Şimdi Ara

Allods Online EU Ön Ödemeli Sunucusu Anatolia Guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 26 Eylül itibariyle Allods Online EU, Subscription Server olarak ön ödemeli, yani aylık belli bir ücret karşılığı oynanacak ve içinde mağazanın yer almadığı yeni Allods Online sunucusunu açacak.

    (Sunucunun açılması testler nedeniyle 3 Ekim'e ertelenmiş ve 3 Ekim'de resmi olarak açılacağı resmi yayıncı tarafından sitesinden duyurulmuştur )

    Herkesin eşit olduğu ve böylece P2W ( Öde ve Kazan ) sisteminin olmadığı ve 7 gün ücretsiz olarak denenebilecek bir Allods Oyunun'da bizde yerimizi almak için hazırlanıyoruz.

    Peki biz kimiz?

    EU kapalı beta zamanında oyuna ilk olarak başlayan ve daha sonra sıkı bir arkadaşlıkla Allods Online'nın mağaza sistemi devreye girmesiyle başka oyunlarda birlikte olan çekirdek bir ekibiz. Birçok arkadaşımız bizimle kimi zaman birlikte oynamış, kimi zaman başka oyunlara geçmesine rağmen dostluğunu kaybetmemiştir. Allods Online TR sunucularının da ilk birliğini kuran ve daha sonra oyunun yönetim şekli, P2W yapısı nedeniyle oyunu bırakan İmparatorluk Birliği, Anatolia Guild'i ile tekrar 26 Eylül'de açılacak ön ödemeli sunucu ile Astral dünyasına geri dönüyor.

    Siz de bizimle birlikte oyunda en iyi olmanın hırsını bir kenara bırakıp, keyif almak isterseniz aramızda sizi de görmek, belki yeni dostluklara başlamak bizi mutlu edecektir.

    Ön ödemeli sunucu da birçok P2W özelliği devre dışı bırakılırken, karakter ve zindan formlarının hesaplamaları da yeni baştan yazılıyor. Patron 5, Elixir, Cursed İtem ve en önemlisi Rune'lar tarih olurken, her şey mükemmel PVP sisteminde tamamen yetenek ve birlik olmanın önemini vurgulayacak.

    Ön Ödemeli sunucun fiyatı şu an için belli olmamakla birlikte genel dedikodu aylık 6 Euro ile 9 Euro arasında.

    Biz orda olacağız sizi de bekleriz...

    Bizi tanımanız için eğlenceli bir video




    İrtibat için Facebook sayfamız

    Anatolia Guild

    Sunucu Detayları

    Allods Online EU Subscription Server Info

     Allods Online EU Ön Ödemeli Sunucusu Anatolia Guild



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euromos -- 27 Eylül 2013; 23:37:47 >







  • Oha süpermiş . Keşke en baştan böyle olsaydı . Bende oyuna tr serverı açıldıktan sonra başlamıştım son levela kadar kasmıştım ama para olayı bıktırmıştı bırakmıştık bizde birlik olarak . Düşüneceğim bu olayı gelebilirim ben çok keyifli olur tahminimce.
  • Seni de aramızda görmekten çok mutlu oluruz şimdiden kalabalık bir aile olmaya başladık. Facebook sayfamızdan bize direk ulaşabilirsin. Ayrıca keşke en baştan böyle olsaydı dileğine son harfine kadar katılıyorum :)
  • en baştan yapsalardı güzel olurdu ama yıl nerdeyse 2014 oldu ve birsürü yeni mmorpg çıktı veya çıkıcak. allodsun bi esprisi kalmadı artık
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Tank/heal/dps/cc sistemli piyasada başka oyun yok malesef. wow dışında. bilmiyorum son versiyonuna baktın mı allods'un. open beta'dan bu yana gayet geliştiği görülebiliyor. sonuçta 3 yıl oldu yaklaşık. oyunun motoru geliştirilmeye müsait zaten. mükemmel oldu demiyorum var eksikleri. Allods fanboyluk yapıyorum gibi düşünme, bir çok oyun denedim, inceledim malesef kayda değer bir gelişme yok genel olarak mmorpglerde. yenilikçi yapıda olan uzak doğu oyunlarını örnek verebilirsin belki, aion, arch age gibi. onlarda da en büyük sıkıntının hack/bot gibi vakaların sık karşılaşılır olması.

    Guild wars 2 oynadım, end game'e gelmeden sıkıldım mesela. Tabi allodsu sever/sevmezsin orası kişisel bi mesele. Geç kalındığı bakımından haklısın.
  • Özellikle şu aralar herkes Aion'a geçme hevesinde. Denemeyenler için evet bir heves oynanabilir. Fakat gerek PVP sistemi, gerekse oyunun hardcore item yapma sistemi klasik bir uzakdoğu yapısında. Üzerinize düzgün itemler olmadan PVP yapma şansınız hiç yok, eğer uzun bir oyun süresi harcamayıp PVP yaparım diyorsanız, Aion bu konuda gerçekten yerlerde sürünüyor. Aslında 4.0'dan beklentilerim yüksekti, ama yine olmamış. Özellikle vuruş hissiyatından uzak bir yapı ile saatlerce görevler peşinden koşturmak gerçekten sıkıcı. Bot ve benzeri mekaniklere bir türlü çare bulunamaması ise diğer bir fiyasko. Skilleri kullandığınızdaki gereksiz animasyon efektleri ise oyunculuğu etkiliyor.

    Allods Online'ın en büyük avantajı ise PVP'de bile şifacının inanılmaz bir öneme sahip olması. Aion'da 6 VS 6'ya giren clericlere boşuna heal ile uğraşma DPS yap diyorlar. Bu yüzden Aion bana bir türlü sınıfların ön plana çıktığı bir oyun gibi gelmedi. Zaten Ranger ve Assasin çokluğu her şeyin özeti. Türk serverının halini ise düşünemiyorum bile.




  • Tam aradığım olay. Bir grup halinde oyuna başlamak.Bir çok mmoprg denedim ama allodsa hiç şans vermemiştim elbette daha önce duydum ama hiç başlamayı düşünmemiştim. Demekki böyle bir oluşum var bende aranızda olmak isterim.
  • Tabii ki seni de aramızda görmek bizi çok mutlu edecektir.
  • 6 veya 9 euro olursa kesin geleceğim...
  • Nerazim N kullanıcısına yanıt
    İlk resmi açıklamada, 3 aylığı 18 euro'ydu. 1 aylıkta 9 euro yazıyordu. Neden bilmiyorum, açıklamayı kaldırdılar ama 9 euro'yu geçeceğini sanmıyorum. Rusya serverında da aldıkları para bu civarda.
  • TR serverına böyle bişey gelirse başlarım direk
  • TR sunucusuna böyle bir yapının gelmesi yayıncısı ve ülke içindeki dağıtımcısı nedenyile pek mümkün değil, bence sen de bize katıl :))... Yeni server yeni başlangıç ve en önemlisi etrafında gördüğün herkes senin her şartta ve koşulda eşit.
  • İttifak mı imparatorluk mu hangi tarafta başlıcaksınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmparatorluk tarafında başlayacağız, ekip arkadaşlarımızla bu zamana kadar hep Yasker için çatıştık, karşı tarafı pek sevmiyoruz. Bir de sloganımız var. Delikanlı adam kanat takmaz gibi :D
  • 30 Days/10€ month
    90 Days/8€ month
    180 Days /7€ month

    Ücretler bu şekilde netleşti.
  • Ödeme işi sadece kredi kartıylamı oluyor başka bi ödeme yöntemi varmı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    30 Days/10€ month
    90 Days/8€ month
    180 Days /7€ month

    Ücretler bu şekilde netleşti.


    Wowdan pahalı :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretler biraz uçuk olmuş, playerbase medium 'dan üste çıkar mı bilmem.
    Eğer mağaza tamamen kalkacaksa ki hiç sanmıyorum binekleri drop şeklinde yaparlar. Öyle olursa oyuncular için daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derp

    Ücretler biraz uçuk olmuş, playerbase medium 'dan üste çıkar mı bilmem.
    Eğer mağaza tamamen kalkacaksa ki hiç sanmıyorum binekleri drop şeklinde yaparlar. Öyle olursa oyuncular için daha iyi olur.

    Butiğin tamamen kalkacağı kesin bilgi. Server'da Patronage 5, Taşlar, Elixirler, harici Ruby ve Talent puanları gibi bugüne dek eventlerden elde edilmiş tüm eklentiler, birden fazla reenkarne ve meslek seçimi, ek binek slotu gibi birçok şey mevcut olmayacak.

    Horse, Twilight Wolf, Golden Lion; NPC'lerden gold ile, Hurricane, Typhoon, Magic Carpet gibi yüksek seviye binekler; Dead City, Tep gibi Raidlerden drop şeklinde elde edilecek. Paranın, oyuna herhangi bir şekilde müdahalesi söz konusu değil.




  • Üyeliği Gpatato denilen, ve yayıncının para birimi gibi bir şey olan birimle alabileceğiz. Bunu da Türkiye'de satan genel bayiler mevcut. Örneğin bir aylık üyelik 1000 GP istiyor. Tabii yine ödemeyi, siteden birçok ödeme seçeneğiyle de yapabileceksiniz. Oyunu denemek için Facebook grubumuzda verdiğimiz adrese tıklayarak 7 gün bedava oynama süresi de kazanabilirsiniz.

    Oyun WoW'dan pahalı, fakat 1-2 Euro/Dolar farka değecek deneyim olduğunu da birçok oyunu oynadığım için rahatlıkla söyleyebilirim.Tabii ki Allods Online bir Alex ( WoW ) değil, fakat inanın WoW oynayanların bile sevdiği bir oyun.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.