Şimdi Ara

Gabe Newell: 'Asıl Yenilik PC'de Yaşanıyor'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Yeni nesil konsolların çıkış arefesinde Valve'dan herhangi bir yeni oyun duyurusunu göremedik. Bu SteamBox'la ilgiliymiş gibi gözükse de, SteamBox projesinin mini bir PC'den ibaret olduğunu hepimiz biliyoruz. Son dönemde Steam'in de etkisiyle PC'ye yoğunlaşan Valve'in patronu Gabe Newell, Linux işletim sistemiyle ilgili bir etkinliğe katıldı. LinuxCon'da Gabe Newell, PC oyunculuğunun geliştiğine değindi.

Yaptığı açıklamalarda Newell, "PC oyunculuğu birçok yönden büyük yenilikler yaşıyor. Konsollar veya diğer kapalı platformlar değil, asıl yenilik PC'de yaşanıyor. Dijital platformların oluşmasıyla birlikte PC'deki sosyal oyunculuk artış gösterdi. Free to Play oyunlar, MMO'lar, modlama özellikleri gibi oyun dünyasının yeni terimleri PC üzerinden doğdu." sözlerine yer verdi.

PC üzerindeki satışlarla da ilgili konuşan Gabe Newell, "PC satışları yıldan yıla konsollara oranla azalsa da, oyun cephesinde büyük yükselişler görüyoruz. Emin olduğum tek bilgi Valve'da yapılan satışlar. PC'nin oyun bölümünden elde ettiğimiz gelir, geçtiğimiz seneye oranla %76 arttı. Oyun satışları rahat bir şekilde çift hanelere ulaşmaya başladı. Bence bu gelişimleri bir tek biz değil, PC'deki oyun sektöründeki her firma yaşıyor." sözlerini söyledi.

• Strateji dışında pc oynamam ama Gabe Newell'ı seviyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • half-life 3'ten haber ver gabe!

• YAV HE HE diyesim geldi :D
    Şişko gabe hamburgerleri götürürken siz steamdan alışverişe devam edin.
    Playstation gibisi yok,ps4 forover!

Boş boş laflara karnımız tok.

• rockstar ADAM görsün !!!!

• Konsolcu gençlik damlar birazdan. Güzelim Pc oyunculuğunu ergenler yüzünden bitirdiler.

• ! ÖNCE; @Xbox One, Sonra; @Angelz, Sonra; @sangokudbgt, Şimdi de; yeni yeni çocuklar geliyor... BSC, bunun önüne ne zaman geçeceksin ? DH, yi ise; Zaten elden götürüyorlar.
    İlk okula giden çocuklar, snapdragon 800'ü kötülüyor :S Hey hey ne günlere kalacaz daha kim bilir...

• Bu şişko boş boş konuşacagina HL 3 cikartsin sizler sayesinde evde para sayiyordur simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gabe Newell haklı zaten yeni konsollar çıktı diye yeni daha gerçekci oyunlar çıktı gerçekte konsolları bıraksalar pc odaklansalar bu oyunları kim bilir kaç yıl önceden görürdük konsollar hep pc yavaşlatıyo.

• konsollar gelip geçicidir. pc daimi kalıcak. zaman zaman düşsede yükselsede on yıllardır varlığını sürdüren tek platform

• PlaystationunSahibi1999 ps 3 korsan beli gta 5 oynamışsın anladık gta 5 ön sipariş verdim canlı yayında izledim oyun gayet güzel ve pc her zaman en iyi platform olarak kalıcak hem adamın pc sini iyi mi kötü mü oldunu nerden biliyosun.

Not: ps 3 sahibiyim hemen pc fanboyu demesinler diye yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aksel123

PlaystationunSahibi1999 ps 3 korsan beli gta 5 oynamışsın anladık gta 5 ön sipariş verdim canlı yayında izledim oyun gayet güzel ve pc her zaman en iyi platform olarak kalıcak hem adamın pc sini iyi mi kötü mü oldunu nerden biliyosun.<br><br><br>Not: ps 3 sahibiyim hemen pc fanboyu demesinler diye yazdım.

Korsan oynamam imkansız çünkü ps3 slim son güncel versiyonun sahibim.İnternetteki vıdeolara baktığımda kötü olduğunu düşündüm,yarın gidip alıp deneyeceğim ve beğenmessem başka birine satacam.Ama siz pc sahipleri bunu yapamayacaksınız.

• İsimlere bakın ya (Xbox One) ve (PlaystationunSahibi1999) xbox one ve ps 4 fanboyları burda sabaha kadar kapışırsınız artık :DD

• "...Free to Play oyunlar, MMO'lar, modlama özellikleri gibi oyun dünyasının yeni terimleri PC üzerinden doğdu."

Doğru demiş.
  • Arkadaşlar şimdi konsol ve PC karşılaştırmasını boş verelim. Benim dikkatimi şu çekti.

Free to Play gibi pazarlama yöntemlerini yenilik sayıyorsa Gabe Newell, kimse kusura bakmasın para gözünü kör etmiş demektir. İnsanları soyan DLC zihniyeti de PC'de çıktı. Ne yapacağız şimdi?

Ben PC veya konsol hayranı değilim. İkisinde de sevdiğim oyunları oynuyorum. Yalnız Half Life 3'ü yenilikçi bir oynanış sistemi ile çıkaracağına böyle Free to Play'i övmesi falan bana çok itici geliyor. Yıllardır "para kazanmak uğruna" Steam'e bütün zamanını harcayan, Half Life 3'ü unutan Gabe Newell'ın bu açıklamasını ciddiye almak mümkün değildir. O nedenle boşuna konsol vs PC kavgası yapmayın, yormayın kendiniz.
  • King Diamond dinlerken yine şu saçma yorumları görüp gaza geldim.1-Kilolaları ile alay ettiğiniz adam bir ticaret adamıdır ve bu yaptığı işten dolayı bu adamı suçlayamazsın çünkü sony,microsoft ta aynı işi yapıyor.Mikrosoft ve sony nin bu kalitede insanlara pardon fanboylara ihtiyacı yok sizin mantıgınızda ki insanlar bu ürünleri sevdirmekten cok antipatikleştiriyor.2. olarak sony ve microsofta yapılan oyunlar nerden programlanıyor nerden üretiiliyor onu bir düşünün yemek yediğiniz kaba tukurmeyin.Bu iğrenç fanatikliğiniz kendinizi aşağılamaktan,insanların sinirlerini bozmaktan ve forumu kirletmekten ileri gitmiyor!

• Konusma var icraat yok hl 3 ü kac senedir cıkarmadılar

• yaw şu ortalığı karıştıran veletleri ne zaman banlıcaksınız bende onu merak ediyorum. Ada baksana "PlaystationunSahibi1999" 14 yaşında ki anası, babası olmadan bir halt alamıcak veletler burda sırf milletin sinirini bozman amaçlı yorum yapıyorlar. Xbox One denen tamamen hayatını trollemeye adamış işsizi sölemiyom bile

• Allah versin Gabe yürüde ense trajini görelim PC de yenilik yasaniyormus.
    " Free to Play oyunlar, MMO'lar, modlama özellikleri gibi oyun dünyasının yeni terimleri PC üzerinden doğdu." dedigi seye bakamisiniz saten TF2 Fp2 yapacam diye cöp etmedin mi.
    sen git de su Kutulu Pc oyunlarini Steam diye tabir edilen dijital Platforumundan cikart.
    bizde kendi oyunumusa adam gibi sahib oldugumusu bilelem.
    HL3 faciasini saymiyorum bile ne zaman cikatacaksa her haberi hayal kirikligi.

• asıl yenilik pcde yaşanıyomuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.