Şimdi Ara

Lightning Returns Ortalama 20-30 Saat Sürecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Famitsu dergisinde yer alan bilgilere göre Lightning Returns: Final Fantasy 13 ortalama 20-30 saat sürecek bir oyun olacak. Eğer herhangi bir görevi atlamazsanız oyunu bitirmek yaklaşık 50 saatinizi alabilirmiş.

Geliştiriciler oyunu bitirdikten sonra bile göreceğiniz şeyler olduğunu söylüyorlar. Örneğin zorluk derecesini değiştirebilir, yeni yetenekler ve hünerler elde edebilirsiniz. Ayrıca level atlama sistemini devam ettirme şansınız olacakmış.

Lightning Returns: Final Fantasy 13'ün 14 Şubat 2014'te PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacağını da hatırlatalım.

• Square Enix, Capcom ile birleşse de batsa. Biz de kurtulsak artık olma mı?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım gereksiz yorum yapma senin sevmediğin oyunların seven bir çok insan var. Sevmiyorsan oynamazsın olur biter seni zorlayan birimi var

• En fazla 4 günde gömerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seifer

Arkadaşım gereksiz yorum yapma senin sevmediğin oyunların seven bir çok insan var. Sevmiyorsan oynamazsın olur biter seni zorlayan birimi var

Bilip bilmeden sen de yorum atma. Ben Final Fantasy'nin bütün oyunlarını oynadım ki buna binaen kendimde son çıkan oyunlarına eleştiri yapma hakkı buluyorum. Kalkıp da burada polyannacılık oynayacak halimiz yok, buraya olumsuz yorum da gelir olumlu da. Sen karar veremezsin kimin ne yazacağına.

• Oyun hakkında bir eleştiri yazdın da ben mi göremedim. Eleştiri yapma diyen yok zaten eleştiri olsun ki farklı gorusleri de bilelim ama senin yaptığın eleştiri değil direk bu oyunu seven kişileri görmezden gelip yok saymaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: seifer

Oyun hakkında bir eleştiri yazdın da ben mi göremedim. Eleştiri yapma diyen yok zaten eleştiri olsun ki farklı gorusleri de bilelim ama senin yaptığın eleştiri değil direk bu oyunu seven kişileri görmezden gelip yok saymaktir.

Kendi kendini çürütmüşsün. Haklısın ben oyuna değil, firmaya sallamışım. Sen bunu göre göre, oyunun seveni var sevmeyeni var diye bana atar yapmışsın. Bak yazık oldu şimdi sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.