Şimdi Ara

IFA 2013 : Sony'den Triluminous ekranlı ve 32GB kapasiteli F866 Walkman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • IFA 2013 : Sony'den Triluminous ekranlı ve 32GB kapasiteli F866 Walkman





    Xperia Z1 modeliyle tüm bölümlerini ürün geliştirme konusunda sinerji oluşturmaya odaklayan Sony, bu geleneğini yeni Walkman modeli ile sürdürüyor.




    Walkman F886 dijital medya oynatıcısı 4 inçlik 854x480 piksel çözünürlükteki ekranında Triluminous teknolojisi sunuyor. Android 4.1 işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz Google Play erişimi ile de uygulama zenginliğinden kullanıcıları eksik bırakmıyor. Cihaz WiFi ve Bluetooth bağlantı özelliklerine sahip. 




    Walkman F886 modeli WAV, AIFF, FLAC ve ALAC dosyalarını 192KHz/24-bit ses seviyesine kadar oynatabiliyor. S-master dijital amplifikatör teknolojisi bu dosyaların oynatımına destek sağlıyor.




    32GB depolama kapasitesine sahip olan cihaz 96KHz dosyaları tek şarj ile 26 saat kesintisiz oynatma vaadinde bulunuyor. Walkman F886 modelinin Ekim ayında Avrupa'da 319 Avro'dan satışa sunulması bekleniyor. 

     

     




  • iPod alırım o paraya lan ! O ne ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walkman mi kaldı be Sony. Daha ucuza GM Discovery alınıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 8 Eylül 2013; 23:52:01 >
  • akıllı telefonlar varken buna kim niye para versin ki ?

  • ipod touch 5 1 yıldır piyasada :))) Özelliklerini saymıyorum bile. eğerki A6 işlemcisi ile GÜNCELLEME olursa rakibi yok !

  • yanında güzel bir kulaklık verilmesi lazım
  • Z1 S-master amfi ile çıkacak deniyordu. Sırf o yüzden almak istiyordum ama oda yalan oldu. Samsung ve çinli markalar harici ses çiplerini telefonlarına koyarken, Sony bunu telefonlarından esirgiyor.

  • bu saatten sonra müzik çalar işi tutmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

    iPod alırım o paraya lan ! O ne ?


    Bu ürün "FLAC ve ALAC dosyalarını 192KHz/24-bit " özelliğini arayan müzik severler için. Bunlar önemli değil diyorsan zaten IPOD almalısın bu ürün senin için değil ama her senin için üretilmeyen ürüne BAN mı göndereceksin.

  • iPod Touch 5 almadan önce böyle birşey beklemiştim ama malesef aldıktan 7 ay sonra bu cihaz çıktı. Son biraz daha ağırlık verse Touch falan dinlemez, dağıtır. Tek eksiği şuan kamera. Ses konusunda ise rakipsiz..

  • WAV, AIFF, FLAC ve ALAC 192KHz/24-bit seklinde bu tur cihazlarda dinlemeyi dusunenlerin en azindan 64gb lik versiyonu dusunmesi gerekirki 128gb tavsiye edilir.Ama 32gb bu tur buyuk boyutlu dosyalar icin yetersiz gelebilir.

  • Android bari koyaydınız da bişeye benzeseydi. Ya da hiç buna gerek yoktu üst seviye telefonlara bu ses çipini koyun yeter. Ayrıca bir cihaz taşıyacaksam sadece mzik çalmamalı. iPod 5 kullanıyorum ve şarkı dinlemekten başka herşeye yarıyor :-) Şarkı atacak yer kalmadı. Bilgisayarımdan daha keyifli ses veriyor.

  • şuna bide telefon özelliği ekleselerdi çok zor olmasa gerek en azından almak için bi neden olurdu sadece alo demek için.

  • Maşallah Sony bayağı ürün tanıttı.Umarım satış rakamları şirket için iyi olur.

  • O fiyat ne ya
  • Keşke Android ekleyip bu sebeple ekranı büyüteceklerine ses yongasına daha çok yoğunlaşsalar. Bir müzik çalara 319 € para veren adam zaten Xperia Z gibi bir alet kullanıyordur. Neden kalkıp yanında taşımak için fazladan 4 inçlik bir alet daha alsın ki...

    Yalan değil. İçim gitti merede. Tasarım fena değil. Müzik dinleme seçenekleri iyi. Vaktinde NWZ-A816 kullanmıştım ve kullandığım teknolojik ekipman içinde hâlâ en iyi ses vermiş alettir benim için. Hayır, yakın zamanda Marshall Major da edindim. Kulaklıktan aldığım-alacağım performansı da arttırır bu alet. Ama ufak tutun şunları kardeşim. Taşınabilir olsunlar. N'apayım bir cebimde 5 inçlik telefonu diğerinde de 4 inçlik müzik çaları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 9 Eylül 2013; 0:31:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Public_Enemy

    akıllı telefonlar varken buna kim niye para versin ki ?


    bunu yazacaktım.

  • bu ürünü kıytırık media oynatıcılardan birisi sananlar var galiba. anlamıyorsanız yorum yazmak zorunda değilsiniz.



    eleştirebileceğim nokta şu,

    sony hâlâ daha eskisi gibi teknolojilerini taksit taksit ürünlerine koyuyor. uzman olduğu en önemli sektör ses belki ama şimdiye kadar şunu telefonlarına koymadı. xperia walkman ile zaten walkman'in adını lekeledi, aynı şeyi telefonlara playstation sertifikası vererek yaptı, xperia z büyük bir gürültüyle piyasaya girdi ama asıl fark yaratacak yönleri ekran ve kamera beklenenin çok altında kaldı. sony prestij kaybetmek istemiyorsa sağlam adımlar atmalı, müşterilerini enayi yerine koyarak ancak değer kaybeder. örneğin şu yaptığı cihazı madem android işletim sistemi üzerine kuruyor üstüne telefon özelliğiyle beraber sadece bu markanın sahip olduğu bir farklılık ortaya koyabilirdi.

  • Bir sonraki yıl: Z2 smaster amfi 92/24 sesle gelecek...



    Madem bu teknolojinin var niye bekletirsin. Duşta telefon kullanmaktan daha cazip değil mi bu özellik.

  • arkadaş işte bunun telefon versiyonunu istiyoruz yıllardır ya 720p ekrana çak adreno 320lu chipset yeme de yanında yat

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.