Şimdi Ara

Karşınızda BlackBerry'nin yeni devi : BlackBerry Z30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
8.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Karşınızda BlackBerry'nin yeni devi : BlackBerry Z30





     

    Ocak ayının sonunda tanıttığı BlackBerry 10 işletim sistemini iki klavyeli, bir de dokunmatik ekranlı üç modelle destekleyen BlackBerry firmasının devler ligi için hazırladığı yeni modeli de resmi olarak duyuruldu.




    Uzun süredir görselleri internete sızdırılan BlackBerry Z30, firmanın en büyük ekranlı akıllı telefonu olarak dikkat çekiyor. Z10 modelinde donanım açısından eleştirilen BlackBerry, Z30 modelinde bunları biraz bertaraf etmeye çalışmış ve üst seviye segmentte daha iyi rekabet etmeyi hedeflemiş.




    BlackBerry Z30 modelinde 5 inçlik 720p Super AMOLED ekran kullanıldığını görüyoruz. Bu nedenle piksel yoğunluğu 295ppi seviyesinde kalmış. BB 10 işletim sisteminin 10.2 güncellemesi de ilk kez bu model ile ekosisteme sunulacak. Pop up şeklinde mesaj görüntüleme ve cevap verme, mail uygulamasında öncelikli gelen kutusu gibi yenilikler sunan BB10.2 gelecek ay diğer modellere de gönderilecek.  




    İşlemci tarafında 1.7GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 Pro versiyonuna ve Adreno 320 grafik birimine yer veriliyor. Tahminler yongaseti tasarımının Moto X modelindeki ile aynı olabileceği yönünde. 




    Cihazda neden 4 çekirdekli bir işlemci kullanılmadı sorusuna ise firmaya yakın kaynaklar BB10 işletim sisteminin enerji yönetiminin 4 çekirdekli işlemcilere adapte olamadığı cevabını veriyor.




    Tasarım olarak kardeşinden pek bir farkı olmayan Z30, 9.4mm kalınlık sergilerken, 16GB depolama kapasitesi bu kez microSD ile artırılabiliyor. 2GB RAM, Bluetooth 4.0, NFC, çift bant WiFi, 4G LTE şeklinde diğer özellikler mevcut. Arka kameradaki 8MP çözünürlük korunurken, ön tarafa 2MP çözünürlükte ön kamera konumlandırılmış. Sistem 2880mAh batarya ile desteklenmiş. 




    Cihaz gelecek hafta Ortadoğu ve İngiltere pazarlarına doğru yola çıkacakken, Ekim ayında ABD ve diğer ülkelerde piyasaya sürülecek. 

     

     









  • Blackberry iyi telefon aslında ama uygun fiyatlarla giriş yapsa 2880 mAh batarya çift çekirdek işlemci 720 p telefonu fazla zorlamayan çözünürlük 2 gün çok rahat çıkartır tek şarjla.

  • Ön kısımları htc one la birbirlerine çok benziyor, aynı z10 da olduğu gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 18 Eylül 2013; 12:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napicaz bu cihazla? 1.7Ghz hizinda mail mi okuyacagiz? En iyi bb cihazindan allah korusun, batmadi gitti..
  • bu telefonlardan alan varmıdır acaba merak ediyorum :)))

  • Tamam inatla 2 yıllık s4 koymaya devam ediyorsun da niye fiyatları rakiplerle yarıştırıyorsun? Aynı lafım nokiaya da gelsin.

  • birbirlerini kopyalayan tasarımlardan gına geldi.
    htc olmuş bu.

  • Al bi tok esnaf daha... Merak etmeyin fiyatını görünce zaten vazgeçersiniz. :-)

  • Karşınızda BlackBerry'nin yeni devi : BlackBerry Z30

    yıkıl karşımdan bb git kendine başka koyun bul

  • BB mi kalsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asaltek

    birbirlerini kopyalayan tasarımlardan gına geldi.
    htc olmuş bu.

    Z10 mu daha önce çıkmış yoksa htc mi bir araştır kuru kuru sallama hiç bir telefon 2 ay da tasarlanıp piyasaya sürülmez ne htc ne de bb çalmıştır bu tasarımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes.77 -- 18 Eylül 2013; 18:22:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi z10an ne farkı var anlayan beri gelsin. Onda yapılaamyıp bunda yapılan ne var. Bunun neresi geliştirilmiş. Az büyüğünü yapmışlar işte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Şimdi z10an ne farkı var anlayan beri gelsin. Onda yapılaamyıp bunda yapılan ne var. Bunun neresi geliştirilmiş. Az büyüğünü yapmışlar işte.

    küçüğünü satamadilar büyüğünü çıkardılar o da satamayacak bakalım bb yi kim satın alacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android yada ios olarak gelse mantikli bir seçenek olabilirmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 18 Eylül 2013; 20:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: applem26

    ne farkı var diyen arkadaşlara söylüyorum s4ün s3ten ya da 4sin 4ten l925in 920den ne kadar farkı varsa bunda da o kadar var iphone kullanıyorum ama yıllarca bb kullandım ve hala klavyesini ve bazı özelliklerini özlüyorum bu kadar da ezmeyin bbyi

    Ekran büyüyor, işlemci gelişiyor, grafik çipi gelişiyor, ram artıyor, ram ddr2 ise 3 oluyor, ses çipi gelişiyor, open gl 3,0 desteği geliyor, çözünürlük artıyor, ekran kalitesi gelişiyor, kamera kalitesi artıyor, yeni teknolojiler entegre ediliyor (uzaktan kumanda, ekrana değmeden hareketi algılama, USB 3.0 desteği, termometre vs. vs.), görüntü aktarırken aynı anda şarj olabilme, gorilla glass 2 ise 3 oluyor, çerçeveler inceliyor daha küçük kasaya daha büyük ekran geliyor, pil artıyor vs. daha aklıma gelmeyen bi sürü yenilikler geliyor her yeni modelde. Hala s4 pro hala s4 pro kusura bakmayında inatla biz batmak istiyoruz diyorlar. Nokianın hali ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 18 Eylül 2013; 20:26:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Şimdi z10an ne farkı var anlayan beri gelsin. Onda yapılaamyıp bunda yapılan ne var. Bunun neresi geliştirilmiş. Az büyüğünü yapmışlar işte.

    Çok doğru bir tesbit.
  • Burada yorum yapanlarin kac tanesi bb10 sistemli telefon kullandi yada adam gibi inceledi merak ediyorun dogrusu? Ben z10 kullanicisiyim bundan once 2 yil lg p920 kullandim guya cift cekirdekliydi.stabilite acisindan anroidden kat ve kat daha iyi.isletim sistemi olarak yeni bir sistem market olarak eksikleri var ancak onun haricinde eksisinden fazlasi var.Tarayici performansi cok basarili icinde ki mevcut haritasi uygulamasinda navigasyon destegi mevcut ve gayet basarili.androidde ki gibi uygulama yukledikce donma takilma soz konusu degil.eski BlackBerry serileriyle karsilastirip guzel telefonu oldurmeyin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackberry BAT artık ..

  • android gerek yoksa 1.7 ghz işlemciyle mesaj yazarız

  • HTC ONE TERK

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.