Şimdi Ara

Galaxy Mini S5570I Kamera Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.3.6 sürümlü, gingerbread işletim sistemli telefonum "Galaxy Mini S5570I" de kamerayı açınca "Kamera başarısız ErrorMessageHandler.handleMessage (-1)" hatası veriyor. Telefonumun romu, Orijinal Türkiye Nisan 2012 romudur. Bugün odin ile flashladım ve güncelledim. Hiçbir uygulamada sorun yok. Fabrika ayarlarına da döndüm. TELEFONUM ŞU ANDA ROOT'SUZDUR. Lütfen çözüm için yardımcı olun. gereksiz cevap yazmazsanız sevinirim. Forumda yeniyim. Nereye konu açacağımı bilmiyordum, ben de android telefon bölümüne açtım. Yardımlarınızı bekliyorum, Çözene + rep
     Galaxy Mini S5570I Kamera Sorunu Galaxy Mini S5570I Kamera Sorunu

• Arkadaşlar lütfen konuya ilgisiz kalmayın, bilseydim yardım istemezdim. +Rep vericem, skypeden telefonla ilgili diğer konularda yardım isteyebilir sorunu çözen kişi. Birde sorunu çözen kişinin bilgisayarında herhangi bir hata olursa team viewer yardımıyla çözerim. Çekinmeden istediği an benden yardım isteyebilir.
  • Konuya bakmakla çözüm bulunmaz arkadaşlar, ilgisiz bi forummuş burası hala cevap yok!!!
  • stock rom kurarsan o hata gidebilir
  • Bendede bu sorun vardı camera 360 gibi kamera uyugulamalarını kullanıyorum gayet sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihanbozdag

2.3.6 sürümlü, gingerbread işletim sistemli telefonum "Galaxy Mini S5570I" de kamerayı açınca "Kamera başarısız ErrorMessageHandler.handleMessage (-1)" hatası veriyor. Telefonumun romu, Orijinal Türkiye Nisan 2012 romudur. Bugün odin ile flashladım ve güncelledim. Hiçbir uygulamada sorun yok. Fabrika ayarlarına da döndüm. TELEFONUM ŞU ANDA ROOT'SUZDUR. Lütfen çözüm için yardımcı olun. gereksiz cevap yazmazsanız sevinirim. Forumda yeniyim. Nereye konu açacağımı bilmiyordum, ben de android telefon bölümüne açtım. Yardımlarınızı bekliyorum, Çözene + rep
     Galaxy Mini S5570I Kamera Sorunu Galaxy Mini S5570I Kamera Sorunu

http://www.androkolik.com/forum/forumdisplay.php?fid=186

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    S3 mini şarj sorunu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.