Şimdi Ara

Epox EP-9NPAJ SLI Ankarat için bios uyarısı, olanlar baksın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anakarttan war bende, biosunu güncelleyeyim daha da iyi owerclock çekeyim dedim fakat sonuncuyu da bir önceki bios güncelleştirmesini yapmama rağmen yapabildiğim owerclock'u da yapamadım. Son bios (24nisan06 tarihli bios güncelleştirmesi) we önceki güncelleştirmeyi yaptığımda cpu sinyali wererek owercloku kaldırmadığını göstermekte. Tawsiyem bu güncelleştirmeleri yapmayın. Allah'tan önceki biosun yedeğini aldırtmıştım yükledim tekrar owerclock yapıyorum.
    Bilginiz olsun, güncelleştirme yapmadan önce mutlaka yedeğini aldırın. Sorun yaşayan olursa nette eski bios sürümünü werebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 16 Temmuz 2006; 18:07:55 >

Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.

• Bu karttan bendede var. Aynı sorunu bende yaşadım. Neredeyse tüm biosları denedim 08/12/2005 tarihli biosun en stabil bios olduğuna karar verdim .Şimdi bu biosu kullanıyorum.
    Epox NPAJ SLI
    939 3000@2430ghz
    1gb twinmost dual 7-3-3-2.5
  • Ben hepsini denedim cpu ya owerclock yapamadım, taa ilk kendi biosun yedeğini almasaydım standartların dışına çıkamayacaktım Ben ençok ramlere 3,2 volt werebilmek için yapmıştım ama bişi değişmiyormuş. Winchester 3200 war 2,55ghz de kullanıyorum ramler de ddr 510

EDIT: buarada şu ht çarpanının kaç olması lazım onu bilmiyorum 1x mi daha iyi we bu yeni biosta 16yukarı 16aşağı wardı tam olarak da ne olduğunu bilmiyorum bilen warsa aydınlatırsa sewinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 16 Temmuz 2006; 23:19:02 >
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talip333

Ben hepsini denedim cpu ya owerclock yapamadım, taa ilk kendi biosun yedeğini almasaydım standartların dışına çıkamayacaktım Ben ençok ramlere 3,2 volt werebilmek için yapmıştım ama bişi değişmiyormuş. Winchester 3200 war 2,55ghz de kullanıyorum ramler de ddr 510

EDIT: buarada şu ht çarpanının kaç olması lazım onu bilmiyorum 1x mi daha iyi we bu yeni biosta 16yukarı 16aşağı wardı tam olarak da ne olduğunu bilmiyorum bilen warsa aydınlatırsa sewinirim.

x3
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.