Şimdi Ara

30 dakika önce sevgilim şu mesajı göndermiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
183
Cevap
4
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkımı helal etmiyem diye bağırhttp://****.com/3558incig5834041.swf aynı bu şekil
  • yukarıda ki arkadaşlar doğru en kötü ihtimal ile onlar erkeklik gururun yokmu açısından genel bakıyorlar fakat sen buraya konu açarak duygusal bir yaklaşımda bulunuyorsun... Burada kimse kusura bakmada sana işte git geri dön savaş demez bu gerçek bir kere... Sende kendi bilinç altında savaşmakta istemiyorsun bu olanları kabul edemiyorsundur... Hadi bunları geçtik çok sevdiğini düşünürsek kız sana geri dönerse ne yapacaksın mutlu olabilir misin sana böyle bir şey yazmış biri ile? Sana zaman ayıramıyor ve seni terk edip eski sevgilisine gidiyor... Sessizlik bazen çok büyük erdemdir bırak sessiz kal... Reşat bir daha aldatır falan sana döner rahat ol belki bu gibi bir durum olursa o zaman konuşursun... bu olmasada önemli de değil bence kız koca bir boşluk zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontspeak00 -- 11 Eylül 2013; 11:44:03 >
  • Kendisini aldatan çocuğu inatla sevdiğini söyleyen bir kızla birlikte olmaman en iyisi. Köylü davranışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footbrazil

27 günlük bi beraberliğimiz vardı.15 dk önce face de şu mesajı atmış. kopyalaıp yapıştırıyorum

'' iyi geceler... sana bu yazacaklarımı yüz yüze söylemeyi çok isterdim ama buna vaktim yok. biraz önce eski sevgilim reşat aradı. telefonu açmayacaktım ama ısrar edince açmak durumunda kaldım. onun sesini duyunca onu unutamadığımı farkettim. zamanında beni aldatmış da olsa onu hala seviyorum bunu anladım lütfen sende beni anla. seninle onu unutmak için çıkmamıştım gerçekten senden hoşlanıyordum veya öyle zannediyordum ama bu gece farkettim ki ben hala reşata aşığım.sen çok masum bi insansın seni kandırmak duygularınla oynamak istemiyorum. bundan sonra beni arama hatta bu mesaja bile cevap verme böylesi ikimiz içinde daha iyi olacak. reşatla bi ilişkiye başlamak üzereyim ve bu ilişkiye zarar vermeni istemiyorum. hoşçakal... ''

10 dakkadır ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum panpalar.tek bildiğim onu deliler gibi sevdiğim. arayıp geri dönmesi için yalvarayım mı yoksa sineye çekip unutmaya mı çalışayım?

inci sozlukten calinti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ergen mesajı, olgun bir insan bu kadar densiz davranamaz. max 20 yaş.
  • Gardaşım sevmiş belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Footbrazil

27 günlük bi beraberliğimiz vardı.15 dk önce face de şu mesajı atmış. kopyalaıp yapıştırıyorum

'' iyi geceler... sana bu yazacaklarımı yüz yüze söylemeyi çok isterdim ama buna vaktim yok. biraz önce eski sevgilim reşat aradı. telefonu açmayacaktım ama ısrar edince açmak durumunda kaldım. onun sesini duyunca onu unutamadığımı farkettim. zamanında beni aldatmış da olsa onu hala seviyorum bunu anladım lütfen sende beni anla. seninle onu unutmak için çıkmamıştım gerçekten senden hoşlanıyordum veya öyle zannediyordum ama bu gece farkettim ki ben hala reşata aşığım.sen çok masum bi insansın seni kandırmak duygularınla oynamak istemiyorum. bundan sonra beni arama hatta bu mesaja bile cevap verme böylesi ikimiz içinde daha iyi olacak. reşatla bi ilişkiye başlamak üzereyim ve bu ilişkiye zarar vermeni istemiyorum. hoşçakal... ''

10 dakkadır ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum panpalar.tek bildiğim onu deliler gibi sevdiğim. arayıp geri dönmesi için yalvarayım mı yoksa sineye çekip unutmaya mı çalışayım?

Boşver PANPA dememizi mi bekliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Aldatmış birinin yüzüne tükürüp sonra tükürdüğünü yalayan bir kızdan kurtulduğun için sevinçten ağladın sanırım ?

Ooo manyak laf

• Böyle şeylerde konuşmak kolaydır da yapmak zordur.
    Ama sana ne yapman gerektiğini direk söylüyorum; Ağzını dahi açma! Bırak, sanki o olmamış gibi tkaılmaya devam et.
    Hep aynı amvra birader, hepimiz yaşadık, önce üzülüyorsun, 2 ay sonra bakıyorsun, mal mıyım lan ben? diyorsun.

Bu süre zarfı içinde kendini rezil edersen sen kaybedersin, yok cool olup laf dahi etmezsen doğru yaptığını göreceksin.
  • "seni tekrar aldatınca, döndüğünde benim gibi masum birini bulamayacaksın"

yaz gönder
  • Resat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tencere kapat birbirinizi bulmuşsunuz de yol ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

Kız sana yolu vermiş

• bi an 7 yıldır hoşlanıp acılamadıgım kızı düşündüm sonra onla sevgili oldugumuzu düşündüm sonra bana böyle bi mesaj attıgını düşündüm
  • Bugün; 10:40:45 15 dk önce olsa 10:25:45 yapar

saat 10 da sana iyi geceler diyen kızdan ne bekliyorsun zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Ben seni 2 kizla aldattim reşati geçtim bana dön de

Gulmekten geberdim

• sana abı veya kardes gozumde bakmadım dememıs ıyıkı :D

• Cool Story Bro
  • "İyi ben de Gizem'e geri dönüyorum o zaman" de
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.