Şimdi Ara

Samsung Knox artık Lookout ile entegre olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Kurumlarda güvenlik nedeniyle çalışanlara belirli cihazları tahsis etmek yerine, artık çalışanların şahsi cihazlarını sisteme entegre etme modası yaygınlaşmaya başladı. Daha ekonomik çözümler sunan bu modaya her geçen gün daha fazla firma katılıyor.




    Samsung, Knox adını verdiği güvenlik platformu ile kullanıcılara cihazlarını bu tür kurumsal sistemlere kolay entegre edebilme imkanı tanımaya başladı. Knox ile kullanıcılar günlük kullandıkları uygulamalardan kurumlarına yönelik uygulamalara kolaylıkla geçiş yapabilecek. Böylece iki profil tek telefonda buluşmuş olacak.




    Knox çekirdek seviyesinden uygulama seviyesine kadar 4 aşamalı güvenlik sunuyor. Bu sayede cihaz üzerinde sadece yetkili uygulamaların çalışmasına izin veriliyor. Linux çekirdeği sürekli kontrol ediliyor ve bir ihlal algılandığında telefonu kapatmak gibi bazı tedbirler alınıyor.




    Knox, kurumsal uygulamaları kendi ana ekranıyla birlikte kişisel profilden tamamen izole ediyor ve birbirine erişmelerine kesinlikle izin vermiyor. Kullanıcılar mutlaka kurumsal profillerine geçiş yapmak zorunda kalıyor. Ayrıca yöneticilere VPN yönetimi de sağlanıyor.




    Knox ile BT yöneticileri için zararlı yazılım, veri sızıntısı, saldırı gibi olaylara karşı komple bir koruma sunulmuş oluyor. 




    Samsung'un Lookout mobil güvenlik firması ile yaptığı ortaklık gereğince artık Knox sunulan tüm kurum cihazlarına Lookout güvenlik uygulaması da sunulacak. Böylece Knox güvenliğinin yanında cihazı devamlı tarayan ve analiz eden Lookout uygulaması da yöneticilere yardımcı olacak.  

     

     








  • ee ne olacak benim özel telefonum?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutality

    ee ne olacak benim özel telefonum?

    CV inde bu programı kullanmak istemediğini belirteceksin. Şirketlerde ona göre değerlendirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu daha ayrintili ozellikle isleyis aciklamalarini daha detayli yapmanizi isterim. BlackBerry nin zayifladigi su gunlerde ilgi cekecektir.

  • kullanışlı degil!!! gizli kapaklı hanımın gormemesini istedigim mesaj resim ve konusmaları knox'dan yaparım dedim ama stabil ve kullanışlı gelmedi bana umarım bi kac gun icinde alışırız. istemezsen options dan silinebilecegini duymustum onuda beceremedik hadi bakalım hayırlısı

  • kullancılar beğenmemiş
  • Ben begendim kullanisli bir sistem mesela iste knox menusunu aciyorum ulasmak istediklerimi kolay ulasiyorum, Normal kullanimda normal menuyu kullaniyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğrafları nasıl aktaracağız knox'a peki ?

  • Ben kabul etmem arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knox istege bagli bir uygulama olmali.. kurumsal issizlere ne gerek var :/ telefonumdan ek ram calacak rom atinca sayaci arttiracak :s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mrb ben resimlerimi knoxa gönderdim ama tekrar taşıyamiyorum nasıl ordan geri alırim yardim lütfen yada knoxsu silmsem resimler ne olur...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.