Şimdi Ara

The Evil Within TGS 2013 Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Hayatta kalma - korku türünü sırtlayacak bir yapım olmasını ümit ettiğimiz Shinji Mikami imzalı The Evil Within, Tokyo Game Show 2013'e özel yeni tanıtım videosuyla karşımıza çıkıyor. Aslında tanıtım videosunun önemli kısmında daha önce sızan açılış videosndan görüntülere şahit oluyoruz. Daha sonra ise farklı mekan ve düşman türlerini görme şansına erişebilirsiniz de.

• Çok iyi gözüküyor .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dört gözle bekliyorum inşallah oyun fiyatları yeni nesilde artmazsa(malesef artacağa benziyor) ps4 e alırım bu oyunu

• uzun saçlı yaratık çok fena yaw hele bide tressfxde olursa :S
  • la bütün tadı kaçtı şu videoyu izleyince. insan bari ufak tefek şeyleri koyardı nerde ne olacağını daha şimdiden gördük. böyle video mu hazırlanır.

• Korku oyunlarinin ya da sinema filmlerinin eskisine nazaran satis amacli olarak gunden gune daha fazla ayrinti vermesi can sikici olmaya basladi. Adam gibi oyunun görselligini göster, hikayesini anlat tadin da kes. Oyunu daha oynamadan hangi oda da ne ile karsilasagimizi bilmek hicte eglenceli degil.
  • Nefis bir trailer yapmışlar. Oyun baya korkunç olacak gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakin olun shinji mikami tanıyorsam fragmanda gördükleriniz sadece buzdağının görünen kısmı rahat olun; bu oyun resident evil - dead space - silent hill yeni oyunlarından bahsediyorum yeryüzünden siler hakikaten mikami usta "The Father Of Survival Horror" şimdiden büyük boy ultar primaları hazırlayın derim :)

• bu trailer daha önce yayınlanmıştı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.