Şimdi Ara

Grand Theft Auto V İçin Yeni Nesil Planları Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     24 saatten kısa bir süre içerisinde 800 milyon dolarlık getiri sağlayarak oyun dünyasında bir rekora imza atan Grand Theft Auto V, sadece PS3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Büyük başarının ardından Rockstar'ın yetkili ismiyle röportaj yapan The Guardian, merak edilen bir soruya cevap aldı.
     
        Yaptığı açıklamalarda Rockstar'dan Dan Houser, "Tabii ki diğer platformlara da ilgimiz var. Fakat Rockstar'ın doğasında birden fazla oyun üzerinde aynı anda çalışmak gibi bir şey yok. Şu anki tek planımız Grand Theft Auto V'in PS3 ve Xbox 360 sürümlerini en iyi hale getirmek. Bu dönemde yaptığımız işler bizi zaten yeterince meşgul ediyor." sözlerini söyledi.
     








  • gta suanki nesili düşünüyor güzel ama oyunu xbox 360 oynuyorum 1 dvd deki 8 gb pach hdd ye yüklü hatta 2dvd de ama yinede frame rate düşmeleri çok oluyor güncellemelerle bu sorunlar düzelse harika olur oyun gerçekten müthiş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki de öyle diyecekler. Yeni nesil veya PC için duyurulsa hemen almak yerine, beklemeyi tercih edecek kişi sayısı azımsanmayacak kadar çok.
    Her ne kadar ilk günden piyasayı dağıtsa da uzun vadede satışları kötü etkileyecektir.
  • Hı-hı tabi.İlgi azalmasın diye, yuvarlak cevap vermiş.Birden fazla oyun üzerinde çalışmıyoruz demiş."ŞU ANKİ" tek planımız PS3 ve Xbox 360 sürümlerini en iyi hale getirmek demiş.
    Yani bu oyun yeni nesle çıkacak.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PC planları yapın o zaman. Çıksında sipariş edelim bir an önce.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hee pc olur beklersiniz, herşeyi sahiplenmeyin , pcye çıkınca ne olacak gidip torrent ten indirecekseniz ciğerinizi biliyor lan firmalar sizin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    hee pc olur beklersiniz, herşeyi sahiplenmeyin , pcye çıkınca ne olacak gidip torrent ten indirecekseniz ciğerinizi biliyor lan firmalar sizin.

    Konsol kullanıcılarıda indirmedi sanki. İndiren indirir o kendi vicdanına kalmış birşey.

    Oyuncuyum diye adam bu oyuna yapılan emekleri görüp orjinal alır. PC ye çıksın direk ön sipariş edicem sizin gibi değiliz yani. PC siniz olsa veya konsolunuz kırık olsa direk indirirsiniz.
  • Gta 5 bu nesile yaptıkları son oyundu şimdi hem yeni neslin oturmasını beklicekler iyice keşfedip yeni bi gta oyunu yapacaklar bu 2-3 seneden aşağı olmaz mantıklı bi hareket aslında

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oldu o zaman biz kalkalım
  • GTA V, yeni nesil piyasaya çıktıktan en fazla 3 ay sonra, PS4 ve XO için duyurulur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.