Şimdi Ara

iPad Smart Case İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu anlatım www.snbrk.com ' da da yer almaktadır.

iPad Aksesuar ve kılıfları konusunda incelemelerimi ve önerilerimin olduğu yazı serisinin kılıf incelemelerindendir.

iPad'i alıp kurdunuz, herşey tıkırında. Ama tabletinizi korumak ve şık göstermek için kılıfa ihtiyacınız var. Bu konuda da çok arada kaldınız. Bu yazı serisinde , bildiğim ve denediğim kılıfları oylayıp, aralarında seçim yapmanızda yardımcı olacağım inşallah.

Bu incelemede, Apple'ın ürünü olan Smart Case'ı ele alacağım.

Apple Smart Case

Apple'ın orjinal ürünü olan Smart Case, aslında hepimizin bildiği Smart Cover'ın arkalıklı hali fakat deri seçeneği yok.

Malzeme

İç kısımları mikrofiberden üretilmiş, bu sayede ekranınıza sürterek kapağı açtığınızda, bayağı temizleyebiliyor.Dış Kısmı ise poliüreten'den yapılmış ve maalesef ki deri seçeneği bulunmamakta ama yine de hissiyatı fena değil

Tasarım 

Kılıfın tasarımı gayet güzel. İnce detaylara dikkat edilmiş, mesela apple logosu farklı bir malzemeden yapılmış ve derinlik verilmiş.Dış bütün her tarafı güzelce koruyor ve zarar görmesini engelliyor ve hoş bir bütünlük tasarımı sağlıyor ve tuşları daha şirin ve basılabilir yapıyor. Kutuda  klasik Apple

sadeliği var.

Kullanışlılık ve Özellikler

Kılıfın diğer güzel bir özelliği ise, ekran yüzüstü düşse bile ekranın kenarlarındaki kısımlar, ekranın yere değmesini büyük ölçüde engelliyor, tabi yer pürüzlü ve dikenli değilse.

Cihazın aynı Smart Cover gibi modları var. Yanda gördüğünüz stand modu, aynı şekli yapıp yere yatırdığınızda da güzel bir klavye modu ortaya çıkıyor fakat açıları Smart Cover'dan farklı. Ancak şunu da söyleyeyim, stand modu Smart cover kadar sağlam değil, hızlı bastığınız anda sarsılıyor ve  bastırırsanız düşüyor, smart cover kesinlikle daha sağlam. Ancak bunun da önüne geçmenin bir yolu ise farklı şekiller yapmak, mesela sadece sonuncusunu yukarıya doğru
    Poliüreten smart coverlar'daki bir sorun da büzüşmeydi, sorun bunda da devam ediyor ancak sorun bayağı azaltılmış. büzüşen kısımlara da mikrofiber malzeme kullanılarak daha dayanıklı bir hale getirmişler. Aynı zamanda Cover'ın yaptığı gibi garip bir iz yaratmıyor iPad'de.kaldırmak gibi farklı çeşitte katlama yöntemleri gerçekten sabit oluyor.

Genel ve Fiyatlandırma

Genel olarak, dezavantajlara sahip olsa da, güzel bir kılıf. Sade ve orjinal Apple görünümü, her tarafını kaplamasını, ekranını temiz tutmasını istiyorsanız tam sizlik. Smart Cover ile arasında kaldıysanız, birbirlerine olan avantaj ve dezavantajları üzerinden karar verebilirsiniz.Fiyatı ₺120-180 arasında.

Avantajları
  • Her tarafını kaplayarak iyi bir koruma sağlaması özellikle ekranın çevresindeki kenarlıklar mükemmel.
  • Güzel ince detaylar
  • Büzüşmenin azalması, tamamen buruş buruş olmaması
  • Mikrofiber iç malzemenin ekranı temizlemeye yardımcı olması, Smart Cover gibi garip bir iz bırakmaması.

Dezavantajları
  • Bilinen stand modu şeklinde pek sabit duramaması, farklı yöntemler denenmesi gerekebilir.
  • Deri seçeneği bulunmaması.
  • Smart Cover gibi ekrana yapışmaması, ekrandan ayrılabilme ihtimali var, Smart Cover tam yapışıyor.

• İncelemelerinizin devamını bekliyorum
  • Teşekkürler
  • Uzun deneyimlerin getirdiği bazı yeni bilgiler eklendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 4 için bir Smart Case de ben sipariş ettim ama D&R sağolsun henüz kargolayabilmiş değil ürünü. Kırmızı renk olanı tercih ettim. Çok cırtlak bir tonda değildir umarım :)

Apple Store Online'da fiyat 117 TL (havale ile 112 TL) ama sadece koyu gri renk mevcut. Diğer renkler D&R vb yerlerde 140 TL civarında şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: applem26

ben de ioad minim için yeni çıkan smart caselerden sipariş verdim ve dün Apple ürünümü gönderdi yazdığınız gibi malzeme kalitesi çok iyi ve cihazı çok şık gösteriyor kalınlığı da çok arttırmıyor smart caseleri ipad kullanıcıları için öneririm

Hayirli olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun da bu kılıf da ipad otterbox gibi çok kalın.
    şahsen ben iPad mini II alacağım ve sadece smart cover alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brise

hayırlı olsun da bu kılıf da ipad otterbox gibi çok kalın.

Otterbox kadar kalın mı yenisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

yok aynı da silikon olunca balon gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

yok aynı da silikon olunca balon gibi

Yenisi deri diye biliyordum.
    Herhalde içi silikon.
    Bunda da o bombe sorunu smart case ile ipad 2 de yaşanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.dr.com.tr/Elektronik/Apple-iPad-Smart-Cover-Siyah-Deri-MD301ZM-A//Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Aksesuarlari/urunno=0000000407868#!DR
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Apple-iPad-Smart-Case-Koyu-Gri-Poliureten-MD454ZM-A//Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Aksesuarlari/urunno=0000000434290#!DR

Arkadaşlar linkteki kılıf ipad 4e uyar mı açıklamalar kısmında ipad2ye tam uyumludur yazmışlarda insanı biraz şüphede bırakıyor ?
    Birde bu kılıfları tavsiye edermisiniz , poliüretan ile deri farkı varmıdır fiyatına değer mi? fark ödemeye gerek var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.