Şimdi Ara

Infinity Blade III için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Infinity Blade III için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı


     

    Apple'ın Keynote etkinliğinde duyurusu yapılan Infinity Blade serisinin yeni oyunu Infinity Blade III için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Hatırlayacağınız üzere Epic Games, geçtiğimiz günlerde kısa bir sinematik yayınlamış ve oyuna adını veren Infinity Blade'ın hikayesini kısaca anlatmıştı.




    Game Trailers tarafından gönderilen yeni tanıtım videosunda ise, Infinity Blade III'e ait bazı detaylar gün yüzüne çıkarıyor. Infinity Blade III'te biri erkek biri kadın olmak üzere iki farklı karakteri kontrol edebileceğimiz hatırlatılırken, oyunun haritası hakkında ufak bir bilgi de veriliyor. Bu bilgiye göre, yeni oyunda bizleri ilk Infinity Blade'in haritasının sekiz katı büyüklüğünde bir harita bekliyor.





    Oynanış olarak serinin ilk iki oyununun izinden giden Infinity Blade III'ün ekipman geliştirme menülerindeki tasarım değişikliği de videodaki bir diğer detay olarak karşımıza çıkıyor. Örnek verecek olursak Infinity Blade III'te bir iksir hazırlarken arka planda iksir üzerinde çalışan bir karakter bizleri karşılıyor.

     

    Hatırlayacağınız üzere, ilk iki oyunda XP(Deneyim puanı) seviyesi dolan ekipmanlar "Mastered" oluyor ve XP almayarak seviye atlamamıza engel oluyordu. Infinity Blade III'te ise, bu durum düzeltilerek Mastered olan ekipmanların yükseltilmesine imkan verilecek. Bu arada, Infinity Blade III'te NPC'lerin de(Oyuncu tarafından kontrol edilemeyen karakterler) bulunacağı belirtiliyor.




    12.99 TL'lik bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Infinity Blade III'ün mobil oyuncuları ne denli tatmin edebileceğini ise, yarın hep birlikte göreceğiz. 

     









  • note 3 ile 5s arasinda kalmistim videoyu gorunde kararim kesinlesti 5s alacagim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    note 3 ile 5s arasinda kalmistim videoyu gorunde kararim kesinlesti 5s alacagim.


    Bu oyun ipadte daha iyi oluyor benden söylemesi
    İphoneun ekranı çok küçük

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.