Şimdi Ara

Saints Row IV, İngiltere Liderliğini Bırakmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Sahip olduğu oynanış yapısıyla birlikte beğeni kazanan Saints Row IV, çıktığı haftadan bu yana İngiltere'den gelen satış listelerinin başında karşımıza çıkıyor. Saints Row IV, yoğun bir çıkış haftasında daha İngiltere liderliğini bırakmamış gözüküyor.
     
        İngiltere'den gelen yeni satış listesi, 2-7 Eylül haftasında en çok satan oyunları içeriyor. Bu listeye baktığımızda Total War: Rome II ve Diablo 3 gibi yeni oyunların aksine Saints Row IV'ü ilk sırada görüyoruz. Yine de sadece PC'ye özel çıkan Rome II'nin ikinci sırada karşımıza çıkmasını başarılı bir sonuç olarak değerlendirebiliriz. Haftanın bir diğer çıkış oyunu Killzone Mercenary ise 8. sırada geliyor.
     
    İşte liste;
     
    01. Saints Row 4 (Deep Silver)
    02. Total War: Rome 2 (Sega)
    03. Diablo 3 (Activision)

    04. Splinter Cell: Blacklist (Ubisoft)
    05. Disney Infinity (Disney)
    06. Minecraft: Xbox 360 Edition (Microsoft)
    07. Payday 2 (505 Games)
    08. Killzone Mercenary (Sony)
    09. Rayman Legends (Ubisoft)
    10. Farming Simulator 2013 (Koch Media)








  • Overrated

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun bana göre harika olmuş. Sıradan bir hikayenin eğlenceli bir yapıyla kendine bağlamasının güzel örneklerinden biri diyebilirim.

    Bunun yanında oynanıştaki rahatlık, grafiklerin yeterliliği, fizik unsurların oldukça iyi olması, birçok yapıma inceden inceden göndermeleri, hayal gücünün sınırlarını zorlamış olmaları sebebiyle benim oldukça beğenimi kazandı. Özellikle ana ve yan görevlerdeki konuşmalar ve animasyonlar oyunun üzerinde ciddi bir emek olduğunun göstergesi olmuş.

    Ara sunumları sürekli "skip" diyerek geçen ya da oyunu Youtube'den 2-3 video ile takip eden oyuncular için belki sıradan bir sandbox oyunu gibi gözükebilir ama eğer hikayenin işlenişini ve karakterleri ve muhabbetleri iyice süzerseniz aldığınız zevk katlanacaktır.

    Zaten bu yüzden oyunun Metacritic ortalaması PC için: %86



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 9 Eylül 2013; 14:14:44 >
  • total war 2. sırayı hak etmiyor. herkes serinin kalitesine güvenerek ön siparişten aldı benim gibi ve pek çoğu pişman. oyunun kasılmadan çalıştığı sistem henüz icat edilmedi. her 1-2 saatte bir oyun çöküyor ve bir dolu bug. önceki oyunlarda da bug olurdu ama bu seferki olayı abartmış sanki full sürüm değil beta gibi duruyor. hemen hemen hiç test edilmeden piyasaya sürülmüş.
  • Fifa yı anlarımda call of a ne olmuş acaba

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    total war 2. sırayı hak etmiyor. herkes serinin kalitesine güvenerek ön siparişten aldı benim gibi ve pek çoğu pişman. oyunun kasılmadan çalıştığı sistem henüz icat edilmedi. her 1-2 saatte bir oyun çöküyor ve bir dolu bug. önceki oyunlarda da bug olurdu ama bu seferki olayı abartmış sanki full sürüm değil beta gibi duruyor. hemen hemen hiç test edilmeden piyasaya sürülmüş.


    Teknik sorunlar yavaş yavaş çözülecektir ama oyunun ara yüzünü hiç sevmedim.Diplomasi,inşa,asker çıkarma gibi öğelerin arayüzleri bence çok kötü.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun berbat,kesinlikle ingiltere listesinde eylülün 17'sinden sonra adı bile geçmeyecektir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8-9 gün sonrada orada durabilirse helal olsun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trevor Phillips

    oyun berbat,kesinlikle ingiltere listesinde eylülün 17'sinden sonra adı bile geçmeyecektir.


    katılıyorum.oyunun mekanikleri ve oynanışı kesinlikle rakiplerine göre iyi değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben oyunları test etme amaçlı torrentten indiririm beğenirsem multisi güzelse satın alırım saints row 3 benim favori oyunlarımdan biriydi orijinalini almıştım ama bu 4 kesinlikle çok kötü olmuş. 3 ün üstüne hiçbir şey eklenmemiş dahası oyunun atmosferini de bozmuşlar uzaylı olayını abartmışlar 1-2 saat oynadım sildim.
  • Tamam GTA 5'i biz de heyecanla bekliyoruz da, sırf fanatiklik için de 2 ayrı üyelik açıp oyuna laf atmak, birbirine +1 vermek falan manasız hareketler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Tamam GTA 5'i biz de heyecanla bekliyoruz da, sırf fanatiklik için de 2 ayrı üyelik açıp oyuna laf atmak, birbirine +1 vermek falan manasız hareketler.

    Fena halde katılıyorum. İlk oyundan beri SR'yi severek oynuyorum. İlk oyunla son oyun arasında dağlar kadar fark olsa da her yeni oyun kendini sonuna kadar oynatıyor. Oyunların amacı eğlendirmekse SR IV bunu dibine kadar yerine getiriyor. Göndermeyse gönderme, ince espriyse ince espri hepsi var.

    GTA'yı ön sipariş ettim ancak SR'ye laf etmek tamamen komedi. Bu denli fanboyluk hastalıklı ruh halinin sebebi, malesef.

    SPOILER

    Saving Pierce bölümünde sorun var, Paul bizi karşı apartmana fırlattıktan kısa bir süre sonra oyun çöküyor (PC). Steam forumlarında da aynı dertten yakınan bir sürü adam var. Hatta Steam'den screenshot alınca da bazen çökebiliyor, patch şart. Çözebilen varsa mesajlasın:)




  • Hala Gta v diyorlar yav :S

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun kesinlikle harika olmus daha alamadim cunku PC bozuldu yenisini alinca oynayacagim su ana kadar sadece videolarini izledim oyun harika cok esprili ve eglenceli. Kesinlikle almaya deger. Angelz bu arada senden biktim fanboylugu birak artik sen de biliyorsun ki gta 5 cok basarili bur oyun olacak niye bu kadar kotuluyorsun ki kotulenecek bur tarafi yok bu seninki aptalliktan baska bir sey degil

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelz

    Hala Gta v diyorlar yav :S


    GTA V çıkınca 10 hafta 1. ten inmiyecek daha oyun çıkmadan laf atıyosun ki seven veya sevmeyen herkes GTA V in devrim olacağını biliyor.Ayrıca GTA V ile SR4 ü karşılaştırmak en az WD ile karşılaştırmak kadar saçma ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Outlast neden yok?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • SR, İle Prorotype karşılaştırılır...

    GTA' yı ise WD ile karşılaştırmak tam bir ayıptır...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crudele

    Outlast neden yok?


    O tip bir oyunun ne zaman ilk 10'a girdiğini gördün ki ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crudele

    Outlast neden yok?


    hepsi büyük bütceli kutulu oyunlar, ( minecraft ,microsoft yayinciliginda )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sizde artık her oyuna ''gta v çıkınca bunun esamesi bile kalmaz'' bir oyun satınca ''gta v çıksın bakalım bidaha satıyomu'' demeyi bıraksanız ? Last Of Us'a bile böyle diyen var,hayret bişey ya.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.