Şimdi Ara

Shadowrun Returns'ün mobil versiyonu kendini gösterdi(Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Shadowrun Returns'ün mobil versiyonu kendini gösterdi(Güncellendi)



     

     

    Shadowrun Returns adıyla Kickstarter'da yeniden hayat bulan Shadowrun evreni şimdi de tabletlerde. Temmuz ayı içerisinde Windows ve OS X için yayınlanan Shadowrun Returns, nihayet uygulama marketlerindeki yerini aldı.




    Cyber-Punk atmosferini RPG dinamikleriyle harmanlayarak taktiksel bir sıra tabanlı oynanış sunan yapım, masaüstü sürümleriyle aynı içeriğe sahip. Mobil oyuncuları teknoloji ve sihrin bir araya geldiği sokaklara götürecek olan Shadowrun Returns, 12 saati geçkin oynanış süresiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Zengin bir içeriğe sahip olan yapımda karakter özelleştirmek için 350'den fazla farklı silah, yetenek ve büyü bulunuyor.




    iOS 5 veya üzeri yazılıma sahip iPad 2 ve üzeri iPad'lerde, Android 4.0 veya üzeri yazılıma Android tabletlerde çalışan yapım, 1.6 GB'lık bir depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Steam üzerinden 19.99$'a satılan masaüstü sürümlerinin aksine 17.99 TL'den(9.99$) satışa sunulan Shadowrun Returns'ün tablet versiyonuna aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz. 








  • Oyunu oynayan varmı güzelmi satın alırım güzelse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun PC'de gayet güzeldi. Klasik bir RPG'ye göre fazla çizgisel bir oynanışı vardı ancak dövüş/savaş mekanikleri çok hoşuma gitmişti, sürükleyici bir konuya sahipti.

    Mobil versiyonu sanırım PC'dekinden farksız. Özellikle tabletlerde oynamaya müsait bir oyun, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.