Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER ENGELLİ İNDİRİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN TTNET 8 MB LİMİTSİZ ENGELLİ İNDİRİMDEN İNTERNET KULLANIYORUM ( AYLIK 45 TL ) ÇOK YAVAŞ KALIYOR

SÜPER ONLİNE FİBER İNTERNET 20 MB HIZINA GEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ( AYLIK 39 TL ) HIZLARI FARK EDERMİ
    HIZDA NASIL SÜPERONLİNE YARDIMCI OLURMUSUNUZ
    BENDE 8 MB KADAR HIZ VAR AMA 5 MB ZOR ÇIKIYOR O CİVARLARDA APT DA FİBER İNTERNETİ VAR SÜPERONLİNE NİN ONDA 20 MB KAÇA KADAR HIZI ÇIKAR KULLANANLAR YARDIMCI OLABİLİRLERMİ TEŞEKKÜRLER

GÖZTEPE , ALTAY ALTINORDU , KARŞIYAKA

İZMİRLİYİM.
  • Adsl hizmetinde 8 mbps'e kadar bir hız alıyordunuz ve 5 mbps'yi görmüşsünüz. Superonline Fiber internetinde 20 mbps net hız alacaksınız. Kablosuz bağlantıda doğal olarak değerler dalgalı olacaktır 15 civarında görebilirsiniz.

süper online engelli indirimdinden başvuru yapmıştım taahhütsüz 20 mbps hızda / 25 GB AKK İLE / limitsiz aylık 39 tl üzerinden

bugün sabah süper online mesaj geldi müşteri numaram ve şifrem geldi ama eve intermetim bugün saat 3 de bağlanacak BENDE girdim süperonline online işlemlerden BAKTIM

25 mbps hızında 10 gb kotalı olarak görünüyor aradım sordum ilk ay böyle olacak dediler acaba 10 gb geçersem fazladanmı fatura ödeyeceğim yoksa 1 ayolduğu içinmidir birde süper online faturaları ne zaman kesiliyor son ödeme ne zaman

1 AY SONRA TAAHHÜTSÜZ LİMİTSİZ 39 DEN ÜCRETLENDİRİLECEKSİNİZ DEDİLER

İZMİRLİYİM.
  • Hocam bu kadar merak ettiyseniz tekrar arayıp sorsaydınız. Müşteri hizmetleriyle mi görüştünüz yoksa bayiden biriyle mi? Öncelikle kotalı veya sınırsız bir internetten başlangıç sağlanıyor daha sonra belgenizi verdiyseniz aynı ay içerisinde engelli indiriminden faydalanıyorsunuz.

25GB hız alanı geçildiğinde, 3 mbps’ye düşürülecektir diyor. Download yapmıyorsanız size yarayabilir.

Bunun dışında hiçte cazip kampanya gibi görünmüyor. 59 verip 100gb kotalı kullanan vardır yani..

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Hocam bu kadar merak ettiyseniz tekrar arayıp sorsaydınız. Müşteri hizmetleriyle mi görüştünüz yoksa bayiden biriyle mi? Öncelikle kotalı veya sınırsız bir internetten başlangıç sağlanıyor daha sonra belgenizi verdiyseniz aynı ay içerisinde engelli indiriminden faydalanıyorsunuz.

bayii ile görüştüm bana ilk böyle bişey demediler sonradan öğrendim bunu

belgelerimi faxla dedi mh leri daha çabuk olur dedi

İZMİRLİYİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

20 Mbps Limitsiz 25 GB 55 TL 39 TL

25GB hız alanı geçildiğinde, 3 mbps’ye düşürülecektir diyor. Download yapmıyorsanız size yarayabilir.

Bunun dışında hiçte cazip kampanya gibi görünmüyor. 59 verip 100gb kotalı kullanan vardır yani..

ttnet engelli indirimden 8 mbps limtisz 45 tl ödüyordum onda bile 25 gb aylık hiç üzerine çıkmıyordu 3 yıldır ttnetteyim en çok 31 gb kullandım 23 yılda aylık bazda ondan hızlı diye aldım ilk ay 10 gb kotalı başlattılar böyle bi mantık olurmu fax çekin yada meil atın dedi mh leri daha çabuk olur engelli indirimi diyerekten hızı süper 24 mb hzı var 6 mb zor buluyordun ttnet adsl de süper hızı

İZMİRLİYİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline fiber modem şartı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.