Şimdi Ara

Dell, Bay Trail ile Venue ismini yeniden canlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Dell, Bay Trail ile Venue ismini yeniden canlandırıyor





    Dell'in başarısız geçen bir akıllı telefon macerası sonrasında, Venue adlı Windows Phone modelleri de tarihe karışmıştı. Ancak Dell'in Bay Trail işlemcileri ile birlikte Venue ismini bu kez tablet modelleri ile yaşatmayı planladığı ortaya çıktı.




    Intel'in Bay Trail platformunu tanıttığı oturumda Dell'in Venue adlı tableti referans olarak kullanıldı. Dell, Windows 8 ile birlikte XPS ve Latitude adlı tabletlerini piyasaya sürmeye başlamıştı. Muhtemelen Venue ismi Bay Trail işlemciler ile birlikte karşımıza çıkacak.




    Intel'in Z3000 Atom işlemcileri ile çalıştığı belirtilen 8 inçlik tablet, Windows 8.1 işletim sistemine yer veriyor. Modelde 1280x800 piksel çözünürlük yer alırken, kullanım süresi 10 saati geçiyor. 




    Dell, Venue adlı tableti için 2 Ekim tarihinde New York şehrinde bir etkinlik düzenleyecek. O tarihte tabletin detaylı bilgisi teknoloji dünyası ile paylaşılacak. Dell'in WiFi ve 4G LTE versiyonları ile tabletini satışa sunacağı belirtiliyor. Modelin başlangıç fiyatı 299$ olacak. 

     

     








  • Bay Trail tabletler çok iyi fiyatlardan duyurulmaya başladı. intel çok değil bir sene sonra tablet pazarında ciddi bir paya sahip olacak.

  • Bu kez oldu galiba İntel cok guzel islemci cikardi tam tabletlere uygun bu 8 inclik modelerde umarim yayginlasir uzun sureli kullanimlar icin ideal boyut

  • windows 8.1 RT değil dimi bu bildiğimiz masaüstü sürümü olan Windows 8.1 dir dimi. RT ise hiç yüzüne bakılmaz.

  • keşke tabletler atom işlemcisi yaygınlaşsa. tabletin çöp oyunları yerinde atomda aoe 2 red alert 2 gibi oyunları oynarız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

    keşke tabletler atom işlemcisi yaygınlaşsa. tabletin çöp oyunları yerinde atomda aoe 2 red alert 2 gibi oyunları oynarız.

    Keşke, ama onları oynamak için emulator kullanmak lazım o da performansı ciddi şekilde düşürür. Çünkü biri x86 oyunu diğeri arm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tabletlerle pes veya fifa oynayabildiğimiz gün gelmeden tablet almicam :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1Kedi7Beni


    quote:

    Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

    keşke tabletler atom işlemcisi yaygınlaşsa. tabletin çöp oyunları yerinde atomda aoe 2 red alert 2 gibi oyunları oynarız.

    Keşke, ama onları oynamak için emulator kullanmak lazım o da performansı ciddi şekilde düşürür. Çünkü biri x86 oyunu diğeri arm

    Yok bu tabletler x86, eski oyunları oynayabilirsiniz Windows 8 uyumlu oldukları sürece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerfaruk18_34

    bu tabletlerle pes veya fifa oynayabildiğimiz gün gelmeden tablet almicam :)


    geldi zaten i5 li i7 li i3 lü modeller var hatta razer nvidia ekran kartlı bi tane yapmıştı

  • bu tablette zaten pes ve fifa oynayabilirsin windows rt'lerde oynanmıyor ama normal windowslarda oynanabiliyor i3 ve i5 işlemcilerle geliyor fiyatlar cok ucuk olmasa alınır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.