Şimdi Ara

MSI'dan AMD işlemcili yeni W20 tablet ve S12T dizüstü bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj













  • Son zamanlarda duyurulan bilgisayar modellerinde çok daha yüksek oranda gördüğümüz Intel işlemcilerin yerine bu sefer bir diğer büyük işlemci üreticisi AMD'nin çözümlülerini kullanmayı tercih eden MSI, bu doğrultuda W20 isimli tablet ve S12T isimli dizüstü bilgisayar modellerini resmen duyurdu.

     

    Tanıtılan modellerden MSI W20, üzerinde 11.6-inç 1366 x 768 piksel bir dokunmatik IPS ekran barındırıyor. Gücünü AMD Radeon HD 8180 grafik biriminden, 128GB SSD depolama biriminden, 2GB RAM miktarından ve AMD A4-1200 Temash işlemciden alan tablet, dahili bataryası ile 9 saat aktif kullanım süresi sağlayabiliyor. Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz bağlantı teknolojilerini de barındıran tablet, Windows 8 işletim sistemiyle geliyor. Tanıtılan S12T isimli dizüstü bilgisayar modelini ise 11.6-inç 1366 x 768 piksel dokunmatik ekran, AMD E1-2100 ya da AMD A4 işlemci seçenekleri, 4GB RAM ve 500GB HDD depolama birimi gibi detaylar ile hazırlayan firma, bilgisayarın üzerine USB 2.0 / 3.0, VGA ve HDMI portlarını da konumlandırmayı ihmal etmemiş. 3cm kalınlığa ve 1.4 KG ağırlığa sahip olan S12T, üç hücreli bir batarya ile geliyor ve birçok donanımını rahatlıkla değiştirilebiliyor.

     

    MSI tarafından tanıtılan W20 isimli tablet ve S12T isimli dizüstü bilgisayar modellerinin resmi satış fiyatları ve tarihleri henüz açıklanmadı.

     







  • 20-30 tane intel tanıtılıyorsa 1 tane AMD tanıtılıyor. AMD nin tek artısı grafik yönündeydi, intel bu konuda da çok hızlı gelişmeye başladı. AMD konsoldan kurtardı kurtardı yoksa zor.

  • W20 tablet, harici ekran kartı, SSD gücü ve 10 inçlerden daha büyük ve IPS ekran kalitesiyle hoşuma gitti. Üstelik pil süresi gerçekten 9 saate yakın gidiyorsa çok iyi...

  • 9 saat pil süresi çok iyi, dışarıda bazı işlerimizi üretip gönderebileceğimiz güzel bir ürün, Mesela acil bir afis, sunu, yada pankart işimiz olduğunda malesef piyasanın en iyi tabletleri bize grafik programı sunamıyor!!.. Ya dizüstü bilgisayarınız olcak, yada masaüstü. Buyüzden daha çok wnidowslu seçenek sunmaları güzel, belki fiyatları düşer..

  • işin enterasanı ilk acer w700 ler piyasada klavyesi ile birlikte 1600 civarında iken şimdi gelenler 2300 lerde. bu kadar saçma fiyat politikası olamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.