Şimdi Ara

Lost Planet 3 Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Robota radyo takmislar yav
  • Bütün siteler oyunu yerden yere vurmuş ama bana nedense o kadar kötü gelmedi.Grafikleri atmosferi olsun senaryosu oynayışı olsun güzel duruyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yanlız puan ortalaması 7 yapıyo bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: gaussfire

yanlız puan ortalaması 7 yapıyo bilginize

Genel puan diğer puanların ortalaması alınarak yapılmıyor.İşin içine oynama süresi,eğlence(diğer kriterlerin içine girmeyen) tarzı faktörlerde hesaba katılıp genel bir puan veriliyor.

Kesinlikle sana kişisel olarak söylemiyorum belki ilk kez demişsindir ama herkes bunu söylemeye başladı.Bu kadar mı zor anlamak.

• levent adam sana benziyo diye puanları şişirmişin :P

• MSI' ın oyuncular için geliştirdiği GT70, Neden yok ? ;)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    [sizer=blue]Tekken 6 İnceleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sitenin serverları Papua Yeni Gine de mi ya.Niye bu kadar kasıyo videolar :D
  • Oyunu oynamayacagim zaten fakat videonun baslarinda Ufak tefek SPOILER yemek biraz kötü.
    tabi oynayacaklara. oyunda biraz Dead Space havas var az biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

<b>MSI' ın oyuncular için geliştirdiği GT70, Neden yok ? ;)))<br></b>

PS3'ten oynanmış incelemenin bazı kesimlerinde yuvarlar tuşu ekranda çıkıyor

• Oyun güzel ya ben beğendim
  • saints row IV incelemesi nerede onu anlamadım çıkalı 1 haftadan fazla oldu ama hala yok
  • Ellerinize sağlık teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün mesaj attığımda hafta sonu yüklenecek denmişti ama pazar günü olduğu halde hala Saints Row IV gelmedi artık gelmesinde zaten ne amacı var bir nevi Max Payne 1'in video incelemesini çekmek gibi bir şey olur sağolun bölüm sonu canavarı. Türkiye de yine işini en iyi yapan sizlersiniz bana göre fakat neden böyle bir şey yaptığınızı anlayamıyorum...Ha 3 günde oyunu bitiremediniz belki diyeceğim ama ben bile 2 günde bitirebilirken siz nasıl bitiremediniz anlayamadım :/ Her neyse umarım bugün yüklenir :)
  • Bu puanlar bu oyun açok bile o kadar bekledim.Gitti paracıklar çöpe....Adamlar Rig le tuvalete götürecekler bu ne ya rigsiz bişey yapamıyo mu bu adam....
  • Söylemiyim söylemiyim diyorum da şu adamı her gördüğümde The Last Of Us'taki Joel sanıyorum.

• radyo iyi olmuş ya eheh
  • Oyun çok iyi olmuş bu sefer
  • Hafta sonu'da geçti hala ortalarda bir Saints Row incelemesi gözükmüyor bu kadar zor olmasa gerek üç haftada bu oyunu bitirmek ve incelemek her neyse kendimi tutayım dedim ama olmuyor yani hafta sonu gelir dediniz üstelik ve hala gelmedi eğer gelmeyecekse de gelmeyecek deyin biz de beklemeyelim
  • serius sam 2 oynarım daha iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.