Şimdi Ara

Ps3 e Monitör ve 5+1 Ses Sistemi Bağlamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 almayı düşünüyorum ancak elimde Acer S230HLBB 23inc LED Monitör ve Creative Inspire T6160 5.1 50w ses sistemi var. Bunları ps3 e bağlama şansım var mıdır? Böyle birşey mümkün müdür ?

Teşekkürler.

Konudaki resimde audio out kısmına direk kulaklık bağladım, sen de oraya hoparlör kablosunu bağlayabilirsin, benim fikrim bu.

Orijinalden alıntı: kinger1905

Üstad yardımın için sağ ol ama benim monitörün hdmi girişi varmış zaten. şimdi tek sorun ses sistemini bağlamak.

O zaman 3d sound diye bir şey var ondan al, o olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ba%C4%9Flant%C4%B1%20Cihazlar%C4%B1%20ve%20%C3%87eviriciler/s-link-slx-u51-slx-u51-usb-ses-karti-cevirici-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=56953

Başka yerde de bulabilirsin. (Bunun olması kesin çünkü youtube de video su var )

Bu da olmadı hdmı bağlarsın, sonra av kablosun renkli kısımlarıyla dönüştürücülerle elde ediyordun, onu tam bilmiyorum kusura bakma.

• Teşekkürler üstad verdiğin bilgi yardımcı olur çok saol
  • PS3ü HDMI'den bağlarsan ses sistemini monitör üzerinden bağlamalısın. 5+1 ses sistemlerinin girişi nasıl oluyor emin değilim. 3,5 mm'lik ise zaten kulaklık girişinden takabilirsin ama 3,5mm değilse PS3'ü monitöre DVI üzerinden bağlayıp-kalitede farklılık görülmez- sesi PS3'ün Audio çıkışından almalısın
    pc ye 2 monitör 1 tv bağlamak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.