ilk önce plus yükle. sonra sırasıyla plus/preferences/messenger sekmesinden multiple accounts başlığı altında bulunan allow me to connect to several accounts simultaneously kutusunu işaretle.
Kurtuluş savası öncesinde de mandacılar vardı, ülkemizin kurtuluşunu şu ya da bu yabancı ülkenin egemenliğine girmekle olacağını savunan işbirlikçiler. Bunlar bu günde var ve ne yazık ki eskisinden çok daha güçlüler, daha fazlalar. Sadece egemenlikleri altına girmek istedikleri ülkeler değişti o kadar. Sen o zaman ki mandacılara söylemiştin ya "başka devletlerin egemenliği altına girmektense ölmek daha iyidir "diye. Ve senin o zamanki mandacılara son sözünü bizde senin takipçilerin olarak hep birlikte, bir ağızdan söylüyoruz! YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!
TrFuRKaN
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 0 günü kaldı.
google msn live çoklu oturum yaz. ****.com adresinde falan sonuç çıkıyor,ordan halledebilirsiniz.
ben bunu indirdim ama resimde olduğu gibi istediğim özelliklere tıkladığımda msn im kapalı olduğu halde msn i kapat diyor napmam lazım bnde windows live ve msn plus yüklü
quote:
Orjinalden alıntı: BoGo
ilk önce plus yükle. sonra sırasıyla plus/preferences/messenger sekmesinden multiple accounts başlığı altında bulunan allow me to connect to several accounts simultaneously kutusunu işaretle.
preferences diye bi yer yok benim plus menüsünde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am who I am -- 1 Eylül 2007; 0:40:30 >
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.