Şimdi Ara

Kurt & Maymun yada Sincap Kullanımı(AÇIKLAMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
18.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önümüzdeki günlerde bu konu hakkında bir sürü soru sorulacağına eminim, o yüzden şimdiden çözebildiğim kadarını anlatayım. Daha ince ayrıntılarını bende bilmiyorum. Öğrendikçe sizlerle paylaşırım...

Nasıl Kurt Sahibi Olurum: Kurt sahibi olmak için 2 seçeneğiniz var;

* Birinci seçeneğiniz NPC'den gidip Gri Kurt almak,

* İkinci seçeneğiniz 130 Silk karşılığı Beyaz Kurt almak...

Kurt Kullanmanın Amacı: Kurt sizinle yavaş yavaş level atlayacak ve gelişecektir,ileriki zamanlarda sizi savununacak konuma gelince kendinizi korumak için defans olarak kullanacaksınız...

------------------------------------------------------------------------------
    - Maymun Yada Sincap Kullanımı -

Maymun yada Sincap Kullanımı hakkında biraz bilgi vermeye çalıştım umarım yardımcı olur...

Nasıl Kurt Sahibi Olurum: Maymun yada Sincap sahibi olmanın tek bir yolu var 88 Silk verip almak... Yaratıklar Maymun yada Sincabınıza saldırmaz, ölme tehlikesi yok...

Maymun yada Sincap Kullanmanın Amacı: Maymun yada Sincap sizinle beraber her yere gelir, peşinizden hiç ayrılmazlar. Yaptığınız ayarlara göre yaratıklardan düşen malzemeleri kutularına toplarlar. Bu malzemeler sizin kestikleriniz yada diğer oyuncuların kestikleri olabiir... Ve son olarak item toplamak için epey uzun bir mesafeye kadar hızlıca gider ve gelirler...

Umarım aklınızdaki soru işretleri azalmıştır.Lütfen bu konuyla ilgili tekrar topic açılmasın.Sorularınızı bu topic altından sorun.Faydalı olması dileğiyle

• Bilgiler için sağol,güzel bir çalı$ma
  • Tebrikler. Üst Konu
  • Evet üst konu olmasını rica ediyorum
  • maymun süreli mi olamaaazzzzzzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nooob

maymun süreli mi olamaaazzzzzzzzz

Üzgünüm dostum maalesef

• Ben maymun almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaterleri war..Mesela kredi kartı ile alıyoruz biz bu maymunları..Güvenilirmi..Mesela 15$ yerine 100$ giderse..Şifrem çalınırsa??..Lütfen maymun yada sincap kullananlar cewap wersin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BUNLARDAN BAŞKA HAYVAN VARMI.

BİDE TAMAMEN BİZİM OLANLAR HANGİLERİ SADECE KURTMU.

KARTAL FALANDA GÖRDÜM SSLERDE AT FALAN DEVE V.B

BİDE * Birinci seçeneğiniz NPC'den gidip Gri Kurt almak,

GRİ KURTLA BEYAZ KURTUN ARASINDAKİ FARK NE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfAsiA -- 18 Temmuz 2006; 12:35:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Ben maymun almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaterleri war..Mesela kredi kartı ile alıyoruz biz bu maymunları..Güvenilirmi..Mesela 15$ yerine 100$ giderse..Şifrem çalınırsa??..Lütfen maymun yada sincap kullananlar cewap wersin....

aynen bende almak istiyorum ama ya şifre çalınırsa diye korkuyorum. boyle bi alış veriş yapan warsa
    ne kadar guzvenli olduğunu soyleyebilirlermi
    not:benim tanıdıklar paypalı hackledi ben artık fazla guvenmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Ben maymun almayı düşünüyorum fakat kafamda bazı soru işaterleri war..Mesela kredi kartı ile alıyoruz biz bu maymunları..Güvenilirmi..Mesela 15$ yerine 100$ giderse..Şifrem çalınırsa??..Lütfen maymun yada sincap kullananlar cewap wersin....

Gitmez kardeş olurmu öle şey öle olsa kimse almazzzz
  • haaaaa aklıma bisi geldi hadi okcular diodunuz yerım yok ! maymunun birazına ok toplatın bi köşeye gidin yere atın o alsın mesela ondan inv.e atabılıyosunuz ee denesenize canlı kasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfAsiA

BUNLARDAN BAŞKA HAYVAN VARMI.

BİDE TAMAMEN BİZİM OLANLAR HANGİLERİ SADECE KURTMU.

KARTAL FALANDA GÖRDÜM SSLERDE AT FALAN DEVE V.B

BİDE * Birinci seçeneğiniz NPC'den gidip Gri Kurt almak,

GRİ KURTLA BEYAZ KURTUN ARASINDAKİ FARK NE?

KARTAL Pacheon Skili olarak kullanıosun. Dewe Trade yaparken.Atın da ÜStüne biniosun...

Gri kurle beyaz kurt arasındaki fark;

Biri beyaz biri siyah...
  • Bişi Sorucam Bir Silk Ne Kadar Mesela 30 YTL Kaç Silk Eder Bunu Bilen Birisi Yardım Etsin Lütfen
  • güzel çalışma teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pumppump

Bişi Sorucam Bir Silk Ne Kadar Mesela 30 YTL Kaç Silk Eder Bunu Bilen Birisi Yardım Etsin Lütfen

50 Silk 5 USD
    100 Silk 10 USD
    300 Silk 30 USD
  • Maymunun süresi ne kadar?
  • 1 ay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosun_paşa

Maymunun süresi ne kadar?

b iay. ondan sora her ay için 5 dolarcık
  • Hep bunu merak ediodum ama forum kirlenmesin die topic açmıodum eline sağlıkemeğe saygı
  • yaw nerde yenilik güzellik warsa şu japonların çinlilerin serverina gidio hadi anladık oyunu siz yaptınızda biz nabalım yani birazda bizi düşünün tavşan da onlarda açılmış ohoooo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.