Şimdi Ara

Yeni server kurdum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hamachisiz server kurdum ve hiç admin olmamıştım warpları felen ayarlamam lazım ne yapmalıyım . ayrıca fly felen nasıl yapacağız ?
    Edit : IP adresi : 78.162.14.75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0C149CD -- 12 Eylül 2013; 20:44:57 >

• YOKMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBurakWFS

Arkadaşlar merhaba hamachisiz server kurdum ve hiç admin olmamıştım warpları felen ayarlamam lazım ne yapmalıyım . ayrıca fly felen nasıl yapacağız ?
    Edit : IP adresi : 78.162.14.75

selam bende sizle beraber oynamak istoyrum eger uygunsa bide nası gircez servera
  • servera girilmiyor ??
  • hocam bilinmeyen komut diyor. @Green Arrow
    Daha açık değil ben söylerim .
    asiserdar oynayabilirsin ama daha açık değil sadece ben oynayabiliyorum.Çok yakında açılacak
  • nasıl plugin yükleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Green Arrow-

VDS Girip Plugin dosyasına pluginleri atarak, bilmiyorsanız server kurmayın.

bukkit değil . sadece bukkitlere plugin atılmıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilinmeyen komut diyor. herhalde yapamayacağım
  • quote:

kardes sen kur o zmn da oynayalım beraber
  • Nasıl kurabileceğim hakkında bir fikrin varmı? Videolara baktım . Hamachisiz bukkit kurulumunu adamın dediği gibi yaptım fakat nasıl oynayacağımı bilmiyorum
  • Vds den biraz bahsedermisin. Bu benim icin onemli
  • Bilmem adam hiç vds diye birsey dememişti. Sunucu satın almak gerekiyor off. Ucretsiz daha iyi bi yolu yok bukkit kuramiyorum
  • Bukkiti adamin dedigi gibi yaptim nerden acacagimizi soylemedi. Aman ya ne zor iş bu bırakıyom
  • bukkit kurdum fakat oyuna girince nasıl kendimi admin yapcam ? (/op nick yazınca olmuyor)
  • op oldum da /setwarp yazınca olmuyor yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0C149CD -- 15 Eylül 2013; 14:22:28 >
  • ya senide çok meşgul ettim ama pluginse attim ne yapcam
  • Essential plugini mi neymiş onu yükleyim yaptım çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiserdar

quote:

kardes sen kur o zmn da oynayalım beraber

Katılıyorum bilmiyorsanız kurmayın veya eğitim videolarını izleyerek öğrenin. Bukkit ile çok uğraşmışlığım var zamanında, Pluginler falan biraz zor iş. Çakışmalar oluyor, kodları ezberlemen gerekiyor. Ne kaleler, ne savaş haritaları yapmıştım Ah eski günler ah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.