Şimdi Ara

Apple'ın asıl süprizi gelecek ay geliyor: Yeni nesil Apple TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın asıl süprizi gelecek ay geliyor: Yeni nesil Apple TV

    Salı günü yeni nesil iPhone’ları tanıttığı etkinlikte malumu ilan eden Apple, asıl sürprizini gelecek ay düzenlenmesi beklenen etkinliğe saklıyor olabilir.


    Şu ana kadar hep hobi olarak nitelendirilen ancak uzun vadede Apple’ın önemli projelerinden biri olduğu bilinen TV konusunda yaşanacak gelecek ayki etkinliğin süprizi. Ancak hemen akıllara Apple marka TV gelmesin. Sürpriz daha çok mevcut Apple TV’de yapılacak iyileştirmeleri kapsıyor.


    AllThingsD’nin yakın kaynaklarından edindiği bilgiye göre Apple tarafından ne WWDC 2013’de ne de geçen günkü etkinlikte herhangi bir açıklamanın yapılmadığı Apple TV yazılımı gelecek hafta içerisinde çok kritik bir güncelleme alacak. iOS 7’nin yayınlanmasından kısa bir süre sonra yayınlanacağı ifade edilen güncellemenin en önemli özelliği ise Apple ID’leri farklı olan Apple TV ve iCihazlar arasında içerik paylaşımı yapılması olacağı belirtiliyor.


    Ancak bundan da ötesi gelecek hafta yayınlanacak yazılım güncellemesinin asıl yetenekleri gelecek ay lanse edilecek olan yeni nesil Apple TV’de ortaya çıkacak ki bu iddianın sahibi Apple’a yakınlığıyla bilinen ve sektörün önde gelen isimlerinden olan MG Siegler.


    Google Ventures’ın kurucu üyelerinden de olan MG Siegler, Twitter üzerinden yayınladığı mesajında konuyla ilgili şunları söyledi:



    “Gelecek haftaki yazılım güncellemesi heyecanının, gelecek ay tanıtılacak olan yeni nesil Apple TV donanımıyla birlikte “çok” daha fazla artacağını tahmin ediyorum.”



    MG Siegler, hatırlanacağı gibi, kısa bir süre önce de katıldığı bir teknoloji programında Apple’ın TV ürünüyle ilgili şunları söylemişti:



    "Burada dedikoduları çok fazla dillendirmek istemiyorum ancak son duyduğum, bir çeşit TV ürünü, yani illa televizyon olacak değil, en erken Kasım ayında karşımıza çıkabilir. Neler yapabileceği konusunda sürprizlerin olacağını düşünüyorum. Fakat bu konuları şimdilik netleştirebilmiş değilim, kulağıma gelenler sadece fısıltıdan ibaret. Dolayısıyla bu konuyla ilgili bir yazı kaleme almayı düşünmüyorum. Ancak kulağıma gelenler (TV ürünüyle) etkileşimin ilginç olacağını gösteriyor. Şimdiye kadar genellikle sesle kontrol üzerinde duruldu, yazıldı, çizildi. Fakat ben bu konuşulanların çok doğru olmayacağını ve artık her neyse o ürün, onunla etkileşimin farklı bir yolunun olabileceğini düşünüyorum."



    MG Siegler, hala Apple TV’nin yeni hangi özelliklerle geleceği ya da potansiyeli konusunda bir bilgi vermiş değil ancak Apple’ın yol haritasındaki ürünler ve hizmetlerle ilgili birçok bilgiyi ilk defa kamuoyuna duyuran isimlerden olan Mark Gurman, kısa bir süre önce Apple’ın Xbox Kinect tarzı hareket kontrol sistemleri üzerinde çalıştığını söylemiş ancak bu teknolojinin Apple TV’ye mi yoksa Apple’ın televizyon setine mi entegre edileceği konusunun belirsiz olduğunu dile getirmişti.








  • goy goy

  • elle tutulur ise yarar hic bir bilgi yok ...

  • apple akıllı televizyona yönelse iyi olur

  • Aralik ayinda dsmart aboneliğim bitiyor apple tv alsam onun işini görürmü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek ayda adamlar cihaz tanıtmaktan bıkacak, o kadar cihazın tanıtılması bana pek mümkün görünmedi. 5. Nesil iPad,2. nesil iPad mini,Yeni Macbook Pro Retina,Yeni Mac Pro,4. nesil Apple TV. Sizcede biraz fazla değil mi bunlar? Mac Pro'nun tanıtalacağı kesin zaten. Macbook Pro Retina ise 1.5 Yıl oldu yenisinin bu dönemde yeni Mac OS ile beraber tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. iPad içinde büyük olasılıkla Ekim'de tanıtılması bekleniyor.
  • Sony Vita TV yi gördükten sonra bu bana vız gelir tırıs gider.

  • hayır, çünkü ikisi çok alakasız şeyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.İmmortal

    Aralik ayinda dsmart aboneliğim bitiyor apple tv alsam onun işini görürmü ?

    Amaciniz film izlemekse bagimlilik bile yapabilir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Apple Tv nedir açıklayacak biri var mı? Olayı nedir bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerel kanallar da olacak mı? Yayınları nasıl alacak? LigTv olacak mı?

  • apple tv nin ne gibi bi iyileştirmeye ihtiyacı varki
  • Apple Tv ile film izleyebiliyorsun 5 liraya kiralıyor 15 liraya satın alıyorsun.
    Dvd ye çıkan filmler orada da mevcut. Arşiv olarak çok geniş.
    Menüsünde Uygulamalar var. Benim kullandıklarım Youtube ve Faragmanlar oluyor genelde. Muazzam bir netlik var FullHd ama full+full gibi :))
    Gelelim Benim alma nedenime Apple çihazlarımdan (iphone ve ipad ) AirPlay vasıtasıyla kablusuz veri aktarabiliyorum. Yani açıyom filmi hooop tv de full ekran . bilgisayarımdaki itunestende müzik listemi yine kablosuz aktarıp tv de çalabliyorum ( ses sisteminide tv ye bağlayınca güzel oluyor )
    ha çok gerekli bir aletmi ? kimine göre değil ama ben kablu satın alıp tak çıkar muhabbeti yapmamak adına aldım ve memnunum arkadaşlar. Saygılar

  • Samsung merakla bekliyordur....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whiteangel206

    Apple Tv ile film izleyebiliyorsun 5 liraya kiralıyor 15 liraya satın alıyorsun.Dvd ye çıkan filmler orada da mevcut. Arşiv olarak çok geniş.Menüsünde Uygulamalar var. Benim kullandıklarım Youtube ve Faragmanlar oluyor genelde. Muazzam bir netlik var FullHd ama full+full gibi :))Gelelim Benim alma nedenime Apple çihazlarımdan (iphone ve ipad ) AirPlay vasıtasıyla kablusuz veri aktarabiliyorum. Yani açıyom filmi hooop tv de full ekran . bilgisayarımdaki itunestende müzik listemi yine kablosuz aktarıp tv de çalabliyorum ( ses sisteminide tv ye bağlayınca güzel oluyor )ha çok gerekli bir aletmi ? kimine göre değil ama ben kablu satın alıp tak çıkar muhabbeti yapmamak adına aldım ve memnunum arkadaşlar. Saygılar


    Abartma, Iron Man 3'te 1080p'yi seçiyosun 5,64 gb indiriyor. Nasıl sıkıştırma yaparsan yap 1080p film 5 gb olması için kaliteden harbi ödün vermen gerekir.
    Çözünürlük 1080p ama Blu-Ray riplerin yanından geçemiyor.





  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Apple bir medya oynatıcıdır.Ayrıca AirPlay özelliği sayesinde iOS cihazınızın ekranını TV'ye yansıtabilirsiniz.Buradan daha fazla bilgi edinebilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vipracing



    Samsung merakla bekliyordur....




    Büyüksün reizzz.

  • Teşekkürler bilgi için .)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    Bir şey değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.