Şimdi Ara

MSN SMLEY YEDEK ALMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işyerinde kullandığım smley deposunu evde kullanmak istiyorum pc ye format atıcam ve smleylerin hepsi uçmuş olacak bu kullandığım smleylerin yedeğini alabiliyorduk ama nasıl ?
    arama motorunda arattırdım absürt şeyler çıktı onların içinde bulamadım.

Bilen arkadaşlar var mı

teşekkürler

• Ya ben bunu MSN dizininin içinde ve sistem klasörlerinde aradım, bir türlü bulamadım. Her formattan sonra bütün smileyleri yeniden topluyorum özellikle DH'den ve DH üyelerinden MSN'imde bulunan arkadaşlarımdan.

Sanırım tek şansın tek tek göndermek ya da varsa ben de bilmiyorum. Umarım vardır ve uğraşmak zorunda kalmayız bundan sonra.
  • vardı öle bişi çok iyi biliyorum ama konu adını tam bilmediğim için arama motorunda aratamıyorum
    smley diyincede abuk şeyler çıkıyo bulamıyorum ama biliyorum ki böle bişi vardı

HELPP
  • Evet, bilen varsa mümkünse yazsın. Bana da lazım öyle bir program varsa. Her formattan sonra DH'den çalmaktan bıktım, bir gün yakalanıcam diye korkuyorum
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: mss

Documents and Settings > Administrator > Application Data (gizlidir) > Microsoft > Msn Messenger

bu sekmeyi takip edip klasörü yedekleyebilirsiniz.

hocam çok teşekkürler peki avatarlar hangi klasörde bulunuyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mss

Documents and Settings > Administrator > Application Data (gizlidir) > Microsoft > Msn Messenger

bu sekmeyi takip edip klasörü yedekleyebilirsiniz.

sağ ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vayyy mss abla, bildiğini daha önce niye söylemedin, sağ ol
  • valla ne diyim ben de format atıcaktım tam, bi ton da smiley vardı. çok makbule geçti saolun..
  • Çok saol hocam bu bilgi bana çok gerekliydi büyük çaba sarf etmekten kurtardın beni
  • msn backup
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

C:\Documents and Settings\bilgisayar adı\Application Data\Microsoft\MSN Messenger

aradığınız herşey bu klasörde bulunur.
    bu klasörün içinde rakamlardan oluşan klasörler vardır her biri msn de kullanılan kullanıcı adlarını simgeler.
    user tile isimi avatarların klasörüdür.
    dat uzantılarını jpg yaparsanız resimleri görür hangi klasör sizin adınızdır bulabilirsiniz aynı şey smıleyler içinde geçerlidir.
    emotionstı yanlış hatırlamıyorsam smılley klasörüdür.

• peki ya win98 için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.