Şimdi Ara

COOLER MASTER SEİDON 120M -MİNİ İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
3
Favori
8.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar herkese..Geçen hafta vatan stoklarına giren Cooler Master markasının Seidon 120M modelini inceleme yapmaya çalışacağım..İlk incelemem olucak eksiğimiz olduysa simdiden affola...Test sistemi imzadadır.Kutu içeriğinde bir adet PWM fan, AMD ve İntel işlemciler için ayrı ayrı bağlantı aparatı ve cooler master macunun macunu çıkıyor.Bağlantı için türkçe kullanım kılavuzu çıkıyor içinden ayrıca.

İLK TEST BOŞTA SICAKLIK AMD FX 6300

Daha önceki sogutucum cooler master hyper tx3 tü.İşlemci bu sogutucu ile boşta 45-46 derece ortalama sıcaklıkta çalışıyordu.çekirdek sıcaklıgı anlık olarak 37 derece gözükyor resimde ancak 14-17 derece arasında seyrediyor normalde.

Hyper TX3--45 derece
    Seidon 120m----34 derece

İKİNCİ TEST STOK HIZ PRİME 95 TESTİ

15 dakikalık prime 95 testinde işlemci sıcaklıgı maksimum 50 dereceyi gördü.Yine tx3 ile 62-63 derece ye çıkıyordu aynı testte işlemci...

Hyper TX3---60 derece
    Seidon 120m---50 derece

ÜÇÜNCÜ TEST 4.2 GHZ OVERCLOCK PRİME 95 TESTİ

İşlemciyi voltaj vermeden 4.2 ghz hıza çekilerek yapılan testte sıcaklık seidon 120m ile prime 95 testinde 15 dakika sonra 60 dereceye sabitlendi.Hyper tx3 ile oc sıcaklık denemesi yapmadım o yzden karsılastırma yapamıyorum.

SONUÇ
    seidon 120m 156 tllik fiyatının tam hakkını veriyor ve hava sogutma ünitelerine yakın fiyatlandırmasıyla kendi nazarımca fiyat performans ürünü olmaya hak kazanıyor.Ayrıca corsair markasını çok sevmeme rağmen su sogutma sistemleri el yakıyor onlara iyi bir alternatif sunmus cooler master, tşk ediyorum burdan bu ürünü ülkemize getirenlere..:) İYİ AKŞAMLAR OKUYAN HERKESE..

DİĞER RESİMLER

• Hayırlı olsun ,bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden. Genelde 120MM lik tek radyatöre sahip rakiplerinin fiyatı 100 tl filan daha fazla.
  • hayırlı olsun. sıvı soğutma sevmem genellikle fiyatına göre performansları düşük olur ama bu modeli ilerki zamanlarda ben de alabilirim, fiyatı uygunmuş.
  • İnceleme için teşekkürler ama fiyat 200 tl kardeşim

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rl-s12m-24pk-r1-seidon-120m-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=68506

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendette -- 26 Eylül 2013; 16:59:37 >
  • Hayırlı olsun,tam F/P ürünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendette

İnceleme için teşekkürler ama fiyat 200 tl kardeşim

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rl-s12m-24pk-r1-seidon-120m-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=68506

haftasonu %25 indirim ile 159 lira oluyor

• quote:

İnceleme için teşekkürler ama fiyat 200 tl kardeşim

Haftasonu %25 indirim ile 160TLye denk geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler beyler ;)
  • quote:

teşekkürler beyler ;)

Şuan Vatan'da 150 tl, performanslı bir hava soğutma ürünü ile yaklaşık aynı fiyat
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    iyi de stokta yok ama az mı getiriliyor yoksa çok mu satılıyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

iyi de stokta yok ama az mı getiriliyor yoksa çok mu satılıyor anlamadım

Online için kalmamış sanırım, soracağım.

Ama bu mağazalarda ürün var

Stokta Bulunduğu Mağazalar Topkapı, Bostancı, İzmir (Bornova), Ankara (Söğütözü), Dudullu,
    acaba genel olarak tüm türkiye geneline ne zamana dağıtılır. burada mağazadan görerek almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin.25 -- 27 Eylül 2013; 13:37:26 >
  • quote:

acaba genel olarak tüm türkiye geneline ne zamana dağıtılır. burada mağazadan görerek almak istiyorum.

Siz hangi şehirdesiniz?
    profilim de Erzurum yazıyor ama sizde görünmüyor mu ?
  • quote:

profilim de Erzurum yazıyor ama sizde görünmüyor mu ?

ok, profile bakmadım.
  • inceleme için teşekkürler kardeş.
  • Radyotöre 2 tane fan bağladım 1 tane öne 1 tane arkaya sizce sorun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathpoint -- 6 Ekim 2013; 13:20:41 >

• güzel inceleme olmuş eline sağlıkuygun fiyatlı iyi bir sıvı soğutma geldi sonunda
  • deathpoint D kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun olmaz :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.