Şimdi Ara

Dell, batarya süresi, uygun fiyatı ve dokunmatik ekranı ile dikkat çeken Inspiron 11 isimli yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • Dell, batarya süresi, uygun fiyatı ve dokunmatik ekranı ile dikkat çeken Inspiron 11 isimli yeni dizüstü bilgisayarını tanıttı



     

    Tablet bilgisayarlar karşısında kan kaybetmeye devam eden dizüstü bilgisayar modelleri, bu gerilemeye rağmen geliştirilmeye devam ediyor. Konusunun uzmanı firmalardan Dell'in yeni tanıttığı Inspiron 11 ise, batarya süresi, uygun fiyatı ve dokunmatik ekranı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

     

    Dell tarafından tanıtılan Inspiron 11, üzerinde 11.6-inç çoklu dokunmatik ekran yer alıyor ve tamamlayıcı olarak Windows 8.1 işletim sistemi ile geliyor. Gücünü dördüncü jenerasyon Intel Haswell ya da AMD işlemcilerden alan bilgisayarın gövdesi 21mm kalınlığa ve 1.4 KG ağırlığa sahip. Tasarımsal olarak oldukça şık görünen Inspiron 11, 50Whr bataryası ile 8 saat gibi oldukça yüksek aktif kullanım ömrü ortaya koyabiliyor. 4GB RAM ve 500GB HDD depolama birimi diğer teknik detayları arasında yer alan ürün, tercih edilen Gorrilla Glass cam ile dayanıklılık konusunda sorun yaşatmıyor. Dell Inspiron 11 bünyesinde ayrıca USB 3.0 ve HDMI portlarını da barındırıyor.

     

    Dell Inspiron 11 dizüstü bilgisayar modelinin Intel işlemcili versiyonu 379$'dan, AMD işlemcili versiyonu ilse 349$'dan başlayan fiyat etiketleriyle Ekim ayında satışa çıkıyor.

     








  • 8 saatin nesi iyi? 6 saat benim ascer as3830tg gidiyor webde gezerken.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: iwannammm

    8 saatin nesi iyi? 6 saat benim ascer as3830tg gidiyor webde gezerken.


    hocam senin makina özellikle şarjı iyi giden bir makinayken bu cihaz daha küçük boyutta 8 saat sunuyor.

    bence normalden iyi.

  • Türkiyedeki fiyatı ne kadar olur, bir tahmin var mı acaba?

    eğer gerçekten uygun fiyatlı ve kaliteli olursa, tam da istediğim şey olur
  • Dell yaptıysa olmuştur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: balcis

    quote:

    Orijinalden alıntı: iwannammm8 saatin nesi iyi? 6 saat benim ascer as3830tg gidiyor webde gezerken.
    hocam senin makina özellikle şarjı iyi giden bir makinayken bu cihaz daha küçük boyutta 8 saat sunuyor.bence normalden iyi.


    Başta macbook air var en iyi alternatif 12 saat gidiyor. diğer markalardada 10 saat kadar giden örnekler varken. 8saat pil ömrü olan bi cihazın bu özelliğini bukadar ön plana çıkartmak çok göze batırmış.

    Haber: "Dell, batarya süresi, uygun fiyatı ve dokunmatik ekranı ile " batarya kelimesini en başa koymak en iddalı yanı bu demektir.

    ben bu ihaberi bu yüzden açtım okudum. başta büyük vaad arkasından büyük eleştiri getirir işte





  • quote:

    Orijinalden alıntı: iwannammm

    Başta macbook air var en iyi alternatif 12 saat gidiyor. diğer markalardada 10 saat kadar giden örnekler varken. 8saat pil ömrü olan bi cihazın bu özelliğini bukadar ön plana çıkartmak çok göze batırmış.Haber: Dell, batarya süresi, uygun fiyatı ve dokunmatik ekranı ile batarya kelimesini en başa koymak en iddalı yanı bu demektir.ben bu ihaberi bu yüzden açtım okudum. başta büyük vaad arkasından büyük eleştiri getirir işte


    Adam 350dolara 8saat demiş daha ne olsun? KDV ve 2tl dolar kuruna çarparsak 825-850TL dolaylarında bir fiyat demek, hadi 900TL olsun. 2000-2200TL'lik macbook bir zahmet 12saat sunsun. İçinde elektrik tüketecek donanım yok. İşletim sistemi para ediyor o kadar... Kardeşim için böyle bir cihaz bakıyordum iyi oldu. 15.6inç büyük ve 2.8kg ağır geliyor, yaptığı işler office uygulaması, internetten makale okuma ve sörf, arada sırada 720p'ye kadar video/film izlemek. Oyun da oynamıyor. Kardeşime böyle bir cihaz yeter de artar. herkesin macbook alacak durumu da yok. Onun için böyle bir cihaz ve fiyat çok çok iyi. 700-900TL bandında netbooklar hariç bu kadar uzun pil ömrü sunan firma var mı? Uzun süredir bakıyorum, aciliyeti olmadığı için üst modellere yönelmedim. adam 350dolara çok iyi iş yapmış. Dell servisinin de ne kadar iyi olduğunu düşünürsek iddialı bir ürün. Fiyatı ve donanımı sunduğu özellikleri düşününce F/P ürünü. 350dolardan dokunmatik ekran, 1.4kg gibi iyi bir ağırlık, 8saat pil ömrü, windows8.1, 500gb hdd çıkıyor daha ne olsun.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.