Şimdi Ara

.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
0
Favori
71.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaangorkem

quote:

Orjinalden alıntı: CHARISMA

@Crime

ses ayarıyla oynamadan şu kadar gitti pili laflarını geç saat olarak bilgi ver bize ben creative c100 kullandım ses ayarıyla her heriyle oynardım dinlerken alkalin pil ile dediği gibi 18 saat gidiyor.

Minton sitesinde mp3 çalarların pil ömrünü yazmıyor çünki başına bela almak istemiyor. madem o kadar duyarlısınız siteye bir mail atında düzgünce yazsınlar kaç saat gidiyor pil

Ayrıca fiyat konusuna gelirsek orta kullanıcılarında bilinçlidir gidip minton a 150-200 ytl verene kadar o paralara kalitesini kanıtlamış ürünlar alınabileceğini bilirler elbet.

ayrıca benim arkadaşımda vardı 3006 evet az gidiyordu pili tam olarak kaç saat olduğunu bilmiyorum ama

tabiki cihazı kullanıp memnun olmayanlarda buraya yazacak.

sürekli minton övülecek değil burda

Öncelikle şunu belirteyim ki bi çok pille çalışan ürünlerin minton olsun olmasın pil ömrü yazmaz çünkü pilden pile fark vardır. Sokaktan alınan piller ile duracell ya da şarjlı pillerde mAH farkı bu yüsden yazmadılardı saklıyorlardı deme dikkat edersen entegre pilli minton aletlerinin pil ömrü yazıyor. Ayrıca bende 3006 vardı 1600 mAH bi pille yaklasık 10-11 saat sürüyordu tamamen açık olduu zaman. şimdi ise 3059 aldım ve ondan özellikle çok memnunum çünkü şarjı adeta bitmiyor zaten sürekli dosya aktardıım için USB den kendiliinden şarj oluyor. Hiç yolda bırakmadı beni.
    Dikkat et... entegre pillilerde pil ömrü yazar ama bunu pilli cihazlarda yazmasını bekleme..

3006'yı bilemiycem fakat 3002 900 mAH ile 9-10 saat civarında çok rahat gidiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ronin76

quote:

Orjinalden alıntı: CHARISMA

Sen baya bilgilisin bu konularda anlaşılam mesaj sayın 1 ama

şimdi google dan arattır bakalım creative muvo sport c100 de pil ömrü yazıyormu yazmıyormu?

birşeyler yazmak için yazmayalım iddaa ediyorum minton 3006 ya duracell pil bile taksan gideceği en fazla 4-5 saattir.

Arkadaşlar kusura bakmayın. Konunun dışında bir sorum olacak. Bilgiyi mesaj sayısı ilemi değerlendiriyorsun? CHARISMA
    senin değerlendirme ölçütün bumu. Örneğin bu forumda 1000 mesaj yazan birinin yanında 115 mesaj yazan biri cahilmi oluyor.
    lütfen mantıklı birşeyler yazın. Bilgiyi paylaşmak adına hepimiz bu forumdayız.

Evet bu olay çok komik olmuş.

• tamamını okumadım ama bir minton satıcıs olarak yazabilirm galiba 8 aydrı mintonun başta mp3 çalarları olmak üzere modem ses sistemi klavye bir çok ürününü satıyoruz.

eski mp3 leri 3002 3002 vs biraz sorunlu idi özellikler kulaklıkları boyun askılı kulaklıkları hala isteniyor ama sorunlu olduğu için satmıyoruz..

ama son çıkardığı ürün 3059 gayet güzel küçük özellikleri çok fazal 2 gb kart desteği var dışarı ses veriyor
    radyo ses kayıt mpeg4 oynatma vs vs..

son 3-4 ayda 70-800adet satılmılştır sadece 1 tane direkt sorun çıktı onuda firmaya gönderdik yenisi ile değiştirdiler bu ürün zaten çin üretimi değil prc yazıyor galiba güney core falan..

1 de minton lar sadece tayvan üretimi sd yada mmc kart kabul ediyor japon ya da çin üretimi kart kabul etmiyor .. şimdilik bu kadar

seviyORDUm

• quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

son 3-4 ayda 70-800adet satılmılştır sadece 1 tane direkt sorun çıktı onuda firmaya gönderdik yenisi ile değiştirdiler bu ürün zaten çin üretimi değil prc yazıyor galiba güney core falan..

MADE IN PRC YANI = PEOPLES REPUBLIC OF CHINA = MADE IN CHINA

Minton MMP3006 kullanıcısıyım. Cihazı alalı beri philips'in bir kulaklığı ile kullanıyorum. Ses kalitesi ortalamanın üzerinde kesinlikle. Arkadaşların dediği gibi kulaklık ile doğrudan alakası var. Sahip olduğu ses çıkışı, 8 ve 16 ohm kulaklıklar için yeterli geliyor. 32ohm bir kulaklık taktığınız anda ses kısılıyor. Tek eksiği playlist desteği olmamasıdır diyebilirim. Yazılımsal bir sorunu daha var, karışık bir klasör hiyerarşisi içinde shuffle olarak kullanırsanız cihaz çalacağı şarkıları sapıtabiliyor. Kart takılınca açılması uzun sürüyor. Başka bir eksiği de yok. Firmware olayına gelirsek, cihazın (3006) 2 sürümü mevcut. Bu iki sürüm içerisindeki chipler, ve dolayısı ile firmwarelar birbirinden farklıdır. Birine ötekisinin FW'sini kurarsanız alet açılmıyor (çözümünü devamında anlatacağım). Minton web sitesinde cihazları ayırt etmek için gerekli bilgi mevcut (pil kapağındaki seri no'suna bakıyorsunuz) ama farzedin ki unuttunuz, update yazılımında güncellemeye bastığınız an ingilizce olarak "işlemin gerçekleşebilmesi için data bölümünün de formatlanması gerekmektedir" diyorsa bilin ki yanlış firmware yüklemeye çalışıyorsunuz. Bilindiği üzere cihazın firmwaresi, dahili Flash belleğin 2 partitiona bölünmesi sonucu ilk partitiona yüklenir. BU partitiona Windows üzerinden erişilmez, hidden bir sürücüdür. Erişmenin yolu var, bazı programlar kullanabilirsiniz. Ancak deneyimli değilseniz kurcalamayın derim ben..

Gelelim FW Update esnasında bir sorun oldu ve cihaz açılmıyorsa ne yapmak gerekir 'e..
    Minton, Creative ve (özellikle büyük yazıyorum) APPLE iPOD SHUFFLE, Sigmatel'in STMP3500(3600) chip'ini kullanmaktadır. Bu chip SoC(System On Chip) olmakta, yani tek chip ile başlı başına bir mp3 player yapma şansınız var, minimum bileşen ile. Bu yüzden çoğu üretici tarafından kullanılmakta. Sigmatel'in bu chip'inin bir "Recovery Mode"u bulunmaktadır. Bu şekilde açılmayan cihazlara FW update yapılarak hayata döndürme mümkündür. Denenmiştir, çalışmaktadır.
    Öncelikle cihazdan pili söküyorsunuz. Sonra FW update yazılımını açın, Searching yazacaktır.. Bu esnada Play/Pause tuşuna basıp 3 saniye bekleyin, TUŞU BIRAKMADAN USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ve hala TUŞU BIRAKMAYIN. 5 saniye sonra Windows bir aygıt bulacaktır, STMP Recovery Class adı altında. Tuşu bırakabilirsiniz. Bundan sonra FW upgrade yazılımı kendi kendine yeni FW'yi atacak,(bu esnada USB bağlantıda çıkan READY resmi gözükmeye başlar). Sonrasında cihaz kullanıma hazırdır. İşlem esnasında Flash bellekte bulunan dosyalar etkilenmez. (Format Date Area demezseniz)

Ben cihazımın kulaklık girişine dikkatsizlik sonucu +12V verdim ve bozdum. Serviste şu an, bakalım ne olacak...

edit: Bendeki cihaz USB üzerinden şarj olmuyor. İçinde pil varken USB'de uzun süre durursa ısınıyor, demek ki alet şarj etmeye çalışıyor. Ama bir şarj işlemi görmedim ben. Zaten şarj aleti ile yaparsanız daha iyi olur
    edit2: 850mA GP marka AAA pil ile 9 saat kesintisiz MP3 dinlenebiliyor. Creative daha az harcayabilir, normaldir. Ekranı LCD çünkü. OLED ekran daha fazla güç tüketiyor malumunuz. Bu arada akla mantığa aykırı, ama radyo daha çok pil gücü tüketiyor. Philips'in entegresinin güç tüketimi biraz yüksek demek ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 6 Eylül 2006; 17:21:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Güzel başlık olmuş, sabote edenler haricinde..

Minton MMP3006 kullanıcısıyım. Cihazı alalı beri philips'in bir kulaklığı ile kullanıyorum. Ses kalitesi ortalamanın üzerinde kesinlikle. Arkadaşların dediği gibi kulaklık ile doğrudan alakası var. Sahip olduğu ses çıkışı, 8 ve 16 ohm kulaklıklar için yeterli geliyor. 32ohm bir kulaklık taktığınız anda ses kısılıyor. Tek eksiği playlist desteği olmamasıdır diyebilirim. Yazılımsal bir sorunu daha var, karışık bir klasör hiyerarşisi içinde shuffle olarak kullanırsanız cihaz çalacağı şarkıları sapıtabiliyor. Kart takılınca açılması uzun sürüyor. Başka bir eksiği de yok. Firmware olayına gelirsek, cihazın (3006) 2 sürümü mevcut. Bu iki sürüm içerisindeki chipler, ve dolayısı ile firmwarelar birbirinden farklıdır. Birine ötekisinin FW'sini kurarsanız alet açılmıyor (çözümünü devamında anlatacağım). Minton web sitesinde cihazları ayırt etmek için gerekli bilgi mevcut (pil kapağındaki seri no'suna bakıyorsunuz) ama farzedin ki unuttunuz, update yazılımında güncellemeye bastığınız an ingilizce olarak "işlemin gerçekleşebilmesi için data bölümünün de formatlanması gerekmektedir" diyorsa bilin ki yanlış firmware yüklemeye çalışıyorsunuz. Bilindiği üzere cihazın firmwaresi, dahili Flash belleğin 2 partitiona bölünmesi sonucu ilk partitiona yüklenir. BU partitiona Windows üzerinden erişilmez, hidden bir sürücüdür. Erişmenin yolu var, bazı programlar kullanabilirsiniz. Ancak deneyimli değilseniz kurcalamayın derim ben..

Gelelim FW Update esnasında bir sorun oldu ve cihaz açılmıyorsa ne yapmak gerekir 'e..
    Minton, Creative ve (özellikle büyük yazıyorum) APPLE iPOD SHUFFLE, Sigmatel'in STMP3500(3600) chip'ini kullanmaktadır. Bu chip SoC(System On Chip) olmakta, yani tek chip ile başlı başına bir mp3 player yapma şansınız var, minimum bileşen ile. Bu yüzden çoğu üretici tarafından kullanılmakta. Sigmatel'in bu chip'inin bir "Recovery Mode"u bulunmaktadır. Bu şekilde açılmayan cihazlara FW update yapılarak hayata döndürme mümkündür. Denenmiştir, çalışmaktadır.
    Öncelikle cihazdan pili söküyorsunuz. Sonra FW update yazılımını açın, Searching yazacaktır.. Bu esnada Play/Pause tuşuna basıp 3 saniye bekleyin, TUŞU BIRAKMADAN USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ve hala TUŞU BIRAKMAYIN. 5 saniye sonra Windows bir aygıt bulacaktır, STMP Recovery Class adı altında. Tuşu bırakabilirsiniz. Bundan sonra FW upgrade yazılımı kendi kendine yeni FW'yi atacak,(bu esnada USB bağlantıda çıkan READY resmi gözükmeye başlar). Sonrasında cihaz kullanıma hazırdır. İşlem esnasında Flash bellekte bulunan dosyalar etkilenmez. (Format Date Area demezseniz)

Ben cihazımın kulaklık girişine dikkatsizlik sonucu +12V verdim ve bozdum. Serviste şu an, bakalım ne olacak...

edit: Bendeki cihaz USB üzerinden şarj olmuyor. İçinde pil varken USB'de uzun süre durursa ısınıyor, demek ki alet şarj etmeye çalışıyor. Ama bir şarj işlemi görmedim ben. Zaten şarj aleti ile yaparsanız daha iyi olur
    edit2: 850mA GP marka AAA pil ile 9 saat kesintisiz MP3 dinlenebiliyor. Creative daha az harcayabilir, normaldir. Ekranı LCD çünkü. OLED ekran daha fazla güç tüketiyor malumunuz. Bu arada akla mantığa aykırı, ama radyo daha çok pil gücü tüketiyor. Philips'in entegresinin güç tüketimi biraz yüksek demek ki :)

3006 cihazın 2 versiyonunu her iki cihaz türünde kullanılabilir.
    3006 cihazınıza farklı versiyonu yüklerseniz cihazı ayırdığında açılmaz. yukarıda anlatılan işlemi uygulayıp cihazı yazılım atılabilir hale getirdiğinizde aynı yazılımı tekrar yükleyip ayrdığınızda cihaz açılacaktır. 3006 sı olan ilgili arkadaşlara duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin76 -- 19 Eylül 2006; 0:36:33 >

• arkadaşlar boşuna tartışmayın minton kalitesiz zaten bunu herkes bilir. ama konu fiyat olunca doğru herkes ipodlar creativeler alamıyabilir.ben ilk çıktığından beri 3002 kullanıyorum ama memnun değilim ses kalitesi iyi değil ve pil az gidiyo(piller gp850 ma 5-6 saat kadar)biz zaten minton cowondan iyi demiyoruzki.bu iş basit ne kadar ekmek o kadar köfte .parayı verdikten sonra iyi olur tabi.
    neyse ben bu 3002 ye yeni versiynu yükleyemiyorum.önceden yapmıştım ama alet bozulup servisten gelince eski versiyon oldu.usb driverinin içinden bulamadım ayrıntılı olarak anlatacak varsa sevinirim

Orjinalden alıntı: Hazar

Güzel başlık olmuş, sabote edenler haricinde..

oled değil, lcd daha çok tüketir.. yanlış bilgilendirme olmasın..

• MMP-3002 (1,5 V ve 1,2 V pil ile) ve MMP-3006(1,2 V pil ile) modellerinde cihaz kapalı iken Kingston marka 128 MB SD kart takıldığında cihaz açılmayabiliyor.Cihaz açıkken SD kart takıldığında ise bir sıkıntı çıkarmıyor.

ne zamandır girmiyordum bu foruma, şimdi bi bakim dedim. Bu başlığı ilk açtığın zamanı hatırlıyorum da, nasıl bi hevesle "minton kullananlara yol gösterecek bi yer olsun" demiştin. Yürekten tebrik ederim bunca zamandır halaa zirvede. Dileğini gerçekleştirmişş olmana çok sevindim inan. Devamının da gelmesii dileğimlee,, kolayy gelsinn...

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
    2008 HYUNDAI ERA 1.4 SELECT KUM BEJİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiesta1903

mintonlar piyasada çok tutuldu fiyatının uygunluğundan ötürüde çok tercih ediliyor parasının hakkını veriyor ayrıca güzel bi kulaklıkla iş görür seviyede ses verebiliyo ben değeniyorum mintonları

böyle bir makineye böyle bir adi kulaklık takılamaz galiba 1 ay geçmeden kulaklığı bozuluyor..en iyisi ii bir kulaklık alıp zevkini çıkarmak..

seviyORDUm
  • mp3 player alacaktım teknosada gecen su ürünü gördüm.ekstra video oynatıcısı da varmıs.çözünürlüğü hakkında bilgisi olan var mı.almaya değer mi.yoksa telefonu değiştirip 6230i mi alsam.MINTON MMP3059 MP3 ÇALAR

Orjinalden alıntı: yturan17

mp3 player alacaktım teknosada gecen su ürünü gördüm.ekstra video oynatıcısı da varmıs.çözünürlüğü hakkında bilgisi olan var mı.almaya değer mi.yoksa telefonu değiştirip 6230i mi alsam.MINTON MMP3059 MP3 ÇALAR

çözünürlüğünü detaylı olarak bilmiyorum. 1.5" CSTN true color renkli ekranı var üzerinde kendim kullandığım için çözünürlüğünün iyi olduğunu söyliyebilirim. Ürün cd sinde .smw formatına dönüştürücü programıda var.

ses kalitesi çok çok aham şaham değil.
    yanlız orjinal kulaklığını kullanırken rahatsız oluyordum.ben daima müziği yüksek sesle ve uzun süre dinlediğim için kulağımla beynim arasında bir yerler sızlıyordu:)

bu sorunu çözmek için gittim gold'a philisp orj.kulaklık aldım 15 ytl'ye.ama buda ne mintonun orj. kulaklığını arar oldum.berbat ötesi rahatsız ediyordu bu philips.neyse

radyo konusuna gelince.hayret ettim yazılanları görünce ben radyoyu nerdeyse hiç kullanmıyorum.sebeb-i hiç çekmediği yada çok bozuk çektiği için.bir iki kez otobüste maçları dinlemiştim o kadar.cızırtılıydı oda.ekstradan bir anten felan mı yüklüyorsunuz anlamadım.

bide verilen cd'nin ne gibi özelliği var.merak ediyorum.pc ye yükledim ama hiç bişeye yaramıyor.bide mp3 player kullananların bazıların bilmeyeceği şeyi söylemek istiyorum.atıyorum arabada yada evde yanlızca kaset çalarınız var.bilgisayarcı,teknoloji market yada büyük kırtasiyelerde kaset üzerinden mp3 dinleme olanağı sağlayan edavatlar var.bide pil konusuna gelince philips kullanıyorum.2/3 saat gidiyor.duracell kullanıyorum 5/6 saate çıkıyor bu süre.duracell'in kalitesi belli ama bu kadar süre genede az.

• quote:

Orjinalden alıntı: Crime

keltikfrost;
    cd konusunda şunu söylim... o cd sadece driver için ve de fw için...başka bişi için değil...yani extra bir yazılım falan çıkıcak diye bekleyen varsa sölim sşimdiden öle bişi yok...

pil konusuna gelince ben daha önce yazöıştım yukarılarda yada önceki sayfaları bi araştır orda gerekn cvbı bulacaksın...OK???

Ne yazıkki var. öncelikle MMP 3059 kullandığım için söylim. firmware problemlerini giderilmesi için kullanım kılavuzunun 13 cü sayfasında işlem anlatılmış. Birde cd içerisinde smw formatındaki (sigmatel motion video) görüntü dosyalarını oynatabilmesi için convertör programı mevcut. aşağıdaki formatları destekliyor.
    1¡¢RAW
    2¡¢AVI
    3¡¢DIVX
    4¡¢MICROSOFT
    5¡¢INTEL INDEO
    6¡¢WMV
    7¡¢MPG

ilgilenen arkadaşlara ayrıca dönüştürme işleminin nasıl yapıldığını anlatabilirim

• merhaba arkadaşlar;
    Bende 1 senedir mmp 3006 modeli var çokta memnunum. Fiyat performans oranını göz önüne aldığımda bir çok pahalı markaya kafa tutuyor bence pil tüketimi olarakta duracell ultra pille 7-8 saat kullanabiliyorum. fakat geçenlerde bir sorun yaşadım ve maalesef çözümünü bulamadım. sizlerinde fikirlerini almak isterim. geçen hafta 1gb twinmos ultra-x (133x) marka sd kart aldım. mp3 playermın desteklemesi umudu ile. taktıktan sonra tanıdığını gördüdüğümde gerçekten çok sevinmiştim. okumada hiçbir sorun yok fakat iş bilgisayardan yazmaya gelince sapıtmaya başladı. yazma hataları,sürücü hazır değil, dosya yolu bulunamadı vs.hatalar vermeye başlayıp mavi ekran çıkıp "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı" mesajının çıkmasına kadar gitti olay (tabi sonrası reset ,mp3 leri harici card writer ile yazıyorum şuan) 512mb kingston marka sd de bu sorunların hiçbirini yaşamıyorum. bende acaba firmware güncellemesi varmı diye sitesine baktım ama okadar ayrıntısız hazırlanmışki yüklenen dosyanın hangi firmware versiyonu olduğu belli değil - en son hangi tarihte hazırlandığı belli değil - mevcut versiyonun ve önceki updatelerin neleri düzeltiğinin ayrıntısı yok. bende mecburen mevcut dosyayı indirdim (benimki v1) ve kurdum. ayrıntılara baktığımda mp3 player ımın versiyonunun sitedekinden daha güncel olduğunu gördüm (255.065.616). update dosyasının versiyonu ise (255.065.212) ve açıkçası üzüldüm. müşteri hizmetlerine bir mail attım durum ile ilgili hanüz cevap gelmedi. sorunumun firmware updatei ile çözülebileceğini düşünüyorum Müşteri memnuniyeti için ve daha kaliteli hizmet verilebilip büyük markalara kafa tutulabilmesi için bu tarz konularda daha özenli olunması gerekiyor. yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa çok sevinirim...

• Ya benim bi sorunum var... geçen çarşamba akşamı yatmadan önce kullandığım 3023 model mp3 player sabah baktığımda çalışmıyordu...
    Pil mi bitti acaba dedim 4 tane pil denedim (hepsi dolu) olmadı... USB de görür mü acaba dedim orada da görmedi... Daha önceki akşam kullandığım player çalışmıyor...

Var mı böyle bir sorunu olan ? Çözen ? Bilen biri ?
    ben de yazılım sorunu olduğunu düşünüyorum ve teknik servise vermeyi düşünüyorum çünkü pc görmeden içine yazılım atabileceğimi pek zannetmiyorum varsa öyle bir yol paylaşın... satın aldığım yer bir hipermarket gittiğimde değiştirirler mi bilmiyorum çünkü bayaa oluyor alalı 1 yıl olmak üzere Ocak 2006 gibi almıştım... faturasını slipini fln gösterince değiştirirler mi bilemem... Valla ne yapacağımı bilmiyorum... Soruyu cvplamaya değer bulduğun için teşekkürler...
    fikirlerine kısmen katılmakla beraber bazılarına maalesef katılamayacam. öncelikle mmp 3006 sd card özelliği ile ön plana çıkmış bir seri ,bu yüzden sd özelliğinin daha özenli olması gerekli bence ve kullanmış olduğum card piyasada oldukça yaygın olan kaliteli bir markanın kartı yani tabiki her marka kartı desteklemeyebilir ama en azından en yaygınları ve kaliteli markaları desteklemesi gerekirdi diye düşünüyorum. hadi onu geçtim nede olsa aldığım sd yeni çıkmış bir ürün (133x) belki güncelleme arkadan gelir ama web sitesinin güncellenmiyor olması üzüntü verici. 1 sene önce almış olduğum mp3 playerın firm ware versiyonu web sitesinden daha güncel!!! ayrıca mp3 playerların nerdeyse hepsi usb storege disk olarakta kullanılabiliyor. herkes harici card wrter almak zorunda olmamalı değilmi?... hem bu gibi ince ayrıntılar bir markayı marka yapar bence ,pazarlamanın altın kuralı "müşteri memnuniyeti..." bol selamlar...

• Merhaba Arkadaşlar... Minton'un MMP3059 modelini aldım 2 gün önce gerçekten süper bi cihaz şarz olayı ayrı güzel video kalitesi de küçük ekranına göre oldukça güzel tüm özelliklerini denedim yalnızca LRC(Ekranda Şarkı Sözlerini Görebilme) özelliğini kullanamadım LRC Editör sayesinde şarkı sözü dosyası hazırladım ama playerin içinde onu nereye kopyalayacağımı bilmiyorum.Dosya adını Şarkı ismiyle aynı yapıp şarkının bulunduğu klasöre kopyaladım ama işe yaramadı sonra LYRICS adlı bi klasör oluşturdum playerin içinde ve bunun içine kopyaladım yine olmadı player ayarlarındada LRC özelliği always olmasına rağmen olayı çözemedim yardımcı olabilir misiniz bana bu konuda.. Şimdiden Teşekkür Ederim ...

©ash_©®osne®™
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.