Şimdi Ara

iPhone 5c, 2013'de iPhone 5s'den daha popüler olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • alt="iPhone 5c, 2013'de iPhone 5s'den daha popüler olabilir"



    Digitimes’ın panel üreticilerinden aldığı bilgiler bu senenin sürprizi iPhone 5C’nin iPhone 5S’den daha popüler olabileceğini gösteriyor.



    Tedarik zinciri içerisindeki kaynaklardan edinilen bilgilere göre iPhone 5S’in paneli 3 farklı firma tarafından üretilecek: Sharp, Japan Display ve LG Display. 3.çeyrek içerisinde 10-15 milyon panel sevkiyatının gerçekleşeceğini belirten kaynaklar, bu miktarın 7 milyonunda Sharp’ın imzasının bulunacağını; geri kalan 8 milyon panelin ise Japan Display ve LG Display tarafından üretileceğini ifade ederken; 4.çeyrekteki iPhone 5S için panel üretiminin ise 20 milyonu geçeceğini söyledi.



    Kaynaklar, yine Sharp, LG Display ve Japan Display’in söz sahibi olduğu iPhone 5C tarafında ise 4.çeyrekte 30 milyon panel üretiminin gerçekleşeceğini belirtti. Bu miktarın sadece 4.çeyreğe ait olduğuna dikkat çeken kaynaklar, 3.çeyrekteki üretim miktarları da göz önüne alındığında iPhone 5C’nin pazara çok daha hızlı bir şekilde nüfuz edeceğini ve en azından 2014’e kadar popülerlik anlamında iPhone 5S’in önünde yer alacağını ifade etti.



    Hatırlanacağı gibi kısa bir süre önce de Apple’ın iPhone 5S’deki Touch ID sensörünün üretim arzında istenilen seviyeye ulaşmamasından ötürü iPhone 5S’de 2013 sonuna kadar stok sıkıntısı yaşanabileceği ifade edilmiş; Apple da iPhone 5S’i ön satışa sunmayarak bu iddiayı / bilgiyi dolaylı olarak doğrulamıştı.









  • 100 dolar için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamlar inanılmaz eğer bu satışları yaparlarsa "iPhone 5S" 35 milyon, iPhone 5C ise 45 milyon satacak ki ikisi toplam 80 milyon ediyor yıl sonuna kadar.

  • Taklit en iyi iltifat şeklidir.
  • ordaki 100 bize olur 500 ( psikolojik 499 )
  • Ya tamam plastik olabilir ama fiyatı ucuz olsun be adam hayvan gibi fiyat koy sonra övüp dur telefonu.Fiyatı uygun olsa ios kullanmak için mükemmel bir tercih olabilirdi.

  • yine aynı 100 dolar için denen bir yorum ve renklerin nokia ya ait oldugunu söyleyen bir başka yorum daha. Yorumcuların kısır bir cenderede olması bu olsa gerek. Evet 1 milyon ön sipariş verenlerin hepsi saf 100 dolar için 5s tercih etmiyor ve evet renkleri nokia buldu ondan önce sihay beyaz ve griydi hayat :) adamlar amerikada yaşıyor kontratlı zaten çok uygun fiyatlara alıyorlar ki orda kontratlar bizdeki gibi bukadar ucuz değil onuda hatırlatayım. Birde fiyatları zaten 399 499 diye giden bir cihaz. Neden renkli iphonelar ilgi gördü insanlar aleminyum kasadan farklı bir tasarım gördü polikarbon malzeme ve renk seçenekleri zaten sevdikleri bir marka olan apple a gelince hiç düşünmeden alıyorlar bukadar basit

  • Satarlarsa tarihe geçerler aluminyum mali plastik yapıp daha fazlaya satmaktan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01651

    ordaki 100 bize olur 500 ( psikolojik 499 )


    İstemdışı kahkaha attım :D

  • Burda 500 dolar olsa bende alırım adamların yıllık 50-60bin dolar geliri var niye almasınki 5c yide alır yanında 5s yide

  • Aradaki fark 300-400 dolar olsaydi 5c cok satabilirdi.Ama aradaki fark 100$ oldugu icin 5s in yaninda pek sansi yok.Alanlarda sanirim cok zengin olup 5s in yanina birde 5c alayim lazim olur diyenler olacaktir.

    Fiyatlandirma su sekil olsaydi 16gb icin 5s de 5c de cok satardi.

    5c 16GB 300$

    5s 16GB 550$

  • Hayal kurmak bedava

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Rakamlar inanılmaz eğer bu satışları yaparlarsa "iPhone 5S" 35 milyon, iPhone 5C ise 45 milyon satacak ki ikisi toplam 80 milyon ediyor yıl sonuna kadar.

    />



    çabuk unuttunuz ??
    iPhone 5c, 2013'de iPhone 5s'den daha popüler olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Kedi7Beni -- 16 Eylül 2013; 14:32:24 >




  • Neymiş daha popüler olacakmış, bunların hepsi reklam ! Telefonun ederi en fazla 800 TL o da arge çalışmaları + pazarlama vb. şeyleri düşününce.Apple'ın bu kadar aç gözlü bir firma olması ona karşı bir tepki oluşturması gerekirken çoğu kişide hayranlık oluşturuyor !

  • Aslında soru şu ... istediğiniz kadar teknolojik polimer vs yapın metalin o "premium" hissini verebilecek mi...Uzaktan bakınca adi plastiğe benzeyecek...Tamam ÇOK teknolojik , malzeme müh.liğinin SON noktası da olabilir ama...sonuç?

  • Apple heryere para vermiş belli, bu tip haberler cikarttirarak bu 5 para etmez telefonu satmaya caliscak, lafim iphone a degil, kimse iphone 5 varken ayni özellikli plastik modeli olan 5C yi alcak kadar enayi degildir

  • 1800-1900 liradan gelen iphone 5c nasıl popüler olcak onu anlamadım adam gibi bi fiyattan girse bende alcaktım

  • aradaki 100 - 200 tl fark için kimse plastik iphone almaz. daha doğrusu aklı başında kimse almaz. benim görüşüm tabi.

    sırf 5c satabilmek için çıkan haberler bunlar. şahsen 5c alıcağıma 5 alırım. yada farkını verir 5s alırım.

    o kadar para ver "ucuz iphone almışsın" lafını duy herkesten :)

  • Çin'de böbrek satışı patlayacak.uygun ucuz fiyatlısı böyleyse üstü kalsın.
  • Ekranı buyutmezse ve fiyatı düşmezse apple yeni nokia olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.