Şimdi Ara

Garmin, sporculara özel olaral geliştirdiği iki yeni saat modelini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Garmin, sporculara özel olaral geliştirdiği iki yeni saat modelini tanıttı



     

    Ülkemizde daha çok navigasyon ürünleri ile tanınan önemli firmalardan Garmin, sporculara özel olarak geliştirdiği iki yeni saat modelini tanıttı.

     

    Forerunner 220 ve 620 isimli saatler, sporcuların ihtiyaçları olan bilgileri 1-inç'lik rekli LCD ekranları üzerinden sağlıyorlar. Bilgisayar ya da akıllı cep telefonları ile Bluetooth üzerinden bağlantı kuran saatlerden Forerunner 620 aynı zamanda Wi-Fi bağlantısını da içeriyor. Dahili GPS ve ivme ölçer sistemleri ile alınan yol hakkında detaylı veriler sunabilen ürünlerden Forerunner 620 modeli ayrıca eğitim planı desteği, oksijen hacim ölçümü, HRM-Run isimli ürün ile yere basma süresi, kalp ritmi ve koşu hızı gibi bilgileri de hızlı bir şekilde sağlayabiliyor. İki model arasında yer alan en önemli fark ise Forerunner 620 üzerinde dokunmatik bir ekran, Forerunner 220 üzerinde tuşlar ile kontrol edilebilen bir ekranını yer alıyor olması. Saatler dahili bataryaları ile 10 saat aktif kullanım ömrü sunabiliyorlar ve tirireşim destekli farklı alarmlar içeriyorlar.

     

    Garmin tarafından sporculara özel olarak hazırlanan saat modellerinden Forerunner 620 400$, Forerunner 220 ise 250$'dan başlayan fiyat etiketleri ile satışa çıkmış durumdalar. Harici HRM-Run ünitesi ise 50$ fiyat etiketine sahip. Ürünler hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

     




  • orta kesimliler icin gercekten cok gereksiz , ayni uygulama iPhone icin var belki android icinde vardir bilmiyorum fiyati 5-6 $ adamin sattigi saat 200$

    zengin kesimler icin uretilmis birsey
  • Gerçek akıllı saat bu olsa gerek :)

  • Aslinda haklisiniz sadece hiz rota vb. bilgiler icin gereksiz, Ama nabiz olceri olmasi hassas kalori yakimi icin guzel bir ozellik. Her an telefonunuzu acip anlik bilgi edinmek zir iken saate bakmak daha kolay. Bir de gps ve interneti acip bir telefonun sarji kisa surede bitecekken ayri bir cihaz kulanmak daha mantikli. Ama fiyat gercekten fazla

  • Yeni bir saat almayı düşünüyorum. Casio ProTrek serisi çok hoşuma gidiyor.
    Sadece bisiklet sürüyorum. Daha çok saate bakmak için kullanacağım.

    Forerunner 220'yi gördüm ve tipi çok hoşuma gitti.
    Sizce kol saati olarak nasıl duruyor ?

    Garmin, sporculara özel olaral geliştirdiği iki yeni saat modelini tanıttı
  • Türkiye'den bir gözle bakıldığında, yürümeye bile insan bulunamazken, gereklilik adına koşmayı ve performans sporcularını ayırt etmeyi düşünememek gayet normal. performans koşusunda elinde taşıdığı veya kolunda takılı bir iphone'dan bu cihazın yaptığı işleri beklemeyi düşünmemeli bile. Zaten öyle bir performans'da elinizde, üstünüzde bir şey taşımayı hiç istemessiniz. Bu cihazı da adamlar yapmış, Parasına gelince, o herkezin kendi kararı veya imkanı dahilinde. alınır alınamaz, saygılıyız. sporsuz kalmayın. sağlıkla kalın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.