Şimdi Ara

Far Cry 3 Yönetmeni, Yeni Oyununu Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Bundan daha öncesinde bir panelde adı geçen ve ufak bilgilerini aldığımız Child of Light, bugün itibariyle resmiyet kazandı. Far Cry 3'ün yönetmeni Patrick Plourde'un yeni oyunu Child of Light duyuruldu.

Oyundan yayınlanan ilk video ve görüntülere baktığımızda, oldukça sanatsal bir yapıyla karşılaşıyoruz. Normal oynanışta Limbo tarzı side-scrolling bir yapıyı gördüğümüz Child of Light'ın savaşma sahnelerinde JRPG türünün örneklerini görüyoruz. İndirilebilir olarak sunulacak olan oyun, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U için çıkacak. Child of Light'ta iki kişilik co-op desteği de sunulacak.

• berbat

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel.

• Ubisoft coştu aynı günde 3 oyun duyurdu!!!
  • nefret ediyorum flash oyunlardan mobil ve tabletide bu yüzden sevmiyorum malesef konsol ve pc yede artık bunları görüyoruz gerçek oyunculuk çokdan ölmüş.

• qrafikler harika.
  • 0:50'de çakmışlar yine piramit ve gözü. Ne anlıyorlar arkadaş şu simgeleri olur-olmadık her yerde kullanmaktan yaw?
  • Çaktırmadan firmalar bu türünde suyunu çıkartmaya başladı. Umarım diğerlerinden farklı yenilikçi tarafları olan bir oyun olur.
  • Bu ne arkadaş çocuk oyunu bizde büyük merakla girdik bakıyoruz pöfff

• quote:

Orijinalden alıntı: sevgiylekal

Bu ne arkadaş çocuk oyunu bizde büyük merakla girdik bakıyoruz pöfff

Aynen öyle. Adam gibi bişey çıkacak diye seyredeyim dedim. 0:50'deki piramit ve göz dışında kayda değer bişey göremeyip dumura uğradım.
  • Ubisoft kaptırdı gidiyor.
  • Artik yerli sitelerde yorumlara bakinca cok uzuluyorum. Piyasa tamamen cod, bf, pes, gta oynayıp kendine oyuncu diyenlerle dolmus. Yazik, cok yazik

Rayman'den sonra ubisoft side scroller tarzini benimsedi sanirim. Oyun harika gorunuyor

• yorumlara bak ya, yazık harbi yazık. nasıl bir kafa yapıları var insanların anlayamıyorum. ağır konuşasım var bu oyundan anlamayan insanlara ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

yorumlara bak ya, yazık harbi yazık. nasıl bir kafa yapıları var insanların anlayamıyorum. ağır konuşasım var bu oyundan anlamayan insanlara ama neyse.

Sen kimsin ki be adam ağır konuşacaksın. hem tavuğunumu kışkıladılarda bu kadar zoruna gitti . Bildiğin çocuk oyunu bi yetişkin bunlamı zaman kaybedicek. he dersen bedenim gelişti aklım çocuklukta kaldı ozaman al ve oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_CeNGaVeR_TR -- 10 Eylül 2013; 20:40:24 >
  • quote:

quote:

yorumlara bak ya, yazık harbi yazık. nasıl bir kafa yapıları var insanların anlayamıyorum. ağır konuşasım var bu oyundan anlamayan insanlara ama neyse.

Sen kimsin ki be adam ağır konuşacaksın. hem tavuğunumu kışkıladılarda bu kadar zoruna gitti . Bildiğin çocuk oyunu bi yetişkin bunlamı zaman kaybedicek. he dersen bedenim gelişti aklım çocuklukta kaldı ozaman al ve oyna

ağır konuşurum kısmını, bildiğin en ağır sözlerle doldurup aynada kendine bakarak söyle ne demek istediğimi anlayacaksın.

• arkadaşlara saygıda kusur etmemek için yazmıyorum. sen gelsene bi özele klavye dayılığını gösterim ben sana
  • siteyi codcular pesciler basmış. ne kadar da üzücü

• platform varsa bende varım aga.

• degısık olmus
  • quote:

quote:

Meraktan soruyorum bir yetişkin oyunu nasıl olmalı? Kanlı silahlı falan mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.