Şimdi Ara

Avea, Samsung Galaxy Note 3 yanında sınırlı sayıda Galaxy Gear hediye edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Avea, Samsung Galaxy Note 3 yanında sınırlı sayıda Galaxy Gear hediye edecek





    Eylül sonu itibariyle 149 ülkede satışa sunulacak olan Galaxy Note 3 modeli ve Galaxy Gear için şimdiden kampanyalar başlamış durumda. Genelde kampanyalar Galaxy Note 3 yanında Galaxy Gear hediyesine odaklanıyor.




    Avea da Galaxy Note 3'ü satışa sunacağı 27 Eylül tarihinde farklı bir kampanyaya imza atıyor. Kampanyaya göre Avea iletişim merkezlerinden Galaxy Note 3 sahibi olan ilk 100 kişiye Galaxy Gear akıllı saati hediye edilecek. Sonraki 1000 kişiye ise batarya şarj paketi hediye edilecek.




    Avea, 15-25 Eylül tarihleri arasında da Galaxy Note 3 için ön sipariş sürecini başlatacak. Böylece ön sipariş verenler Galaxy Note 3'e, 27 Eylül'de herkesten önce sahip olma fırsatını yakalayacaklar.




    15 Eylülden itibaren İstinye Park AVM, Cevahir AVM, Bağdat Caddesi, Ankamall, Forum Bornova'daki Avea bayilerini ziyaret eden teknolojiseverler, Samsung Galaxy Note 3‘ü herkesten önce ilk defa deneyimleme fırsatını yakalayabilecekler.




    Galaxy Note 3 modelinde hatırlanacağı üzere 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Exynos 5 Octa 5420/Snapdragon 800 işlemci, 3GB RAM, gelişmiş S-Pen teknolojisi, 3200mAh batarya, Android 4.3 işletim sistemi, 32GB/64GB depolama kapasitesi şeklinde özellikler mevcut. Galaxy Gear modelinde ise 1.65 inçlik OLED ekran, 800MHz işlemci, 315mAh gücünde batarya şeklinde özellikler bulunuyor. 

     

     







  • ben demiştim bunu samsung şaşırtmadı jestini yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note III gibi bir cihazın yanında da verilmesi lazım zaten. Aynı zamanda Sony'nin de Smartwatch vermesi lazım Z Ultra'nın yanında promosyon olarak.
  • hele bir de fiyattan haber vereydiniz de tam olaydı... böylece 2000 liraya bu ürün gider.
    sakın fiyat arttırmayın, moral bozmayın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 15 Eylül 2013; 3:07:47 >
  • telefonu taahhütlü taksitli yada peşin kısacası her alacak olana hediye etmesi lazım.jest olacaksa sayıda sınırlama olmaması lazım.2000 TL den aşağı olacağını sanmıyorum cihazın.
  • Samsung böyle bundle lar yapabiliyor S4 ilk çıktığında Turkcell Kanyon AVM den oğluma almıştık yanında müzik dock u ile bundle etmişlerdi + Platinium indiriminden de faydanlanmıştık ciddi avantajlı olmuştu.Bu sefer Avea bunu sunuyor anladığım kadarı ile ama fiyat yazmamaları biraz kuşku uyandırıyor malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masculine

    telefonu taahhütlü taksitli yada peşin kısacası her alacak olana hediye etmesi lazım.jest olacaksa sayıda sınırlama olmaması lazım.2000 TL den aşağı olacağını sanmıyorum cihazın.

    segment farklı olmakla ile birlikte LG G2 1599 gibi bir fiyat ile piayasaya giriyor ve müşterinin kafasını çok rahat karıştırabilirler.

    Note 3 ve gear güzel bir bundle ancak fiyat manyakça olursa "o kadar para vereceğime gider LG g2 alırım" diyen çok olacaktır. Özellikle nexus kullanıcıları malzeme kalitesi sebebiyle LG ye referans olabilirler. hele Android 4.1 sonrası kafadan referans olunur...
  • Haklısın Başkan.güzel bir fiyatı var lg g2 nin en azından psikolojik sınırı sinir olarak algılatmadı.malum ülkede bir marka algısıdır gidiyor çoğu kişinin telefonun özelliklerine değilde markasına bakarak aldığını düşünürsek o zaman manzara daha vahim.
  • Çok iui kampanya zaten gear 800-900 tl olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea kampanyası ile ilgili net bilgisi olan var mı acaba? Mersin'de bulunan bir çok avea bayini ve avea müşteri hizmetlerini aradım; ancak herhangi bir bilgi alamadım, Faturasız hat kullanıcıları da ön sipariş verebiliyorlar mı? Ön sipariş veren kişi sayısını öğrenebiliyor muyuz falan ne sekilde ön sipariş verebiliriz? bunlar hakkında bilgisi olan ve fiyat konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: twilight_flame

    Avea kampanyası ile ilgili net bilgisi olan var mı acaba? Mersin'de bulunan bir çok avea bayini ve avea müşteri hizmetlerini aradım; ancak herhangi bir bilgi alamadım, Faturasız hat kullanıcıları da ön sipariş verebiliyorlar mı? Ön sipariş veren kişi sayısını öğrenebiliyor muyuz falan ne sekilde ön sipariş verebiliriz? bunlar hakkında bilgisi olan ve fiyat konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirler mi?

    ön sipariş nerden vercez? birde tüm türkiye ye 100 tane ise çok komik olmuş....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 taneyle kampanya mı olurmuş, bari 1000 tane verselerdi.
  • 2.200 TL fiyatla giriyor ve bence en az 4-5 ay 2.000 tl altına dist. Garantili inmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung, Türkiye'yi önemseyen bir firma
  • Nasıl önemsemesin, Türkiye çok ciddi bir pazar, internet paketi olmayanların akıllı telefon kullandıkları ve yeni çıkan bir telefona gözü kapalı 2.200 tl verenlerin olduğu bir pazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liranın üstüne telefon, ne desem bilemedim. üst segmentlerin fiyatları her yıl artarak ülkemize giriş yapıyor 1-2 seneye 3000 lirayı görürsek şaşırmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercanfx

    Nasıl önemsemesin, Türkiye çok ciddi bir pazar, internet paketi olmayanların akıllı telefon kullandıkları ve yeni çıkan bir telefona gözü kapalı 2.200 tl verenlerin olduğu bir pazar.



    Katılıyorum. Bir telefona 2000 liranın üzerinde bir ücret ödemek çokta mantıklı değil.İnsanların kararlarına karışamayız tabiki ama bana kalırsa bir telefona 1000 - 1750 liradan fazla vermek mantıklı değil.
  • Herkese vermeyecekse ne anlamı var. Ayrıca zaten 4-5 aya o akdar düşecekki fiyatı saate filan gerek kalmayacak. Benim gibi pahalı fiyata samsung almış herkesin başına gelecek. Ederi kaçsa o fiyattan girelim yok. İlle yksek fiyattan sokup sonra indiriyorlar. Olan ilk alanlara oluyor.

  • Ama işte ön sipariş için başvuru bulunanlar nasıl sıralanacak ya da nasıl hediye teslim edilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 15 Eylül 2013; 12:09:44 >
  • Arkadaşlar tmm telefon fena değil bugünün koşullarında en iyi özelliklere sahip telefonlar arasında ama bence önümüzdeki seneyi bekleyin. Daha doğrusu birkaç ay sıkın disinizi. Çok sağlam geliyorlar bu sefer. 4ile 8 kat arası bir grafik performansı artışı bekliyorum. Cpu konusunda ise zaten artık teller milisaniyeler ile kapışıyor o yüzden olmasa da olur ama yine de seneye cortex a50 serisi cpular pazarda olacak. Ama yok arkadaş ben bu sene telefon almam gerek hep bekle bekle nereye kadar diyene -bu forumdakiler az çok tanır beni - onlara önerim aynı snapdragon 800 işlemciye sahip ama farklı bir modelini kullanıyor bahsedeceğim cihaz. S800 cipsetinin ab serisini kullanan xiaomi mi3 den söz ediyorum. Telefon çok iyi bir tasarıma , alüminyum gövdeye yaklaşık 6-7 renk seçeneğine , çok stabil ve hızlı bir arayuze ve iki işlemci secenegine sahip. Dileyen tegra 4 lu versiyonu dileyen snapdragon 800 lu modeli alabilir. Asıl bomba s800 lu olan modelinin gpu hızı arttırılmış bu yüzden daha yüksek bir performans ortaya koyuyor. Telefonun 64 gb modeli 535 dolar arkadaşlar. Bu telefonu size tavsiye ederim. Seneye kadar sabredemeyenlere en azından bu senin en iyi cihazını tavsiye etmek lazım diye düşündüm . Buyrun buradan bir inceleyin lutfen:



    http://www.jsxltech.com/collections/c1-cellphone-c2-brand-c3-xiaomi/products/xiaomi-3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusfurkanayse -- 15 Eylül 2013; 12:17:59 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.