Şimdi Ara

Epson, Wi-Fi ve Wi-Fi Direct kablosuz teknolojileri ile donattığı iki yeni hepsi bir arada yazıcı modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Epson, Wi-Fi ve Wi-Fi Direct kablosuz teknolojileri ile donattığı iki yeni hepsi bir arada yazıcı modelini duyurdu









    Kablosuz teknolojilerin özellikle yazıcı donanımları üzerinde kullanılması kişilere çok büyük kolaylık sağladı. Bu kolaylığın farkında olan firmalardan Epson, Wi-Fi ve Wi-Fi Direct kablosuz teknolojileri ile donattığı iki yeni hepsi bir arada yazıcı modelini tanıttı.

     

    Ev içerisinde mevcut olarak bulunan kablosuz internet ağından bağlantı kurabilen Epson XP-810 ve XP-610 isimli yeni yazıcı modelleri, ayrıca destekli cihazlar arasında internet erişimine ihtiyaç duymadan kablosuz olarak veri aktarımı sağlayan Wi-Fi Direct teknolojisini de üzerlerinde taşıyorlar. Baskı hızı tarafında XP-810 modeli 14 ppm renkli, 11 ppm siyah, XP-610 modeli ise 13 ppm renkli ve 10 ppm siyah değerleri ortaya koyabiliyor ve iki yazıcı ortak olarak 4 x 6-inç boyutunda çerçevesiz fotoğraf kağıdını 12 saniye gibi bir sürede basabiliyorlar. İki model üzerine de çeşitli ayarlar için ekran konumlandıran Epson, tarama çözünürlüğü tarafında ise XP-810'u 4800 DPI, XP-610'u ise 2400 DPI değerleri ile hazırlamış durumda. Ayrıca hafıza kartları üzerinden de baskı verebilen modeller, şık bir tasarım çizgisiyle geliyorlar.

     

    Aynı zamanda firmanın MicroPiezo isimli (Piezoelektrik teknolojisini kullanan bir baskı kafası) teknolojisini kullanan ve Claria Premium mürekkep destekleriyle gelen hepsi bir arada yazıcılardan XP-810 229$, XP-610 ise 150$ fiyat etiketiyle Eylül ayı içerisinde satışa çıkıyorlar.

     Epson, Wi-Fi ve Wi-Fi Direct kablosuz teknolojileri ile donattığı iki yeni hepsi bir arada yazıcı modelini duyurdu

     








  • Çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xp-800le aynı alat sadece kilo vermiş.

    Epson Expression Premium XP-700 hepsiburada 220,42 TL fırsat.
  • türkiye dışında xp750 ve xp850 var. klasik 6 renk kullanan fotoğraf yazıcıları LM'si LC 'si olan ama epson türkiye pazarına sokmuyor bu yazıcıları tanklı modelleri dayadı türkiye'ye bu 2 siyah 4 renk yazıcılarla (XP600-700-800) canondan bir farkı kalmadı epsonun. tabi L800 hariç
  • Aslında Türkiye'ye sokmuyor değil. Şu anda Türkiye'de Epson yazıcıların neredeyse sıfıra düşmesinin nedeni Epson Japonya'nın Epson Türkiye'ye yazıcı verirken aynı anda orijinal kartuş satma zorunluluğu da getirmesi. Atıyorum Epson Türkiye, Japonya'dan 10 adet WF-7515 alıyor ise 20 takımda kartuşu fatura edip göndermek istiyor; bunları da yanında alıp satacaksın diye zorunlu tutuyor. Epson Türkiye'de bunu kabul etmiyor ve yazıcı almıyor. Tüm sıkıntı bundan kaynaklanıyor. Ama böyle giderse bundan en çok Epson zarar görür. Bayiileri yavaş yavaş kaçıyor. Bir süre sonra tanklı modellerinde stoğu bitince piyasada Epson yazıcı kalmayacak. Hep beraber görürüz artık bu işin sonunu nasıl olacak acaba???
  • Xp 202-205 gibi ucuz iyi modelleri kaldırdılar.Ucuz ve doldurulan kartuşlu model çıkarmadıkça epsonla işim olmaz.
  • Tüm bu tepkilerin Epson'da farkında. Ve bence bu sistemde ısrar edeceklerini hiç ama hiç zannetmiyorum...
  • Eyvallah anlaşıldı durum ben epson japonyanın dolan kartuş ve cısslarla başa edemediği için sadece tanklı modelleri gönderdiğini sanıyordum türkiye'ye . ama bu kafayla küçük ofis'lerden başka hiç bir yere hitap edemez epson zira bu ürünler ev kullanıcısı için çok pahalı, büyük ofisler zaten inkjet tercih etmez. çok yanlış bir politika izliyorlar eğer ısrar ederlerse masaüstü sınıfında epsonun esamesi okunmaz.
  • L210'u daha dün aldım ve gayet memnunum
  • Her habere çöp diyen üyeler kadar gereksiz üyeler yok.
  • EPSON kartuş fiyatlarını ekleyip yazıcının yanında hediye diye kakalarsa kısmen çözüm olabilir.
  • Büyük ihtimalle öyle olacak zaten. Yoksa hiçbirşey satamayacaklar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.