Şimdi Ara

AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayakkabıların kırmızı olan hariç hepsi kendime aittir. Yaklaşık 20 çift ayakkabım var ve kurtulmak istiyorum artık bazılarından. Daha klasik ayakkabıları tercih ediyorum çünkü artık. Bu yüzden hepsinde takas düşünülebilir eksiği fazlası verilecek şekilde. Hepsinin alınması halinde elbette bir güzellik yapılır. Ancak absürt teklifler sunmamanızı rica ederim. Markalar hakkında bilgisi olanlar zaten fiyatlarından da haberdardır bu ayakkabıların. Şunu da belirteyim, önceliğim Ankara içi elden teslim satmaktır. Görürsünüz, giyersiniz, beğenirseniz de anlaşırız. Teklifleriniz bekliyorum, iyi günler dilerim.

1- Harley Davidson bot, kahverengi, 42 numara, 10 üzerinden 8 kondisyonda (70 lira)

2- Vans Old School ayakkabı, siyah, 41 numara, kutulu, 10 üzerinden 9.5 kondisyonda (70 lira)

3- Vans Skate ayakkabı, kırmızı, 43.5-44 numara, 10 üzerinden 6 kondisyonda (50 lira)

4- DC Shoes ayakkabı, gri, 42 numara, kutulu, 10 üzerinden 9.5 kondisyonda (85 lira)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi) AYAKKABI DÜNYASI... (fotoğraflar eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memetjam -- 25 Eylül 2013; 17:38:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.