatlı bir ses alıyor asfalta oturaklı yani uzun yolda araç gittiğini hissettirmiyor yormuyorda vites geçişlerinde hissettirmez frenler oldukça iyi iç dizayn mukkemler yani cerato bakan arkadaşlara demek istediğim sizleri memnun edecektir kefilim 55,60 jetta aynı keyfi veriyor 43,45 bin tl lik araçta aynı zevki veriyor demek istediğim alıncak bi araba adamlar yapmışlar yani cerato bakacak kişilere tavsiyem eğer o zevki almak istiyorsa concept modelini alın çünkü comfort veya premium olsum cool olsun bunlarda sistemler kapalı sistemden kasıt da örneğin viraja sert girdin savurur ama concepte tuş elinin altına demem yeterli olucaktır




  • 2009 corolla sattım sırf iç mekan ve kaportanın dandikliği yüzünden.. Mesela cam açma tuşları aynı hondalar gibi basit bir plastik basınca elinde kalıcak gibi. Silecekler ve sinyol kolları elimde kalıcak gibi dandik.

    Kia Cerato 2011 yada 2012 6 ileri otomatik bakıyorum. Toyota ve Honda gibi malzeme sıkıntısı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba :
    2011 1.6 gls concept 6 vites manuel aracı bir aydır kullanıyorum.Satmak için almıştım ama_gerçekten satmaktan vazgeçeceğim! korkuyorum.
    sis farı.17''jant.far sensörü.dijital klima. KIA CERATO 1.6 GSL CONCEPT  yardımsunroof.kararan dikiz aynası vs... kullanımı çok rahat gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.