OTOMOBİL GENEL KISMI SIK KULLANILAN,MARKA/MODEL TAKIMLARINI,TEKNİK VE GÜNCEL KONULARI TOPLADIĞIMIZ VE VERİTABANI OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ ; http://forum.donanimhaber.com/m_7396342/tm.htm TOPİĞİNDE KONU AÇMADAN ÖNCE ARADIĞINIZ KONUYU ARAYIP,BULDUĞUNUZ TOPİKTEN FAYDALANILMASINI YA DA MESAJ ATARAK DEVAM EDİLMESİNİ RİCA EDİYORUZ.
ÖRNEĞİN BU ŞEKİLDE BİRÇOK SES SİSTEMİ TOPİĞİ AÇILMASINDANSA TEK SES SİSTEMİ TOPİĞİNDE SORULARA CEVAP ARANACAK,DAHA SONRA AYNI SORUYU SORACAK,VEYA BİLGİLENECEK ÜYELERE TEK BİR KAYNAK SAĞLANACAKTIR.
BU ESNADA ÜYELERİMİZ AYNI TOPİKLERİ DEFALARCA GÖRMEYECEK VE AYNI KONUDA TOPİK YOĞUNLUĞU OLUŞMAYACAKTIR.
2 - OTOMOBİL BAŞLIĞIMIZDA BİRÇOK KONU ÖNCEDEN AÇILMIŞ OLMASI SEBEBİYLE KİLİTLENİYOR.
BENZER KONULARIN ÇOKLUĞUNDAN VE TEKRAR TEKRAR AÇILMASINDAN BİRÇOK FORUM SAKİNİ GİBİ BİZ DE RAHATSIZ OLUYORUZ..
AÇMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KONULARI ARAMA KISMINDAN ARATTIRARAK,YENİ KONU AÇILMADAN ÖNCEDEN AÇILMIŞ VEYA BENZER KONULARA MESAJ ATILARAK DEVAM EDİLMESİNİ VE BUNLARDAN FAYDALANILMASINI RİCA EDİYORUZ.
BU ŞEKİLDE HEM ÖNCEDEN PAYLAŞILMIŞ BİLGİLERDEN FAYDALANILACAK ,HEM DE KONU KİRLİLİĞİ OLMAYACAKTIR.
*ARAMA KISMINDA SORUN YAŞAYANLAR İÇİN ; SADECE BAŞLIK VEYA SADECE KONULARDA ARA(mesajlarda arama) GİBİ SEÇENEKLER DEĞERLENDİRİLEREK KOLAYLIK SAĞLANABİLİR.
3- AÇTIĞINIZ BAŞLIKLAR KONULARLA ALAKALI OLSUN İSTİYORUZ.
*BAŞLIK DEĞİŞİMİ İLK MESAJDAKİ “DEĞİŞTİR” KOMUTU İLE YAPILMAKTADIR.
4- BUNLARIN DIŞINDA DONANIMHABER TOPİK AÇMA KURALLARI DA GEÇERLİDİR.
YUKARIDAKİ MADDELER OTOMOBİL KISMI İÇİN DÜZENLENMİŞ, BU KURALLARA EKLENTİLERDİR.
DİKKAT...!
++ Gayri ciddi olarak açılan veya amacının dışına çıkmış, tartışma ortamı yaratan topikler kilitlenecektir..... ++ Araçlarla ilgili, Yüksek hız(sürat) ve otomobil kapışmaları ile ilgili gereksiz topikler kilitlenecektir.... ++ Kilitlenmiş topikleriniz için pm aracılığı ile bizlere uygun bir açıklama yaparsanız. gerek görüldüğü takdirde topiğiniz açılacaktır. ++ Kural dışı imzalarınızı düzeltmek için, http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm topiğinden bilgi alabilirsiniz.
Special THANKS.....
1-ÖNCEDEN AÇILMIŞ VEYA KISAYOLLARDA VAR OLAN TOPİK GÖRDÜĞÜNÜZDE TOPİĞİ AÇAN ARKADAŞA LİNK VERMENİZ, BU ŞEKİLDE YARDIMCI OLMANIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
2-TOPİKLERDE OLASI GERGİNLİKLERİ BİZE TOPİKLERİN LİNKLERİNİ PM OLARAK ATAN ARKADAŞLARA,DAHA OLAY BÜYÜMEDEN MÜDAHALE ETMEMİZİ SAĞLADIKLARINI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
BU KONULARDA GÖSTERECEĞİNİZ HASSASİYET İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Dh Otomobil Bölümü Yönetimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 13 Temmuz 2006; 16:24:07 >
bilgisayarınızdaki resimi koymak için............................. http://www.imageshack.us/ adresine gir browse dan bil.dan istediğin resmi seç. host it e bas Direct link to image yazılan satırı copy yap hızlı cevap ta buraya paste yap ve [image]bu araya paste yap[/image] ok..
internetten direk resim koyacaksan............................... sağ tuşla resmin üzerinden en alttaki properties kısmındaki address (url )kısmındaki yeri copy yap sonrada [image]bu araya yaz[/image] ok....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 13 Temmuz 2006; 16:03:52 >
mazda dünyada söz sahibi olmuş bir marka ve otomotiv firmasıdır bilindiği üzere ve yüzlerce model hem ülkemizde hem de dünyada piyasaya sürmüştür..
sorum,,forumda Renault | Opel | Fiat | Honda | Toyota | Citroen | Vw | Peugeot | Hyundai | Ford | gibi markalar direk linke ,alt foruma sahipken neden mazda markası bunların arasında değildir???
eğer cewabınız; katılım az ya da az kişi olacak ise mazda markası alt konu olduktan sonra ,,o bölümde dikkat çekip kullanıcıları ve meraklıları tarafından katılımcı sayısının artacağını düşünüyorum...
örnek wermek gerekirse ,,ben daha önceden spor bölümünde ağırlıklı olarak yazıyordum..o bölümde katılım az olmasına rağmen bir marka olan TRABZONSPOR alt konusu wardı ve belkide halen en az post atılan spor bölümüdür..
şu an marka olan MAZDA yıda bu duruma benzetiyorum...ama alt konu olursak hem katılımın artacağı hemde dahada renkli bir otomotiv köşesi olacağını ve mazda bölümünü görmeyen kullanıcıların sizlere teşekkür edeceğini düşünüyorum...
Uzaklaştırılmış yazan üyelerin bazıları süreli bazıları süresiz uzaklaştırılıyor. Yazıya bakıyorum küfür hakaret atışma yok. Neden uzaklaştırılıyor normal bir üye ? Uzaklaştırılmak için sebepler belli ve açıkmı ? Ahmede yada memede yardım edecegim derken cezaya kalmayalım ? Yani sınırlar bellimi ?Birde sebep belirtilse falan madde ihlalinden uzaklaştırıldı....gibi...Daha etkili olur....Herkes kurallara uyar...
ateş olmayan yerden duman çıkmaz dostum. kurallar açık ve yeterince esnek. uzaklaştırılan uzaklaştırılma sebebini biliyordur ve herkesin bilmesini istemeyebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: taşkafa
Uzaklaştırılmış yazan üyelerin bazıları süreli bazıları süresiz uzaklaştırılıyor. Yazıya bakıyorum küfür hakaret atışma yok. Neden uzaklaştırılıyor normal bir üye ? Uzaklaştırılmak için sebepler belli ve açıkmı ? Ahmede yada memede yardım edecegim derken cezaya kalmayalım ? Yani sınırlar bellimi ?Birde sebep belirtilse falan madde ihlalinden uzaklaştırıldı....gibi...Daha etkili olur....Herkes kurallara uyar...